Şimdi Ara

TABLET KULLANANLAR DENEYİMLERİNİZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bnde bi tablet almak istiorm ama seçim yapamaıorm aklma her tablet kullancsnn kendi tableti içn yorm yapmaları geldi tabletnz ne olursa olsn her yönüyle yormlarnzı bekliorm saoln

• Bütçene bakıyor kesinlikle, bütçen yüksek ise çin malı tabletleri pek tercih etme, bütçen düşükse kötünün iyisi çin mal tabletlere yönelebilirsin tabiki servis ve garanti konusu önemli, mutlaka çift çekirdekli bir işlemci tercih et, ekran boyutu sana kalmış 7 yetmez dersen 8 tercih edebilirsin, ekran kalitesi açısından ips teknolojisi kullanan bir ekran tercih etmelisin.
  • aslında bnm bütçem max. 400 tl artes d712 düşünüorm bi de kullananlara soraım dedm sen ne dersn artes d712'ye ?
  • Bende alma aşamasındayım uzun süredir araştırıyordum bütçem ilk etapta 200 lira civarıydı ama 200 liraya çok adam akıllı tablet olmayınca bütçeyi 300 liraya çıkardım, araştırmalarım sonucunda polypad 8208 ve artes d712 arasında kaldım, 8208 in ips ekran olmaması ve desteğinin artese göre daha zayıf olması sebebiyle d712 ye karar verdim almayı düşünüyorum 2-3 güne.
  • şimdiden hayrl olsn kardeşm :D
  • bnce her yönden artes daha ii
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tablet Steroid Önerisi Olan ?
    7 yıl önce açıldı
    Tablet tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    5g Android Tablet Tavsiyesi
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.