Şimdi Ara

TABLET Mİ LAPTOP MU?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

TABLET Mİ LAPTOP MU?

(En Son Oy Tarihi: 15.7.2018)
Giriş
  • Evet arkadaslar babam amerikadan arkadaşına getirtmeyi planlıyor fakat bu konulardan pek çakmaz ben olaya el atmam gerek sizinde görüşünüzü almak istedim. Tablet İpad air wifi 32 gb Laptopuda şuanlık 2.ghz li 4gb ram 2 gb ekran kartlı herhangi bir marka acer asus toshıba vb.

• Neye göre yazayım? Oyun için mi, okul için mi?
  • Atari
  • Ihtiyaciniz yoksa, satmayi da dusunmuyirsaniz bosuna almayin. Bilgisayariniz sizi bir sure daha idare edebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi All Is Well -- 15 Kasım 2014; 1:43:25 >
  • SEneye universite gidecegım aslında cok oynamasamda online oyun içinde kullanabilirim laptopu ama genelde sosyal ağlar falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhan37fb

SEneye universite gidecegım aslında cok oynamasamda online oyun içinde kullanabilirim laptopu ama genelde sosyal ağlar falan

Laptop alın bence. Gerçi o bütçeyle aşırı bir şey olmaz ama birkaç yıl idare edebilecek bir şey alabilirsiniz.
  • Kesinlikle ve kesinlikle lap top zamaninda note 8 3g versiyonuna kel kotu guncel oyun oynatcak bi pc parasi verip pisman olmus biri diyor bunlari sana
  • Cevaplar için teşekkür ederim şuan laptopa olumlu gözle bakıyorum hadi hayırlısı bakalım
  • http://www.amazon.com/Acer-Aspire-E5-411G-P717-14-Inch-Laptop/dp/B00NNQF3DC/ref=sr_1_5?s=pc&ie=UTF8&qid=1416007805&sr=1-5&keywords=laptop#productDetails

Sizce bu ürün fiyat performans bakımından nasıldır bi yardımcı olur musunuz danışmadan karar vermek istemiyorum bu durumlarda
  • niye tum mesajlar -1
  • quote:

http://www.amazon.com/Acer-Aspire-E5-411G-P717-14-Inch-Laptop/dp/B00NNQF3DC/ref=sr_1_5?s=pc&ie=UTF8&qid=1416007805&sr=1-5&keywords=laptop#productDetails

Sizce bu ürün fiyat performans bakımından nasıldır bi yardımcı olur musunuz danışmadan karar vermek istemiyorum bu durumlarda

acer,hp,casper hariç hepsi alınır

• Geçenlerde teknosada gördüm aşık oldum. İ7 3.4 turbo 3.9 m türü ekran kartı 8 gb ram falan neyse. Asıl olay bu değil asıl olay sadece ekran mac gibi ama windows 8 dokunmatik ve 27inc
  • quote:

Orijinalden alıntı: turana

Geçenlerde teknosada gördüm aşık oldum. İ7 3.4 turbo 3.9 m türü ekran kartı 8 gb ram falan neyse. Asıl olay bu değil asıl olay sadece ekran mac gibi ama windows 8 dokunmatik ve 27inc

marka model nedir acaba ve fiyatı tabi ki :D
  • quote:

quote:

Geçenlerde teknosada gördüm aşık oldum. İ7 3.4 turbo 3.9 m türü ekran kartı 8 gb ram falan neyse. Asıl olay bu değil asıl olay sadece ekran mac gibi ama windows 8 dokunmatik ve 27inc

İşte olay o hatırlamırum ama fiyatı 1.759 falandı indirimde . Hemde üstünde disk okuyucu (dvd) bile vardı .. param olsun ilk onlardan alacağım bildiğin tableti büyütmüş pc yapmışlar fişlerini içine saklamışlar üstüne 2küçük haporlor bağlamışlar kablo ile

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-56E6BEA13

quote:

quote:

İşte olay o hatırlamırum ama fiyatı 1.759 falandı indirimde . Hemde üstünde disk okuyucu (dvd) bile vardı .. param olsun ilk onlardan alacağım bildiğin tableti büyütmüş pc yapmışlar fişlerini içine saklamışlar üstüne 2küçük haporlor bağlamışlar kablo ile

Alıntıları Göster
    kim eksiyi basıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Antroy

kim eksiyi basıyor

tutar
  • Benim mesaja eksi verilmiyor beyler
  • Tabletmi laptopmu adını sen koy.. Adını sen koy
  • quote:

Orijinalden alıntı: bimin aystiisi

Tabletmi laptopmu adını sen koy.. Adını sen koy
    laplet
  • quote:

Orijinalden alıntı: Omisis046

laplet

Alıntıları Göster
    tabletten en baba 1 yılda sıkılırsın , laptop daha kullanıcı dostu ve daha pratik , ekonomik ne dersen de işte.... her yönüyle daha iyi :D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.