Bildirim
TABLET Mİ LAPTOP MU?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
TABLET Mİ LAPTOP MU?
(En Son Oy Tarihi: 15.7.2018)
Giriş
-
Neye göre yazayım? Oyun için mi, okul için mi? -
Atari -
Ihtiyaciniz yoksa, satmayi da dusunmuyirsaniz bosuna almayin. Bilgisayariniz sizi bir sure daha idare edebilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi All Is Well -- 15 Kasım 2014; 1:43:25 > -
SEneye universite gidecegım aslında cok oynamasamda online oyun içinde kullanabilirim laptopu ama genelde sosyal ağlar falan -
quote:
Orijinalden alıntı: ayhan37fb
SEneye universite gidecegım aslında cok oynamasamda online oyun içinde kullanabilirim laptopu ama genelde sosyal ağlar falan
Laptop alın bence. Gerçi o bütçeyle aşırı bir şey olmaz ama birkaç yıl idare edebilecek bir şey alabilirsiniz. -
Kesinlikle ve kesinlikle lap top zamaninda note 8 3g versiyonuna kel kotu guncel oyun oynatcak bi pc parasi verip pisman olmus biri diyor bunlari sana -
Cevaplar için teşekkür ederim şuan laptopa olumlu gözle bakıyorum hadi hayırlısı bakalım -
http://www.amazon.com/Acer-Aspire-E5-411G-P717-14-Inch-Laptop/dp/B00NNQF3DC/ref=sr_1_5?s=pc&ie=UTF8&qid=1416007805&sr=1-5&keywords=laptop#productDetails
Sizce bu ürün fiyat performans bakımından nasıldır bi yardımcı olur musunuz danışmadan karar vermek istemiyorum bu durumlarda -
niye tum mesajlar -1 -
quote:
http://www.amazon.com/Acer-Aspire-E5-411G-P717-14-Inch-Laptop/dp/B00NNQF3DC/ref=sr_1_5?s=pc&ie=UTF8&qid=1416007805&sr=1-5&keywords=laptop#productDetails
Sizce bu ürün fiyat performans bakımından nasıldır bi yardımcı olur musunuz danışmadan karar vermek istemiyorum bu durumlarda
acer,hp,casper hariç hepsi alınır
-
Geçenlerde teknosada gördüm aşık oldum. İ7 3.4 turbo 3.9 m türü ekran kartı 8 gb ram falan neyse. Asıl olay bu değil asıl olay sadece ekran mac gibi ama windows 8 dokunmatik ve 27inc -
quote:
Orijinalden alıntı: turana
Geçenlerde teknosada gördüm aşık oldum. İ7 3.4 turbo 3.9 m türü ekran kartı 8 gb ram falan neyse. Asıl olay bu değil asıl olay sadece ekran mac gibi ama windows 8 dokunmatik ve 27inc
marka model nedir acaba ve fiyatı tabi ki :D -
quote:
quote:
Geçenlerde teknosada gördüm aşık oldum. İ7 3.4 turbo 3.9 m türü ekran kartı 8 gb ram falan neyse. Asıl olay bu değil asıl olay sadece ekran mac gibi ama windows 8 dokunmatik ve 27inc
marka model nedir acaba ve fiyatı tabi ki :D
İşte olay o hatırlamırum ama fiyatı 1.759 falandı indirimde . Hemde üstünde disk okuyucu (dvd) bile vardı .. param olsun ilk onlardan alacağım bildiğin tableti büyütmüş pc yapmışlar fişlerini içine saklamışlar üstüne 2küçük haporlor bağlamışlar kablo ile
-
kim eksiyi basıyorquote:
Orijinalden alıntı: Guest-56E6BEA13quote:
quote:
marka model nedir acaba ve fiyatı tabi ki :D
İşte olay o hatırlamırum ama fiyatı 1.759 falandı indirimde . Hemde üstünde disk okuyucu (dvd) bile vardı .. param olsun ilk onlardan alacağım bildiğin tableti büyütmüş pc yapmışlar fişlerini içine saklamışlar üstüne 2küçük haporlor bağlamışlar kablo ile
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: Antroy
kim eksiyi basıyor
tutar -
Benim mesaja eksi verilmiyor beyler -
Tabletmi laptopmu adını sen koy.. Adını sen koy -
lapletquote:
Orijinalden alıntı: bimin aystiisi
Tabletmi laptopmu adını sen koy.. Adını sen koy -
tabletten en baba 1 yılda sıkılırsın , laptop daha kullanıcı dostu ve daha pratik , ekonomik ne dersen de işte.... her yönüyle daha iyi :Dquote:
Orijinalden alıntı: Omisis046
laplet
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- tinderda beğeni alamıyorum
- lustral kilo aldırır mı
- dolgudan sonra sigara içilir mi
- sigara bozulur mu
- boğaza yapışan şey nasıl çıkar
- türk çay emojisi
- 5g nedir zararları
- telegram indirim kanalları
- para sayma makinesi bim
- yeşil nasim
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X