Bildirim
TABLET ÖNERİSİ
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
samsung s7fe veya google servisleri cok problem olmaz diyorsan huawei matepad air falan var onlar da olabilir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Google servislerinden kastınız nedir hocam? Hangi uygulamalar?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
chrome,youtube,play store vs. ama gbox indirerek yine bunlari kullanabiliyorsunuz da biraz uğraştırıcı olabilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalyüncü -- 9 Ekim 2023; 13:55:32 >
Çok uğraştırır mı hocam biraz da pratik olması lazım sahiden, samsung falan ne alabilirim acaba
oyun falan oynamayacaksan uğraştırmaz hocam
samsung s7fe isini görür
Tamamdır hocam sağ ol
ben ipad 9. nesil alıyorum. çoğu yerde iyi yorumlar okudum. önerebilirim.
-
Geçen gün ipad 7 aldım ikinci el, katlanır kılıfı, kalemi falan da içinde 5000'e aldım, kalem muadil ama çok iyi iş görüyor.
-
Üniversitede miydin hocam, ona göre güzel bi fırsat söyleyeyim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi todrsv -- 9 Ekim 2023; 14:51:9 >
Evet knka
Samsungun sitesine edu mailinle kaydolunca fiyatlar değişiyor, s9'un baz modeli 18k civarıydı sanırım biraz aşıyor ama bakarsın kalemi de dahil
Hocam bende kayıt oldum ama s9 da indirim yoktu s8 ultrada falan 6k indirim vardı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eyeless-1 -- 14 Ekim 2023; 20:40:52 >
S8 altim cok iyi tavsiye ederim 18k ya teknosadan aldim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bi gizli sekmeden gir hesabını açmadan bak hocam, herhangi bir yerde yazmıyor ama öğrenci belgesini yükleyen (e devletten barkodla) hesaba daha düşük fiyat görünüyor
Bazı ürünlerde olmuştu bende ama zaten kullandım sağolasın yine de.
aldım beyler bu arada 256 gb olanından. indirim vardı 13.5k tuttu. kalem de aldım 2900'e. tamamen dijitale geçtim. kitap dağıntım yok artık en azından
-
Kitap bir yana, notların hepsi bir yerde olsun diye bile değer
not tutmak da kolaylaştı üstüne. normalde vakit kaybı oluyor diye not tutmam ama keyifli ve az vaktimi yiyor öncesine göre. normalde de hiç sevmem appleı ama tablette tekel olmuşlar
-
Samsung da çok iyi şu an tablet işinde, bende s9+ var bi kere bile keşke ipad alsaydım dedirtmedi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- en iyi bilgisayar mühendisliği üniversiteleri
- hayalet okul
- raunt cevap anahtarı pdf
- meslek seçemiyorum
- tyt 100 net ayt 70 net kaç bin
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X