Bildirim
tablet pc gümrük sorunu
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: heimdall3694
arkadaşlar forumlardaki tablet fiyatları 150 $ civarı gümrük muafiyeti 95 $ gelirken sorun çıkmıyomu bende düşünüyorumda
129+14 $ kargo sorunsuz geldi, kargo önemli değil gerçi. digital photo frame diye gönderirler 35-40 $ yazarlar.. alırsın.. ( biz burda konuşuyoruz adamlar artık önlem alacaklar valla )
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerkenez78 -- 15 Haziran 2012; 19:02:09 > -
ya aslında anlıyolarda bişey demiyolar gibi geliyo bana :D ürünleri sonuçta xray cihazından geçiriyolardır :D -
quote:
Orijinalden alıntı: heimdall3694
arkadaşlar forumlardaki tablet fiyatları 150 $ civarı gümrük muafiyeti 95 $ gelirken sorun çıkmıyomu bende düşünüyorumda
arkadaş faturayı düşük kestir paketin içine koydur sorun cıkmaz
ing bilmiyorsan duckrock.com iletişim kurabilirsin -
Arkadaşlar Nexus 7 Almayı Düşünüyorum Yurtışından kAÇ pARAYA gelir -
quote:
Orijinalden alıntı: kursat0077
Arkadaşlar Nexus 7 Almayı Düşünüyorum Yurtışından kAÇ pARAYA gelir
8 gb lığını forumdan vknyvz nickli üyeye sordum 270 dolar demişti.uygun gelirse iletişime geç istersen.11 ağustosta amerikadan gelecekmiş. -
saolll -
Emin olun burada konuşulanın fazlasını biliyorlar, ne nedir, ne kadar fiyata sahip vs... Tereci tereyi sadece isterse satın alıyor yani, bol şans...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: kursat0077
saolll
eger halen istiyorsaniz 11 agustos icin kontenjan doldu fakat 16 Agustos icin sadece 1 tane icin yerim var
fiyati hersey toplam 16gb icin 600 lira
8 gb icin 510 lira
tesekkurler
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- telefonda kulaklık işareti çıkıyor ses gelmiyor
- honor pad x9 yorumlar
- bu cihaz sıfırlandı devam etmek için önceden bu cihazda senkronize edilen bir google hesabı
- redmi pad se kalem destekliyor mu
- en iyi kuran uygulaması
- en çok satan tablet
- honor pad 9 pro
- en iyi tablet
- oneplus pad pro
- redmi pad se kalem destekliyor mu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X