Şimdi Ara

Tablet PC Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Mobee Nett 7'' T1200 Tablet PC almayı düşünüyorum. Fiyatı 400TL ve benim üst limitim de bu rakam.
    Bu PC'den beklentilierim: İnternete girmek, film izlemek ve elimdeki word ve pdf dokümanlarını okumak.

Sizce doğru cihazı mı alıyorum? Yoksa paramı çöpe mi atmak üzereyim. Yardımcı olursanız memnun olurum.
    Teşekkürler

http://www.hepsiburada.com/Liste/mobee-nett-7-t1200-tablet/ProductDetails.aspx?productId=bd760573&categoryId=3008012

• exper easypad al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İnsectboy

exper easypad al.

easypad ne kadar ki?
    hem bulursanız hp touchpad daha iyidir ancak şu anda androidli değil.Uyarlama çalışmaları devam ediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: H1dd3n

quote:

exper easypad al.

easypad ne kadar ki?
    hem bulursanız hp touchpad daha iyidir ancak şu anda androidli değil.Uyarlama çalışmaları devam ediyor

carrefour da 444tl. bulursanız touchpad de alabilirsiniz tabi.
  • quote:

quote:

quote:

exper easypad al.

easypad ne kadar ki?

iymiş læ
    Okanla berkeye de söylerim 4 kişi ortak alırız

• quote:

quote:

quote:

quote:

exper easypad al.

easypad ne kadar ki?

iymiş læ

lan 4 kişi ortak tablet mi alınır dar gelirliliğin lüzumu yok. ikimiz alırız android 3.x kurarız yanına da harici hdd + hdmi vga dönüştürücü. projektörde kullanırız
    hem kızlara havamız olur . ezik netbookların yanında tegra2li tablet akar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaFleur- -- 6 Eylül 2011; 21:38:09 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

exper easypad al.

easypad ne kadar ki?

iymiş læ

lan 4 kişi ortak tablet mi alınır dar gelirliliğin lüzumu yok. ikimiz alırız android 3.x kurarız yanına da harici hdd + hdmi vga dönüştürücü. projektörde kullanırız

sabah sende akşam bende

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tablet tavsiyesi
    12 ay önce açıldı
    Tablet Tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • edit : neden mesajlar silinmiyor la

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaFleur- -- 6 Eylül 2011; 21:42:09 >
  • Arkadaşlar yorumlar için hepinize teşekkürler,

Ancak, exper easypad hem pahalı hemde 10' yani biraz kaba, ayrıca android 2.2 froyo android 2.3'den daha mı iyi

hp touchpad bildiğim türkiyede satılmıyor.

Benim mobee nett konusunda asıl merak ettiğim çok teknik arıza yaşanıyor mu? Teknik destek konusunda problem yaşarmıyım?
  • Düşünürseniz aşağıdaki tableti satıyorum.Piyasadaki tabletler arasında en hızlı işlemciye sahip ürünlerden biridir

Ürün türkçe işletim sistemi ve türkçe klavyeye sahiptir.3g modeminizle internete girebilirsiniz.Android market ten hata vermeden uygulama indirebilirsiniz

İşlemci:Samsung via 1.2 GHZ işlemci
    Ekran çözünürlüğü:800x480
    Ram:256 MB DDR2 800 MHZ
    Android sürüm: 2.2
    Batarya: 2700 mah geliştirilmiş batarya
    İnternet bağlantı şekli: Kablosuz ağ( WiFi ),kablolu bağlantı(ethernet girişi)
    Usb: 2 adet USB girişi(film,müzik,resim,word,excel,powerpoint,pdf gibi hemen hemen tüm belgelerinizin bulunduğu harici HDD veya usb bellek takıp görüntüleyebilirsiniz)
    Kamera:1.3 MP
    Youtube'den video izleyebilir,indirebilirsiniz(diğer tabletlerden farklı olarak FLV destekler).Facebook'ta arkadaşlarınızla anlık görüşebilirsiniz.Bittorent ile torrent dosyalarınızı harici HDD'nize kaydedebilirsiniz.Winrar ile rar'lı(sıkıştırılmış) dosyalarınızı açabilirsiniz.Daha bir çok özelliği var özel mesaj atabilirsiniz

KUTU İÇERİĞİ

Tablet
    Kullanma klavuzu
    Adaptör
    Usb ve RJ45 çevirici

Fiyat : 250 TL (kargo dahil)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 7 Eylül 2011; 21:33:35 >

• Easypad
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.