arkadaşlar artes android işlemli i701 markalı tabletimi 2 haftadır kullanıyorum hiç bir sorun görmemiştim taa ki düne kadar. dün şarjı azaldığı için tabletim şarj cihazıyla birlikte doldurmaya başladım ama tabletim açılmadı şarjı doldu bitti ama ekran açılmıyordu. sonra bir süre daha uğraştım açmak için birden lastik yanıyor gibi bir koku geldi bu kokunun tabletimden geldiğini farkettim acaba birşeyi mi yandı? şimdi ise artesin logosu geliyor ama yine de açılmıyor ne yapıcam ben????
tabiki servisle görüşeceksiniz... koku geldi dıyorsunuz ..ve tablet yeni umarım garantısı vardır .. bu arada konuyu birde tablet bolumunde fıkır edınme adına araştırın ..
arkadaşlar artes android işlemli i701 markalı tabletimi 2 haftadır kullanıyorum hiç bir sorun görmemiştim taa ki düne kadar. dün şarjı azaldığı için tabletim şarj cihazıyla birlikte doldurmaya başladım ama tabletim açılmadı şarjı doldu bitti ama ekran açılmıyordu. sonra bir süre daha uğraştım açmak için birden lastik yanıyor gibi bir koku geldi bu kokunun tabletimden geldiğini farkettim acaba birşeyi mi yandı? şimdi ise artesin logosu geliyor ama yine de açılmıyor ne yapıcam ben????
Merhabalar Ürünü servisimize ulastirabilirseniz arkadaslarımız yardımcı olacaktır. Göndermeden önce garanti belgesindeki Iletisim bilgilerinden telefonla anlaşmalı kargo bilgisini alabilirsiniz.
2 yıllık garantisi var ürünün tamam o zaman ben göndereyim . teşekkür ederim
geçmiş olsun...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme