Kelime : 1 Nisan - Abi, 31 Mart'tan sonra ne gelir ? - 32 Mart - Harbiden bravo yani... Senin gibi lama'dan baska cevap beklenemezdi zaten..
Kelime: Kabarmak - Abi, simdi maddeler ısınınca nolur - Genlesir - Ha tamam, simdi pasta yapmak icin ne lazim - Krema - Başka, pastanin eski hali ne oluyo - Kek - Tamam, simdi annen kek yapiyo, diyo ki bu kek artik "bisey oldu,... aliyim " diyo... Ne der orda, genlesme anlamina geliyo - Genlesti - Hayir lann,... genlesti anlamina geliyo... - Eeee genlesti iste - Ulan senin anan bu kek genlesti artik alip yiyelim mi diyo ??? 10 sn sessizlik - Eveet... - Ben oynamiyom bunla yaa...
Kelime: Bodur - Akdenizin bitki ortusu nasildir? - Maki - Peki nasildir yani? - Kislar ilik ve yagmurlu... - Puhahaha...!?!
Kelime: Kafeinsiz Kahve (Son saniyeler) - Yuhhh be, bunu nasıl anlatacam. pas. (Zaman biter) - Kelime neydi? - Kefensiz kahpe... - Neeee??? - Pardon,.. kefensiz kahve... (Digerleri karta bakar, grup kopar)
Kelime: Masaj - Bazen seks bununla baslar.. - 21 pare top atisi - ?!!!
Kelime: Gardiyan - Ya hani kapalı bi mekanda calışıyorlar - Bekçi - Ya hayır ya, hani herkes korkar bunlardan - Patron, müfettiş - Ya geri zekalı mısınız bee... hani düdükleri vardır? - Antrenör - Ulen öküz herifler - Sen kime öküz diyon ya......
Kelime: İstiklal Marşı Anlatan (kiz); - Yaaa.. hani bizim icin çok önemli en önemli seylerden biri.. Cevaplayan (erkek); - Bekaret?!
Kelime : Sanatçi - Hani bööle Tarkan gibi bisi... - ibne !! - Ayy cok hayvansin murat..
Kelime: Kokteyl - Bazilari evlenmeden once verir - ???!!!???
Kelime: Dergah - Hani böyle insanlar ulvi bir amaç icin bir araya gelir ayni mekanda - Grup seks - Çarpilirsin valla - Ha tamam trafo - Ohaa.. ( Topluluk iptal )
Kelime: Manti - Hani biz toplanip yapariz, partisini veririz.. - Seks!! - Ne zaman yaptik ya, ben niye kacirdim????
Kelime: Telepati - Hepimizde var çalar ya da hani izleriz biz bunu, hatta ayni baslayan bi program var igrenc falan...... - telefon televizyon televole tele? - Tamam, ... bi de kedilerin ayagina ne denir; kes birlestir onlari... -Volepati? - Yuhhh!!
Kelime: Uçak - Havada ucar ya.. - Leylek - Yok bunun kanatlari var - Ulen leylegin yok mu ?
Kelime: Yoyo - Ya simdi hani boyle var ya... hani boyle asagi yukari sallarlar,... bi dakka ya, ben burda anlatirken sen benim telefonumu mu karistiriyosun!!!!!! - Yoooo - Hahhh simdi alin bu heceyi ikiyle carpin! - Yo-yoooo!!!!! - Aferim lannn...
Kelime: Horoz - Hani abi gece yatariz, sonra dalariz... yaniiii, nasil anlatsam... - Rüya mı abi? - Yok degil... Hani sonra ise gitmeniz gerekir.. - Uyaniriz.. - Hahhhh,... nasil uyanırız abi.??? - Telasla uyanırız, geç kalmışızdır, alarmla uyanırız.... Sürer gider bu. (Uzun sure sessiz kalir, kasilir eleman.) - Amannnn ne kasiyorum ya,... civcivin babası!!. - Horozzzzz!. - Tam isabet..
Kelime : Uyurgezer Kız : Bak hani ben gece yataktan kalkıyorum dolaşıyorum, yemek yiyorum, ama naap'tıgımı bilmiyorum filan. Erkek Suratina bakarak)Ohaa! obez!!! (Topluluk : mu-hah-ha-ha) Kız : Igrencsin,...konusmuyorum,
quote:
Orjinalden alıntı: A!mshot
Kelime: Uçak - Havada ucar ya.. - Leylek - Yok bunun kanatlari var - Ulen leylegin yok mu ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme