Şimdi Ara

Tactical Assault Commander 4 (PS4) (PS3) Kutu açma ve inceleme (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
3
Favori
8.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: YasinJR10

quote:

Orijinalden alıntı: MAS00N

quote:

quote:

bende yeni aldım. 10 numara 5 yıldız. Zaten yabancıların çoğu kullanıyor bence, ds4 ile yapılamayacak vuruşları yapıyorlar, bende artık öyle tabi :)

hocam bende sipariş verdim yakında gelicek ürün nasıl birebir pc performansı veriyormu lag falan yapıyomu maus yoksa bildiğimiz pcnin aynısımı

Hocam hiç şüphen olmasın. Hiç lag yaşamadım. Negatif bir durum başıma gelmedi. Birebir pc oyununa dönüşüyor oyunlar. Sadece oyun içi sensitivity'i kendine göre ayarlarsın başka hiç bir ayar yapmana gerek yok. Şimdiden hayırlı olsun :)

Hocam ayarları yapmak biraz sıkıntı oluyo ayar yapmasam nasıl olur performans

yok ya zor bişey değil oyunda options - controls den arttırıp azaltabiliyosun. varsayılan ayarlar ile de oynayabilirsin tabii ki ama ben kendime göre ayarladım, sağa sola dönüşte hassasiyeti arttırıp hızlandırdım mesela.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bende yeni aldım. 10 numara 5 yıldız. Zaten yabancıların çoğu kullanıyor bence, ds4 ile yapılamayacak vuruşları yapıyorlar, bende artık öyle tabi :)

hocam bende sipariş verdim yakında gelicek ürün nasıl birebir pc performansı veriyormu lag falan yapıyomu maus yoksa bildiğimiz pcnin aynısımı

Hocam hiç şüphen olmasın. Hiç lag yaşamadım. Negatif bir durum başıma gelmedi. Birebir pc oyununa dönüşüyor oyunlar. Sadece oyun içi sensitivity'i kendine göre ayarlarsın başka hiç bir ayar yapmana gerek yok. Şimdiden hayırlı olsun :)

Hocam ayarları yapmak biraz sıkıntı oluyo ayar yapmasam nasıl olur performans

yok ya zor bişey değil oyunda options - controls den arttırıp azaltabiliyosun. varsayılan ayarlar ile de oynayabilirsin tabii ki ama ben kendime göre ayarladım, sağa sola dönüşte hassasiyeti arttırıp hızlandırdım mesela.

Birebir pc gibimi hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Salı günü alıcam arkadaşlar istenirse kullanis videosu ilk incelemesini yaparim amatör olarak

• Tactical assault venomx cronusmax hepsi hikaye bes para etmez. XİM4 candir.

• Tv ile aramda 6 metre var nasıl oynuyorsunuz ki monitör alıp sandalye başında oynamıyordur diye düşünüyorum gidip pc alırsın aparata gerek kalmaz.

• Normalde pc oyuncusuyum fakat hilelerden ve haksiz kazançlardan platformu tamamen bıraktım hocam
    Yani benim mazeretim bu :)

• quote:

Orijinalden alıntı: btrlpksrgl

Tactical assault venomx cronusmax hepsi hikaye bes para etmez. XİM4 candir.

kullandınmı tac4 ?
  • Kullanmadim kullanmamda. Cok uyduruk dandik bsy. Mouse bikere berbat. Xim4 + razer orbweaver + lagitech g502. Biraz masrafli ama pc tadinda.

• quote:

Orijinalden alıntı: btrlpksrgl

Kullanmadim kullanmamda. Cok uyduruk dandik bsy. Mouse bikere berbat. Xim4 + razer orbweaver + lagitech g502. Biraz masrafli ama pc tadinda.

Xim4 i kullandım bu kadar kötübi cihaz yok

• Sen ya xim4 kullanmamışsın ya da ne kullandığını bilmiyorsun?
    Xim4 oyun performansı olsun, ince ayar olsun Şahane bir alet, istediğin klavye ve mouse ile kullanabiliyorsun.
    Kablosuz olayını da destekliyor

• amerika'ya iş icin gitmişken alıyım dedim pişman oldum.hic pc tadı vermiyor hatta gamepad ile daha iyi oyuyorsunuz bu kadar para vermeye degmez isteyen varsa kargo benden 400 e satıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: epica06

amerika'ya iş icin gitmişken alıyım dedim pişman oldum.hic pc tadı vermiyor hatta gamepad ile daha iyi oyuyorsunuz bu kadar para vermeye degmez isteyen varsa kargo benden 400 e satıyorum.

kaç kere kullandın hocam herkes memnun
  • Youtubeda izlediğim bir videoda bu alete bir sürü ince ayar yapılıyor. O şekilde kullanan var mı acaba. Ben iki önce ps4 slim aldım ve gamepad ile watchdogs oynarken bile acayip zorlandım. O yüzden almayı düşünüyorum bu cihazdan. İnce ayarları ile kullanan var mı

• neredeyse 1 yıl oldu cok oyun oynadım ince ayarları da yaptım pc ile oynamaktan cok cok farklı bu kadar para vermeye değmez.pc dizdim sırf oyun icin...emin olun daha mantıklı...
  • quote:

neredeyse 1 yıl oldu cok oyun oynadım ince ayarları da yaptım pc ile oynamaktan cok cok farklı bu kadar para vermeye değmez.pc dizdim sırf oyun icin...emin olun daha mantıklı...

Hocam gamepadden daha rahat değil mi

• quote:

Orijinalden alıntı: john mclane

Sen ya xim4 kullanmamışsın ya da ne kullandığını bilmiyorsun?
    Xim4 oyun performansı olsun, ince ayar olsun Şahane bir alet, istediğin klavye ve mouse ile kullanabiliyorsun.
    Kablosuz olayını da destekliyor

hocam xim4 700-800 lira + birde güzel bir oyuncu klavyesi lazım. tac4 şuan 470 liraya alınabiliyor. şimdi tac4 sony tarafından lisanslı ama xim4 gibi cihazlarda lisans bulunmuyor yani sony yarın öbür gün bir yazılım çıkarıp xim4 ü çöp edebilir. yoksa sipariş vericem xim4ü
  • quote:

neredeyse 1 yıl oldu cok oyun oynadım ince ayarları da yaptım pc ile oynamaktan cok cok farklı bu kadar para vermeye değmez.pc dizdim sırf oyun icin...emin olun daha mantıklı...

380 tlye hangi pcyi dizdin kardeş anlatsana ?
  • 380 nereden cıktı kardes neyin kafası
  • quote:

Orijinalden alıntı: krmkkr

quote:

Hocam gamepadden daha rahat değil mi

tabiki daha rahat ama pc hazzı yok istediğin gibi savaşamıyorsun...ben iyi bir pc dizdim.pc gibisi yok gerçekten.
  • quote:

380 nereden cıktı kardes neyin kafası

Hori 380 tl alıyoruz iyi bi pc demek 2.500 tl demek arada farkı görüyosun

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.