Şimdi Ara

Tactical Assault Commander 4 (PS4) (PS3) Kutu açma ve inceleme (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
3
Favori
8.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: john mclane

Ben xim4 kullanıyorum 1 aydır.
    Kesinlikle Hori'den daha iyi diyebilirim

xim4 çöp oğlu çöptür kullandım kendi kendine lag yaptırır zaten ürün delay lag dolu bir ürün nasıl horiden iyi diyebiliyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heroyoney

quote:

Orijinalden alıntı: shumin

Çoğu yabancı forumda Xim 4'ün daha iyi olduğu söyleniyor. Siparişi de verdik gelince deneyeceğim olmazsa satacağım ben de.

İkisini de kullandım tac4 sürekli kaydırma yapıyor ve ince ayar yok.Xim de ince ayar var ve tepkime güzel mouse güzel ise.

hocam yorum sende
  • Aşağı yukarı 2,5 Aydır xim4 kullanıyorum. Bir kere bile memnuniyetsizlik yaşamadım.
    Hedefe nişan alması olsun hareketleri olsun, pc ile birebir aynı.
    Sadece bazı oyunlarda bire bir hareketleri pc gibi olmadığı için, sıkıntı olabiliyor.
    Ama ne lag ne de kaydırma yaşadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ne ile alakalı bilemiyorum ama Eylül başında aldım TAC4; overwatch bf 4 smite bf1 farcry gibi oyunlarda oynadım ve oynamaktayım bahsedilen kayma yavaşlama gibi olumsuzluklar ile hiç karşılaşmadım, fazlasıyla önyargılı yaklaşmıştım fakat ürün elinize geçtiğinde malzeme kalitesi şaşılacak düzeyde iyi ve bir yetişkin için mouse' çok konforlu xim gibi aracı aparat olmayıp ds4 olarak görmesi ayrı bir avantaj ps'nın benim düşüncem benzeri cihazlar içerisinde en stabil be konforlu olanı TAC ama yinede seçim sizin

• bende yeni aldım. 10 numara 5 yıldız. Zaten yabancıların çoğu kullanıyor bence, ds4 ile yapılamayacak vuruşları yapıyorlar, bende artık öyle tabi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: MAS00N

bende yeni aldım. 10 numara 5 yıldız. Zaten yabancıların çoğu kullanıyor bence, ds4 ile yapılamayacak vuruşları yapıyorlar, bende artık öyle tabi :)

hocam tac mı xim4 mü karar veremedim hangisi ya sizce
  • quote:

Orijinalden alıntı: WatchGuard

quote:

bende yeni aldım. 10 numara 5 yıldız. Zaten yabancıların çoğu kullanıyor bence, ds4 ile yapılamayacak vuruşları yapıyorlar, bende artık öyle tabi :)

Ben tac 4 ü öneririm kesinlikle. herkes genelde kullandığı cihazın fanatizmini yapar ancak memnun olmasaydım gerçekten bunu objektif olarak söyleyebilirdim. o yüzden tarafsız olarak tac 4 diyorum. tereddütsüz alabilirsin.
  • quote:

quote:

quote:

Ben tac 4 ü öneririm kesinlikle. herkes genelde kullandığı cihazın fanatizmini yapar ancak memnun olmasaydım gerçekten bunu objektif olarak söyleyebilirdim. o yüzden tarafsız olarak tac 4 diyorum. tereddütsüz alabilirsin.

Teşekkür ederim hocam

• Elinize saglik.

Ben de uzun senelerce (hatta bir sure pro olarak) fps oynamis biri olarak :-)))
    Duke nuke'em ile 97 lerde agdan multiplayerlara baslamis
    99 larda Quake de bolgede un yapmis biri olarak
    2000 lerde profesyonel cs oynamis biri olarak
    Ve
    Ps3 un cikmasiyla PC ye elveda diyen ve yaklasik 10 senedir konsollarda her tur oyunu uzun uzun oynayan
    biri olarak bu urun hakkindaki yorumumu yapayim :-)))

Ben de bu urunlerden denedim.
    Memnun kaldim mi? Hayir. Bunun nedeni ise konsol oyunculugunda Klavye ye yer olmamasi sebebi ile. Koltugumda oturup oyunu oynamanin verdigi keyif ile onune bi klavye koyup basinda dikilmek cok farkli seyler.

Peki mouse kullanmanin rahatligini nasil saglayacagiz?
    Ps3 de kullandigimiz FRAGFX bu isi en iyi yapan urundu. Sol elinde controllerin sol yarisina benzeyen bir yapi, sag elinde ise bir mouse ama tam mouse da degil. Bu karisim olagan ustu bi is yapiyordu ve su anda ps4 e cikmadi. Lisans sorunlari yasiyorlar.

Bu urun xim gibi module unu icinde barindiran bir urun. Mouse ilk kullanimda cok farkli gelebilir. Cunku analog mantigini mouse a cevirmeye calisan bir algoritma ile calisiyor. Mouse u saga sola iterken aslinda o analogu sizin icin ittiriyor. Bu nedenle mouse gibi şak diye hedefe kitleyip head shot atamıyorsunuz, bunu yapmak için baya baya bi alışıp çalışmak lazım.

konsol alıp onun konforunu bozmak biraz işginç bir seçim, mouse rahatlığı ile klavye rahatsızlığı aradındakki dengeyi bulmak da ayrı bi konu. Kullanıcı seçimi tabi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: serhanuygur

Elinize saglik.

Ben de uzun senelerce (hatta bir sure pro olarak) fps oynamis biri olarak :-)))
    Duke nuke'em ile 97 lerde agdan multiplayerlara baslamis
    99 larda Quake de bolgede un yapmis biri olarak
    2000 lerde profesyonel cs oynamis biri olarak
    Ve
    Ps3 un cikmasiyla PC ye elveda diyen ve yaklasik 10 senedir konsollarda her tur oyunu uzun uzun oynayan
    biri olarak bu urun hakkindaki yorumumu yapayim :-)))

Ben de bu urunlerden denedim.
    Memnun kaldim mi? Hayir. Bunun nedeni ise konsol oyunculugunda Klavye ye yer olmamasi sebebi ile. Koltugumda oturup oyunu oynamanin verdigi keyif ile onune bi klavye koyup basinda dikilmek cok farkli seyler.

Peki mouse kullanmanin rahatligini nasil saglayacagiz?
    Ps3 de kullandigimiz FRAGFX bu isi en iyi yapan urundu. Sol elinde controllerin sol yarisina benzeyen bir yapi, sag elinde ise bir mouse ama tam mouse da degil. Bu karisim olagan ustu bi is yapiyordu ve su anda ps4 e cikmadi. Lisans sorunlari yasiyorlar.

Bu urun xim gibi module unu icinde barindiran bir urun. Mouse ilk kullanimda cok farkli gelebilir. Cunku analog mantigini mouse a cevirmeye calisan bir algoritma ile calisiyor. Mouse u saga sola iterken aslinda o analogu sizin icin ittiriyor. Bu nedenle mouse gibi şak diye hedefe kitleyip head shot atamıyorsunuz, bunu yapmak için baya baya bi alışıp çalışmak lazım.

konsol alıp onun konforunu bozmak biraz işginç bir seçim, mouse rahatlığı ile klavye rahatsızlığı aradındakki dengeyi bulmak da ayrı bi konu. Kullanıcı seçimi tabi.

Sen xim den bahsediyosun ama burdaki ürün tac4 videolarda izlediysen mouse ve klavye hassasiyetligini birebir yasatıyo aslında

• Selamlar.

Videolarda çok net demek istesiğim, analogdan mouse a adaptasyon konusu :-) video güzel hazırlanmış zaten.

Alışılır mı ona da alışılır. Zaten benim beğenmeme nedenim mouse değil. Tamamen klavye. FragFX i incelerseniz ergonomi ve rahatlık konusunda nasıl aştıklarını görebilirsiniz. Wasd olayı beni sıkan konu :-)

• quote:

Orijinalden alıntı: serhanuygur

Selamlar.

Videolarda çok net demek istesiğim, analogdan mouse a adaptasyon konusu :-) video güzel hazırlanmış zaten.

Alışılır mı ona da alışılır. Zaten benim beğenmeme nedenim mouse değil. Tamamen klavye. FragFX i incelerseniz ergonomi ve rahatlık konusunda nasıl aştıklarını görebilirsiniz. Wasd olayı beni sıkan konu :-)

hocam size sorum şu bu ürün sizde varmı denedinizdemi yorum yapıyosunuz videodanmı yorumluyorsunuz
  • quote:

hocam bende sipariş verdim yakında gelicek ürün nasıl birebir pc performansı veriyormu lag falan yapıyomu maus yoksa bildiğimiz pcnin aynısımı
  • quote:

quote:

Ben xim4 kullanıyorum.
    Gerçekten şahane diyebilirim.
    Daha önce pc de iken kullanmış olduğum logitech g600 mouse ve k400 klavye ile kablosuz olarak kullanıyorum.
    Hori'de kablosuz ve istediğin aparatı kullanamıyorsunuz diye biliyorum.
    O yüzden xim4'den yana kullandım tercihimi.
    Sonuçta her ikisi de aynı görevi yapan aletler. Fazla takılmamak lazım

• Çogunluk olarak pozitif konusulmuş yani her ikiside istege bagli alinabilir.
    Pahali klavye+mouse sahibi insanlar daha çok xim4 tercih edebilir.
    Yasin arkadaşimiz kullandigini ama çöp oldugunu iddaa etmiş fakat arkadaşın istedigi ürün farkli ps4 de yok bana gore madem yok konusmayada gerek yok

• quote:

Orijinalden alıntı: YasinJR10

quote:

Orijinalden alıntı: john mclane

Ben xim4 kullanıyorum 1 aydır.
    Kesinlikle Hori'den daha iyi diyebilirim

xim4 çöp oğlu çöptür kullandım kendi kendine lag yaptırır zaten ürün delay lag dolu bir ürün nasıl horiden iyi diyebiliyorsunuz

Hocam bence bilip bilmeden boş konuşuyorsunuz. Şuanda piyasadaki pc performansı alınabilecek iki ürün var xim4 ve venom x gerisini çöpe atabilirsiniz. Tüm ürünleri test etmiş biri olarak konuşuyorum

• Tac4 resmi ps4 ürünüdür bence tartışmaya bile gerek yok

• Youtube'da incelemeleri var her iki ürünün de. Aralarındaki en temel fark "mouse acceleration" mevzuu. PC'lerin mouse mantığında hareket ekrana 1:1 oranında yansıtılıyor. Analoglarda ise bu oran değişiyor. Misal bazı oyunlarda aniden geri bakmak istediğinizde analog tuşunu sol veya sağa tam olarak yatırdığınızda ekrandaki görüntü kısa bir süre sonra daha hızlı hareket eder. Xim 4 aparatının en önemli özelliği veri işleme yeteniğinin bu durumu minimize etmesi. Yani PC mouse ile hemen hemen aynı tepki vermesi. Ayrıca söz konusu firma her oyun için sürekli hazır ayarlar yayınlıyor. Bu sayede optimum ayarı yapmak için çapa sarfetmek zorunda kalınmıyor.

Sorduğunuz soruyla ilgili olarak şu video incelemeyi (özellikle 12:35'den itibaren) mutlaka izleyin;

https://www.youtube.com/watch?v=bOrjZGU9sz0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi purepain -- 18 Kasım 2016; 14:38:7 >

• quote:

quote:

hocam bende sipariş verdim yakında gelicek ürün nasıl birebir pc performansı veriyormu lag falan yapıyomu maus yoksa bildiğimiz pcnin aynısımı

Hocam hiç şüphen olmasın. Hiç lag yaşamadım. Negatif bir durum başıma gelmedi. Birebir pc oyununa dönüşüyor oyunlar. Sadece oyun içi sensitivity'i kendine göre ayarlarsın başka hiç bir ayar yapmana gerek yok. Şimdiden hayırlı olsun :)
  • quote:

quote:

quote:

Hocam hiç şüphen olmasın. Hiç lag yaşamadım. Negatif bir durum başıma gelmedi. Birebir pc oyununa dönüşüyor oyunlar. Sadece oyun içi sensitivity'i kendine göre ayarlarsın başka hiç bir ayar yapmana gerek yok. Şimdiden hayırlı olsun :)

Hocam ayarları yapmak biraz sıkıntı oluyo ayar yapmasam nasıl olur performans

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.