Şimdi Ara

Tactical Assault Commander 4 (PS4) (PS3) Kutu açma ve inceleme (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
3
Favori
8.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: YasinJR10

quote:

Orijinalden alıntı: epica06

380 nereden cıktı kardes neyin kafası

Hori 380 tl alıyoruz iyi bi pc demek 2.500 tl demek arada farkı görüyosun

ben 380'e pc mi aldım dedim hocam.Verdim 4000 tl canavar bir pc dizdim.hori ile keyif alamadım siz de boşa para vermeyin paranız varsa pc dizin yoksa gamepad ile alışırsanız çok daha keyifli.hori ile cidden insana zevk vermiyor.tavsiye etmiyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi epica06 -- 22 Kasım 2016; 17:46:31 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: epica06

380 nereden cıktı kardes neyin kafası

Hori 380 tl alıyoruz iyi bi pc demek 2.500 tl demek arada farkı görüyosun

Hocam sen tac4 kullandın mı? ben ps4ü yeni aldım ve watchdogsu veya mafia 3 ü bile gamepadde oynarken zorlandım.klavye mouse eksikliğini çok hissettim. o yüzden almak istiyorum. iyi bir pc dizmek biraz masraflı, bende imzamdaki sistemi kullanıyorum orta seviye bir sistem hatta Türkiye ilk msi r9 390 incelemesi yapan kişiyim ama epeydir kafamda konsolu denemek vardı.açıkcası konsolda mouse ve klavye desteği tam olsa yani pc deki gibi olucak şekilde üretilse baya iyi olurmuş.isteyen gamepad ile oynasın isteyen mouse klavye. ben zaten online oyun oynamadığım için bu adaletsizlik olayına takılmıyorum.

• Beyler sıfırını 400 liraya buldum tac4 ü alayımmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: btrlpksrgl

Kullanmadim kullanmamda. Cok uyduruk dandik bsy. Mouse bikere berbat. Xim4 + razer orbweaver + lagitech g502. Biraz masrafli ama pc tadinda.

Xim4 i kullandım bu kadar kötübi cihaz yok

Xim4 e kotu dedin ya tas olucaksin taaaaas piyasadaki en iyi ayar. Kotu demis olmani suna yoruyorum ben... cok fazla mouse ayari ve ince ayar var onlaei beceremediin icin kotu oldugunu dusunuyosun yada cok dandik bi mouse ile denedin :)

• quote:

quote:

quote:

Kullanmadim kullanmamda. Cok uyduruk dandik bsy. Mouse bikere berbat. Xim4 + razer orbweaver + lagitech g502. Biraz masrafli ama pc tadinda.

Xim4 i kullandım bu kadar kötübi cihaz yok

Xim4 e kotu dedin ya tas olucaksin taaaaas piyasadaki en iyi ayar. Kotu demis olmani suna yoruyorum ben... cok fazla mouse ayari ve ince ayar var onlaei beceremediin icin kotu oldugunu dusunuyosun yada cok dandik bi mouse ile denedin :)

hocam xim4 içinde çokmu ayar var? halbuki benim bildiğim ince ayarlar telefon yüklenen bir application ile zaten her oyun için hazır gelmiyor mu? sen hangisini tavsiye edersin hocam 700 liraya xim4 mü yoksa 400 liraya tac4 mü? tac4 offical bir cihaz sony çıkaracağı bir güncelleme ile xim4 gibi cihazları çöp edebilir mi? baya bi soru sordum ama acayip kararsızım

• krmkkr kullanıcısına yanıt
    Xim4 tabikide. Tac. Ass. Com. Cok kotu. Mouse bes para etmez plastikten 3200 dpi xim4 hepsini tokatlar gecer. İnce ayarlari telefondan yapiyosun bu bir kolaylik. İstedigin gibi. Xim4 pc tadinda oyun keyfi veriyo. Ayrica xim4 700 liraya satinin alnini tokatlarim. Cihaz amazonda 500 tl.

• quote:

Xim4 tabikide. Tac. Ass. Com. Cok kotu. Mouse bes para etmez plastikten 3200 dpi xim4 hepsini tokatlar gecer. İnce ayarlari telefondan yapiyosun bu bir kolaylik. İstedigin gibi. Xim4 pc tadinda oyun keyfi veriyo. Ayrica xim4 700 liraya satinin alnini tokatlarim. Cihaz amazonda 500 tl.

hocam senin fiyatlar yükseldi baya dolar yükseldi zaten Tactical Assault Commander 4 (PS4) (PS3) Kutu açma ve inceleme

• krmkkr kullanıcısına yanıt
    Biraz bekle oyle al. Yanina birde logitech g502 mouse birde isini gorucek kalitede klavye tamamdir :)

• quote:

Biraz bekle oyle al. Yanina birde logitech g502 mouse birde isini gorucek kalitede klavye tamamdir :)

hocam böyle 1000 lira yapar, PS4ü satarım daha iyi. gamepad ile oyun oynayabilmek gerçekten zormuş. oynayanları takdir ediyorum 4 günlük çok kısa süren ps4 macerama burda son veriyorum.
  • Dediği xim4 sistemi ve maus ince ayar cart curt hepsini yapmıştım her oyunda ilk 2deydim ama zevk almıyodum lag vardı çünkü

• quote:

şimdi bu xim4 için illa üst düzey oyuncu mouse ve klavye mi lazım? daha orta seviye ürünlerle de iyi bir performans veremiyor mu mesela a4 tech gibi ürünlerle. çünkü 1000 lira gibi bir yatırım gerçekten fazla offical olmayan bir ürün için.sonynin çıkaracaı bir yazılıma bakar ve bütün xim4 için kurulan sistemi çöp eder. ayrıca yanlış bilmiyorsam xim4 forum sitesinde destek sunulan oyunlar var yani adamlar her oyun için ayar yapmıyorlar.
  • Xim4 alma aldırma paranıza umudunuza yazık

• quote:

Xim4 alma aldırma paranıza umudunuza yazık

Hocam tac4 mü diyorsun. Youtubeda inceleme yapılan videolarda inceleme yapanlar tavsiye etmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krmkkr -- 24 Kasım 2016; 13:18:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: krmkkr

quote:

Xim4 alma aldırma paranıza umudunuza yazık

Hocam tac4 mü diyorsun. Youtubeda inceleme yapılan videolarda inceleme yapanlar tavsiye etmiyor

bugün tac4 elime geçicek beğenirsem devam ederim beğenmezsem iade edicem ben objektik gerçek bi fps oyuncusuyum trol değilim fanboy da değilim neyse söylücem burda benimde umudum yok tac4 ten ama denicem yinede pc toplamayı düşünüyorum ben en temizi o
  • Bugün yarim Xim4 elime gecer arkadasin soyledigi gibi detaylari sizinle paylaşicam ust duzey bir ekipmanim yok g300s ve bir klavye var dandik

• Xim4 ps3 zamaninda cikmis bir cihazdir. Ki ozamandan bu zamana kadar sony akil edemedimi buna bi yazilim cikarma sacmalamayin lutfen. İyi bir performans istiyorsan muhakkak kaliteli bir mouse olmasi sart. 6000 dpi veya ustu. Cnku 6000 in altinda oyunlarda mouse cok yavas kaliyo. Saga sola hizli bi sekilde donemiyosun. Ben g502 kullaniyorum. 12000 dpi. Fiyati 180 tl. Xim4 u ucuza bulursaniz kacirmadan alin. Ama baska birsey almayin. Tum samimiyetimle soyluyorum almayin. Diger markalar bes para etmez. Ayrica birisi demis xim4 tum oyunlarda destek vermiyo. Firmanin verdigi ayarlarda oyun oynatiyo diye. Arkadasim ilk once bi cihazi al kullan ondan snra yorum yap buraya. Bilgisizce yorum yazma insanlarin aklini karistirma. Yaklasik 8 9 aydir kullaniyorum xim4u. Ve her oyundada calisiyo. İster tps ister fps oyna. Xim4 teki baliistik ayari sayesinde maouse taki en ufak hareketleri bile algilayabiliyor.

Ah su xim4 alma aldirma diyen arkadas rainbow six siegede bi karsima ciksada gorse :))

• quote:

Xim4 ps3 zamaninda cikmis bir cihazdir. Ki ozamandan bu zamana kadar sony akil edemedimi buna bi yazilim cikarma sacmalamayin lutfen. İyi bir performans istiyorsan muhakkak kaliteli bir mouse olmasi sart. 6000 dpi veya ustu. Cnku 6000 in altinda oyunlarda mouse cok yavas kaliyo. Saga sola hizli bi sekilde donemiyosun. Ben g502 kullaniyorum. 12000 dpi. Fiyati 180 tl. Xim4 u ucuza bulursaniz kacirmadan alin. Ama baska birsey almayin. Tum samimiyetimle soyluyorum almayin. Diger markalar bes para etmez. Ayrica birisi demis xim4 tum oyunlarda destek vermiyo. Firmanin verdigi ayarlarda oyun oynatiyo diye. Arkadasim ilk once bi cihazi al kullan ondan snra yorum yap buraya. Bilgisizce yorum yazma insanlarin aklini karistirma. Yaklasik 8 9 aydir kullaniyorum xim4u. Ve her oyundada calisiyo. İster tps ister fps oyna. Xim4 teki baliistik ayari sayesinde maouse taki en ufak hareketleri bile algilayabiliyor.

Ah su xim4 alma aldirma diyen arkadas rainbow six siegede bi karsima ciksada gorse :))

Hocam ekle rainbow icin QuadTURK

• quote:

Orijinalden alıntı: QuelKaimaTR

Bugün yarim Xim4 elime gecer arkadasin soyledigi gibi detaylari sizinle paylaşicam ust duzey bir ekipmanim yok g300s ve bir klavye var dandik

Hocam yorumlarını heyecanla bekliyorum

• quote:

Xim4 ps3 zamaninda cikmis bir cihazdir. Ki ozamandan bu zamana kadar sony akil edemedimi buna bi yazilim cikarma sacmalamayin lutfen. İyi bir performans istiyorsan muhakkak kaliteli bir mouse olmasi sart. 6000 dpi veya ustu. Cnku 6000 in altinda oyunlarda mouse cok yavas kaliyo. Saga sola hizli bi sekilde donemiyosun. Ben g502 kullaniyorum. 12000 dpi. Fiyati 180 tl. Xim4 u ucuza bulursaniz kacirmadan alin. Ama baska birsey almayin. Tum samimiyetimle soyluyorum almayin. Diger markalar bes para etmez. Ayrica birisi demis xim4 tum oyunlarda destek vermiyo. Firmanin verdigi ayarlarda oyun oynatiyo diye. Arkadasim ilk once bi cihazi al kullan ondan snra yorum yap buraya. Bilgisizce yorum yazma insanlarin aklini karistirma. Yaklasik 8 9 aydir kullaniyorum xim4u. Ve her oyundada calisiyo. İster tps ister fps oyna. Xim4 teki baliistik ayari sayesinde maouse taki en ufak hareketleri bile algilayabiliyor.

Hocam senin fiyat kavramlarında sıkıntı var xim4 için 500tl , g502 için 180 lira diyorsun. Ben senin hangi ülkeden alışveriş yaptığını merak ettim. Bi fiyatlara bak istersen. İki toplam 1000 liraya geliyor klavye hariç. İyide bir kşavye alınıcal diyorsun. E 1200 lira verip horinin 3 katı para ödedikten sonra daha iyi performans vermesi normal

• quote:

Orijinalden alıntı: krmkkr

quote:

Orijinalden alıntı: QuelKaimaTR

Bugün yarim Xim4 elime gecer arkadasin soyledigi gibi detaylari sizinle paylaşicam ust duzey bir ekipmanim yok g300s ve bir klavye var dandik

Hocam yorumlarını heyecanla bekliyorum

Hocam sıkıntı oldu haftaya persembe kesin elimde seninle paylasicam deneyimlerimi.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.