Şimdi Ara

Tactical Assault Commander 4 (PS4) (PS3) Kutu açma ve inceleme (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
3
Favori
8.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
    selam kardeşim bende hori tac 4 aldım ama tuşların yerini değiştirmek istiyorum yardımcı olur musun.
  • AttackHane kullanıcısına yanıt
    Ben kendim tac 4 kullaniyordum tac pro cikinca tac 4 satip pro aldim suanda onu kullanmaktayim. Pc den bi farki yok kisaca oyle soyliyeyim ama tabikide tac 4 ile arasinda fark var mekanik klavye mevcut tac pro da. Malesef bu aralar isimden dolayi uzun bir suredir kullanmiyorum ps4 ümü yurtd disina cikmam gerekecek buyuk ihtimalle ps4 ile pro yu satmayi dusunuyorum. Alan arkadaslar var ise her turlu yardimci olurum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • onurblackeye O kullanıcısına yanıt
    Kardesim tekirdag corluda ikamet ediyorum yolun duser ise buyur gel cayimi ic dene :)

• Teşekkürler

• Merhaba ben bunu almak istiyorum ancak size birkaç sorum olacak .piyasadaki tüm ps3 ve ps4 oyunlarını sorunsuz kontrol ettirir mi ? Bu arada benim ps3 kırdırılmış bi sorun olurmu kontrol ederken lütfen en yakın zamanda cevaplayın çok lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CageFighter1453 -- 23 Mayıs 2017; 20:9:42 >
  • CageFighter1453 C kullanıcısına yanıt
    Net konuşmak istemiyorum ama cihaz tüm ps3 ps4 oyunlarıyla uyumlu çünkü zaten dualshock kadar yasal bir ürün
    kırdırınca bir problem olacağını sanmıyorum
  • QuelKaimaTR kullanıcısına yanıt
    hocam selamlar. xim4 logi g300s ile nasıl? memnun musun. bende horic tac var hiç memnun degilim. xim tavsiye eder misin
  • arkadaşlar merhaba
    sizi bi kaç ürün hakkında bilgilendireyim
    my Flash kullandım. Hori tac four kullandım, Hori pro kullandım, ve şuan elimde hori Tac Four un yenisi var. ve şunu söyleyeyyim Hori Pro tek kelimeyle iğrenç bi tasarım kesinlikle vasat. 3 günde sattım geri. horinin mouse kalitesi berbat 10larca ayar yaptım. Ben Rainbowsix Siege oynuyorum sırf bunun için aldım. ve şunu kesin ve net söylüyrum ben hedef açık yavaş hareket etmek istedigimde kaydırma yaapmıyorum. çok kötü. logi. G300s mouse taktım çok az daha iyi oluyor. 6000 dpi belki iş görürür bilmiyorum. ama dediğim gibi onlarca ayar yaptım ve memnun kalmadım. diğer oyunlarda denemedim hiç. sadece r6 için aldım ve hiç iyi değil. şimdi Xim4 e geçmeyi düşünüyorum.

xim kullanan arkadaşlar logi G300s iş görür mü mouse olarak ?
  • KoxALL K kullanıcısına yanıt
    g502 xim için en iyi faredir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KoxALL

arkadaşlar merhaba
    sizi bi kaç ürün hakkında bilgilendireyim
    my Flash kullandım. Hori tac four kullandım, Hori pro kullandım, ve şuan elimde hori Tac Four un yenisi var. ve şunu söyleyeyyim Hori Pro tek kelimeyle iğrenç bi tasarım kesinlikle vasat. 3 günde sattım geri. horinin mouse kalitesi berbat 10larca ayar yaptım. Ben Rainbowsix Siege oynuyorum sırf bunun için aldım. ve şunu kesin ve net söylüyrum ben hedef açık yavaş hareket etmek istedigimde kaydırma yaapmıyorum. çok kötü. logi. G300s mouse taktım çok az daha iyi oluyor. 6000 dpi belki iş görürür bilmiyorum. ama dediğim gibi onlarca ayar yaptım ve memnun kalmadım. diğer oyunlarda denemedim hiç. sadece r6 için aldım ve hiç iyi değil. şimdi Xim4 e geçmeyi düşünüyorum.

xim kullanan arkadaşlar logi G300s iş görür mü mouse olarak ?

cıhazlarınızı guncellemıyorsunuz - eskı tıp led lcd tv lerde kullanıp oyun modu ozellıgınızde yoksa ayrıca mouse pad kullanmıyorsanız yapar. ben cıhazı guncelledım horı tac pro ve halı da bıle oynuyorum hatta logıtech g602 ve g700s kablosuz mouse ıle kullandım sorun yok

• Merhaba,

Hori Tac4, PS4 PRO ile uyumlu mu?
  • sasha_digger S kullanıcısına yanıt
    Uygundur

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.