quote:Orijinalden alıntı: Fazlası Zarar Karete Kid çok beğenmiştim.Teakwandomu bilmiyorum ama malesef kung fu ile ilgili karate kid
quote:Orijinalden alıntı: chemist' quote:Orijinalden alıntı: the right hand of evil karate kid sanırım o film kung fu ile ilgili Taekwondo Kid diye arat muhakkak çıkar karşına Aha aradım buldum la < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 津波 -- 7 Nisan 2012; 9:14:29 >
quote:Orijinalden alıntı: 津波 quote:Orijinalden alıntı: chemist' quote:Orijinalden alıntı: the right hand of evil karate kid sanırım o film kung fu ile ilgili Taekwondo Kid diye arat muhakkak çıkar karşına Aha aradım buldum la
quote:Orijinalden alıntı: chemist' quote:Orijinalden alıntı: the right hand of evil karate kid sanırım o film kung fu ile ilgili o zaman 3 küçük ninja(3 ninjas) olsun.
quote:Orijinalden alıntı: the right hand of evil quote:Orijinalden alıntı: chemist' quote:Orijinalden alıntı: the right hand of evil karate kid sanırım o film kung fu ile ilgili o zaman 3 küçük ninja(3 ninjas) olsun. 3 ninjas ninja filmidir
quote:Orijinalden alıntı: chemist' quote:Orijinalden alıntı: the right hand of evil quote:Orijinalden alıntı: chemist' quote:Orijinalden alıntı: the right hand of evil karate kid sanırım o film kung fu ile ilgili o zaman 3 küçük ninja(3 ninjas) olsun. 3 ninjas ninja filmidir tamam işte onlarr da taekwondo yapıyor sayılır.ninja diye bi spor dalı var mı? aklıma başka bir şey geldi, harika çocuk(magic kid)
Bangkok Adrenaline filminde başroldeki adam Taekwondo ağırlıklı dövüşüyor ama az da olsa başka stillerden esintiler var