Şimdi Ara

::TAGAN BLACK PEARL KASA RESİMLİ İNCELEME:: (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
0
Favori
9.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tesekkurler
    @Vipracing
    Gercekten son derece kalıtelı bır urun..Eger yakından bırebır gorme ımkanınız varsa kacırmayın derım
  • Web den bile belli oluyor kalitesi,inşallah yakından da inceleyebilirim (O zamanda korkarım alırım )
  • Ya kasanın içindeki bileşenlerde ters duruyor.harbi ilginç bir kasa.İnceleme içinde teşekkürler.Siz daha önce Armor + kullanıyordunuz peki şöyle ince bir sorum olacak : Anaakart ve işlemci sıcaklığı kaç derece fark ettirdi.Bayada pahalıymış.Güzel özellikleri var.Hayırlı olsun yeni kasanız.
  • Hayırlı olsun.Güzel kasa gerçekten.
  • konuya girdikce kasadan alasım geliyor ama bu ara zaten yeterince pcye para döktüm
    konuyu sil masrafa sokma kardeşim be
    :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Penryn

Ya kasanın içindeki bileşenlerde ters duruyor.harbi ilginç bir kasa.İnceleme içinde teşekkürler.Siz daha önce Armor + kullanıyordunuz peki şöyle ince bir sorum olacak : Anaakart ve işlemci sıcaklığı kaç derece fark ettirdi.Bayada pahalıymış.Güzel özellikleri var.Hayırlı olsun yeni kasanız.

Btx yapıda oldugu ıcın o sekılde duruyor
  • inaılmaz pahalı yaw kasa bence bu ksaya bu kadar para verilmez paylaşım için teşekkürler
  • Bu gün 780G anakart bakınacağım diye Gold ve Vatana gittim arada bu kasayada baktım (Tabiki buralarda olmadığını biliyorum) göremedim akşam eişim almaya havalimanına gidiceğim giderken Bimeks Teknoporta bir uğrayayım diyorum zira orada olma ihtimali yüksek.

İstanbulda satıldığı yeri bilen&gören var ise yazarsa sevinirim yakından da görmek lazım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Vipracing

Bu gün 780G anakart bakınacağım diye Gold ve Vatana gittim arada bu kasayada baktım (Tabiki buralarda olmadığını biliyorum) göremedim akşam eişim almaya havalimanına gidiceğim giderken Bimeks Teknoporta bir uğrayayım diyorum zira orada olma ihtimali yüksek.

İstanbulda satıldığı yeri bilen&gören var ise yazarsa sevinirim yakından da görmek lazım.

Hocam sankı kasayı alacaksınız Sımdıden hayırlı olsun dıyelım mı. .
  • para var huzur var
  • quote:

Orjinalden alıntı: Âutøp§¥ täßL£

para var huzur var

• signomis vallahi aklıma girdi görmez isem rahat etmiyeceğim.Bir Lian Li takıntısı oluştu bende.Teknoportta da yokmuş malesef.
  • super kasa ama ben o parayı vermezdım ama hak da edebılır:D eskı kasanı naptın ayıptır sorması
  • Kasanın fiyatına baktım sadece ve süpermiş...
  • @Vipracing
    Hocam resımlerı beklıyorum yakında yenı kasanın
    @OGUZ KAGAN
    Evet yukarda o cumle cok kullanıldı kasa pahalı..Eskı kasayı sattım..
    @mascherano*
    Fiyat super degıl kasa super
  • o kdar para verdikten sonra , normal , h.o
  • Hocam vallahi bu gün görseydim alacaktım Küçük oğluma (indirime girmiş Vatanda) STC-T01 CM STACKER ALUMINYUM ATX / BTX FULL TOWER KASA aldım.Ona Feel almıştım power suplyda uçunca otomatikman buna geçiş yaptım iyide oldu öteki kasanın gürültüsüde çeklimiyordu.

Su soğutma planlarım var.Vakit bulursam iyice girişeceğim sistemi vb özelleştirip.

Aklımda 2 kasa var en öne planda :

- C.Master Cosmos S
    - A+ Black pearl.

Birde Lian-Li Tyr X2000 bekliyordum ama sanırım benim amacıma tam yönelik olmıyacak o kasa.

CoolerMaster Cosmos S şekil olarak kulpları dışında çok beğendim ama yakınen inceleyince 2 noktada hoşlanmadım kasadan :

- Anormal ince ve esneyen bir aleminyum malzeme var içeride.Buda sisteme habire bir şeyleri takıp söken benim gibi tipler için biraz sorun çıkarabilme potansiyeli var demek.
    - Anakart tepsisi çıkmıyor malesef.
    Üst tarafa 3 lü fan ile mümkün olan en büyük radyatör takılabiliyor olmasıda hoş tarafı.

Sizdeki kasanın bayıldığım özelliği :
    -Kart montajı
    -Üste radyatör takılabilmesi.
    -Tahmin ettiğimde pek yanılmam : Malzeme kalitesi

Edit : Signomis kasanın en üstündeki kapak kasadan ayrılabiliyormu?Ayrılmıyor ise perçin ilemi tutturulmuş oraya?Fotolardan tam anlayamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vipracing -- 6 Temmuz 2008; 8:50:16 >

• Kasanın ust kısmı bır butun halınde yanı ayrılmıyor..Percınlı tutturulmus,ust kısmı ayırmak ıcın kesmen lazım. .
  • Cok guzel kasa...
    Tasarımı ve İc Dizaynı gayet guzel...
  • Ok anladım teşekkürler.Yukarı tarafta fan koymak için 2 li alan varda bir review da oraya içeriden radyatör takmışlar 2 fan ile alttaki 2pcı slotunu kapatmış,ben de ölçülere vb baktım gördüğüm kadarı ile zorlama ile de olsa içten 3lü fana sahip sizdeki ölçü radyatör takmak dahi mümkün.Bunun için kesmek lazım tabiki üst paneli.Çıkıp çıkmadığını o yüzden sordum zira çıkıyor olsaydı bildiğiniz gibi çok daha kolay olurdu böyle bir işlem (Aldım da kesmesi kaldı sanki)

Bu şekilde tepe montajı radyatör en kolay Cosmos S e yapılıyor.Ama onunda bana göre bariz dez avantajları var neyse alta koysak (sizdeki gibi) bu sefer HDD cageler gidiyor.Benim aklıma bir de SilverStone TJ07 deki alt yana dikeymontaj geliyor.3 lü fanlar dışarından hava alıcak biçimde (Kapağın altınada mesh yaparak) yada yine sizinki gibi monte edip HDD cage lerin yan kısımlarını kesip alt bölümlerini feda edip (En azından her ikisininde üst 2 harddisk kısmını kullanabilecek gibi) öyle monte etmek de söz konusu olabilir.

Radyatörü kasa dışına çıkartmaya karşı değilim ama böyle yaparsam da bu sefer bu kasa biraz espirisini yitiriyor gibi.
    Anlıyacağınız kendimce ne şiş ne kebap yansın bir çözüm aranıyorum

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.