Şimdi Ara

::TAGAN BLACK PEARL KASA RESİMLİ İNCELEME:: (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
0
Favori
9.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ohaaa bu nasıl bii kasa yavv:D gereksiz pahalı gereksiz masraf:D
  • Evet yan kapak pleksisi bitti çok hoş oldu.İç kısmın uv duyarlı pleksi işide bitti.Yan tarafa yaptığım plekside Asus ROG amblemi yapıldı vb gayet hoş oldu.Tüm kablolar da gizlenmeye hazır biçimde bitirildi.Bundan sonra yeni cpu ve pompa vb yide getirtip ay sonuna doğru inşallah bitirmiş olurum.Zor kısmı bitti.
  • COK GUZEL KASA ALLAH SAHIBINE BAGISLASIN
  • quote:

Orjinalden alıntı: filmarket

COK GUZEL KASA ALLAH SAHIBINE BAGISLASIN

Aynen Cok Mükemmel bir kasa yapmıslar ..
  • Henüz tam 'ayarlamamış' olduğum test aşamasında ki bazı modifiyeleri de ekliyeyim:

-3 tane beyaz uv (uv altında hafif maviye kaçan bir parlama)duyarlı 3mm kalınlığında akralik panel.Birisi yan tarafta cd rom vb nin giridği alanı kaplamak için kesildi ve üzerine Asus un ROG amblemi kazındı(buzlu efekt ile).Bu panelde 3 boyut efektini yakalamak için aynı ölçülerde bir adet daha 3mm kalınlığında piano black akralik panelde bu panelin hemen arkasına konuşlandırıldı.Yani üstte bu panel arkasında siyah panel gibi düşünün.
    2 incisi dikey olarak anakart tepsisinin yanındaki boşluk için yapıldı ve üzerine su kabının ayakları monte edildi.Böylece bu panel anakart tepsisine dikey monte edilip (2 tane gizli vida ile) hem boşluğu kapatacak hem de uv ışığı altında su kabı ile bütün lük sağlayacak.
    3 üncü uv duyarlı panelde anakart tepsisinin altında kalan ve su giriş/çıkışları vb ekstra deliklerin açıldığı (O ringlenecek) yer için şekillendirildi.Sağ tarafta kalan boşluğa Ati amblemi kazıldı.

Dikey ve 2 parça gibi görünen 'piano black' panelde ısıl işlem ile kıvrılık altına ayağı yapıldı o panelde cd rom un olduğu dikey alan ile anakart tepsisinin arasında kalan boşluğu doldurmak için şekillendirildi.(Fotoda dikey ve sadece alt kısmı görünen parça)

::TAGAN BLACK PEARL KASA RESİMLİ İNCELEME::

Kasanın içine idareten yerleştirilmiş hali (Kasa kapağınıda 3mm kalınlığındaki paneli monte ettim)

Foto kalitesi için şimdilik kusuruma bakmayın fikir versin diye gönderiyorum tüm sistem bitince doğru dürüst fotoları da ekliyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vipracing -- 17 Ağustos 2008; 18:26:49 >

• HD 4870x2 aldım bir tek E0 revizyon cpu kaldı diyecektim ama 4870x2 o kadar sıcak bir kart ki (Eski sisteme taktım) mecburen su soğutma yapıcağım.Ekstra olarak EK gpu bloğu,popma ve bir radyatör daha almam lazım dual loop olsun istiyorum.Birde ekran kartı dev gibi güney köprüsünü kapattı orayada bir çare bulmam lazım.Sanırım bir loop işelmci ile kuzey köprüsünü soğutacak öteki loopta ekran karıt ile güney köprüsü.
    Kasada tüm delik açma kablo gizleme pleksi boya vb işlerini bitirdim radyatörüde tabana monte ettim bundan sonraki son ayak montaj olucak ve bitireceğim inşallah.
  • Hocam kasa gercekten guzel olmus..Bende 4870x2 aldım bu gece testlerı yapacagım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: signomis

Hocam kasa gercekten guzel olmus..Bende 4870x2 aldım bu gece testlerı yapacagım..

Hocam hayırlı olsun Beğeniceğini umuyorum.Biraz sizede 'sıcak' gelicek kart eminim
  • inceleme için teşekkürler
  • Kasa'nın son halınden resımler. .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi signomis -- 8 Eylül 2008; 16:42:49 >

• Bu hali çok daha güzel olmuş özellik ile kasanın çizgileri ile uyumsuz TT hdd yuvalarının çıkıp LianLi modülünün gelmesi bana göre hem görüntü hemde performans bakımından çok olumlu bir gelişme
    Yeni radyatör ve ekran kartınızı da güle,güle kullanın
    Ekran kartı için sıvı soğtuma düşüncesi varmı?
  • Evet tt cevırıcıler bıraz emanet duruyorda kasada..Lıan Lı cevırıcıyı uzun zaman beklemıstım sonunda getıren oldu..
    Dıleklerınız ıcın tesekkurler. .Ekran kartı ıcın su sogutma şuan dusunmuyorum ama ılerde alabılırım..1-2 gune ekran kartı testlerı gelecek
  • Ok bekliyorum testleri merak ile
    Bu HD 4870x2 sıcaklık açısından beni rahatsız ediyor açıkcası.Halen eski kasamda takılı (Armor+) 2 alttan direkt bakan fan bir tane gpu lara üstten bakan fan yan kasa panel fanı birde direkt içeri bakan ekstra 120mm ile halen masa üstü 67c yükte 84-85c larda bidiğiniz gibi.Bir ihtimal A+ dizaynından dolayı daha iyi randıman verebilir bunuda merak ediyorum açıkcası.
    EK nın bloğu ile masa üstü 38c yükte 45c lerde dolanıyor sıcaklıklar yurt dışı forumlarında inceledim kadarı ile.Tek kötü yanı : Kartın garantiden çıkması.Bu fiyatta bir kartta da tekrar düşünmeye sevk ediyor insanı.

Edit: Yeni kablo düzenlemeside efektik ve hoş görünüyor.Orijinal halinde kablolar çamaır ipi gibi görünüyor bu kasada malesef.Böyle bir işçilik yapmak şarttı elinize sağlık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vipracing -- 8 Eylül 2008; 23:17:56 >

• iyi günler bende kasa almayı düşünüyorum ama boyutları çok önemli.mümkünse birisi bu kasanın boyutlarını yazamı. yükseklik-genişlik-derinlik?
  • 21cm x 59cm x 60cm
  • Son kararım ilk önce single loop denemek yönünde oldu.

Tek Laing D5 2 radyatör şeklinde.Dün EK dan 4870x2 ve kuzey köprüsü bloklarınıda alarak su soğutma parçalarının alımını bitirdim sonunda.Tek eksik Q9550 E0 revizyon kaldı ama sistemi Q6600 ile kurabilirim gelincede yeni işlemciyi takarım diye planladım.

Sıralama şöyle olucak : Pompa---360mm radyatör---CPU---120mm(45mm enli)radyatör---GPU---Kuzey köprüsü---Su kabı.

Bu arada tek 120mm radyatör için de : Kasanın arkasındaki giriş olarak kullanılan fanın yeri ideal hem soğutmada orijinal fan efektif olucak hem de hiç esktradan hortum/kıvrım ile uğraşmıyacağım.
  • Evet arka 12'lık kısma rad guzel oluyor..Hocam artık tamamla sıstemı valla ben bukadar sabredemem
  • Vallahi ben acaip sabırsızımdır ama ha onu bekle ha bunu bekle derken sabrettim en önemlisi 4870x2 yi beklemekti artık bitti şu son parçalarda elime gelsin hemen başlıyacağım toplamaya kasa masa üstünden bana bakıyor habire bir şeyler kesip değiştirmek istiyorum
    Bu arada bu sayfanın bu kısımlarıda work log gibi oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vipracing -- 11 Eylül 2008; 3:12:23 >
  • süper kasa süper görüntüler
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.