Şimdi Ara

Tahadütsüz kurulum ücretleri ve diğer ücretler?? Tadadütlü Taşımak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, superonline ve ttnettde tahadütsüz kurulum, bağlantı ve diğer tüm ücretler ne kadar?

Elimde airties rt211 var o yüzden modem parası vermicem.

Tahadütsüzmü yoksa tahadütlümü karar veremedim.

12 ay tahadütlü alsam 8 ay sonra sonra taşısam bir sorunla karşılaşırmıyım? 4 ay boşa para vermek istemem.

• fiber internet var mı oturduğun yerde?

ttnet ücretsiz yapıor nakli ama fiber internette durum nasıl bilmiyorum

tıkla bakalım

Tahadütsüz kurulum ücretleri ve diğer ücretler?? Tadadütlü Taşımak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcrew -- 8 Ekim 2011; 17:21:16 >
  • bende aynı durumdayım. ah fiber olsa :D kurulum ücreti felan dinlemicem ama malesef yok. ayrıca adsl ve telefon hattıda bağlı değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozbi -- 8 Ekim 2011; 18:16:23 >
  • bende aynı durumdayım ne yapacağımı şaşırdım. hem adsl hem kablo modem var elimde superonline denemiş bizim siteyi önceden yönetim istememiş nasıl işse. şimdide bir arkadaşım yeni bir bağlantı söyledi vital 19 tl ye sınırsız 10 mb veriyorlarmış 10 gb kotadan sonra 1mb oluyormuş hız ama yani taahhüt yok sonuçta istediğin zaman çıkabiliyorsun. yönetim resmen rüşvet istedi şirketten pc alın buraya tamam dedi yahu yuh dedim. şimdilik uydunete gececeğim herhalde 1mb 29 tl kablo netle birlikte fazla indirme yapmıyorum oyun için istiyorm aslında. ttnetten iyi midir acaba uydunetin pingi latency çok etkiliyor oyunları şimdi beleşnetim var ama o da gidip geliyor :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.