Şimdi Ara

Tahminen RDR 2 kaç saatte iner ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar aşağıya test sonucumu bıraktım tahminlerinizi bekliyorum.

Tahminen RDR 2 kaç saatte iner ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MXneo -- 5 Mart 2022; 7:15:38 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

RDR 2 Kaç Saat İçinde İner?

Red Dead Redemption 2'nin (RDR 2) indirme süresi, internet bağlantı hızına ve oyunun dosya boyutuna bağlıdır.

Genel olarak, ortalama bir internet bağlantısıyla RDR 2'yi indirmek şu kadar sürer:

• 10 Mbps İnternet Hızı: Yaklaşık 10 saat
    • 25 Mbps İnternet Hızı: Yaklaşık 4 saat
    • 50 Mbps İnternet Hızı: Yaklaşık 2 saat

Ancak, daha hızlı internet bağlantılarına sahip olanlar RDR 2'yi daha kısa sürede indirebilirler. Ayrıca oyunun fiziksel kopyasını satın alarak indirme sürecini tamamen atlayabilirsin.

RDR 2'nin dosya boyutu aşağıdaki gibidir:

• PlayStation 4: Yaklaşık 105 GB
    • Xbox One: Yaklaşık 110 GB
    • PC: Yaklaşık 150 GB

İnternet bağlantı hızınızı kontrol etmek için çevrimiçi hız test araçlarını kullanabilirsiniz. Ardından, yukarıdaki tahminleri kullanarak RDR 2'yi indirmek için yaklaşık olarak ne kadar zaman gerektiğini hesaplayabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ooo çok kıskandık mükemmel internetin var gerçekten keşke bizde de olsa, o kadar kıskandım ki şuan vdsl modemimi sıvazlıyorum.

• Keyifli kullanımlar dilerim
  • Teşekkür EderimTahminen RDR 2 kaç saatte iner ? 

• indirmeye başla saatine bak sonra ekrana bak inmiş olur Tahminen RDR 2 kaç saatte iner ? 

• umarim kisa surde her abonede olur
  • hayirli olsun
  • 4-5 dakika sürer max.
  • nvme pci x4 ssd'in yoksa darboğaz yaşıcan.

• Skylik S kullanıcısına yanıt

Alakası bile yok 1 gigabit internetin saniyede indireceği en fazla 125 MB/sn en dandik sata ssd'nin hızı 450 mb/sn (4 gigabit), standart 7200rpm hdd'nin hızı 200 mb/sn (2 gigabit) senin dediğin pcie nvme ssd'lerin hızı 3500 mb/sn (40 gigabit). Türknet gigafiberin darboğaz yapacağı diskler 90-100 mb/sn aktaran 5400rpm usb harici diskler olur en fazla.

• Bluepower kullanıcısına yanıt
    Ama dumduz dosya yazmiyor ki 450 mb/s ile yazsin . Karisik yapida dosyalar oldugu icin darbogaz yapiyor genelde 70 mb/s'lerde takiliyordu mp510'da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mayushii -- 6 Mart 2022; 19:3:55 >
  • Mayushii kullanıcısına yanıt

Dosya indirirken dümdüz dosya yazıyor.

• Bluepower kullanıcısına yanıt
    hocam rdr'yi bilmiyorum ama l.a noire ve gujian3 indirirken indirdikten sonra karisik dosya yazdigi icin disk %94'lerde gozukup 70mb/s'lere dusuyordu . FTP'den dosya cekerken 130'larda dumduz cekiyordum ama
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.