evet beyler sonuç ortada.tahta kılıç en sol tarafta görülüyor.sizce merminin hedef tahtasına ulaşmasıyla tahta kılıcın belirmesi aynı anda mı? bir kerede adam olup doğruyu söyleyin.bu sefer başardım.inanmıyorsanız en ağır çekimde izleyin. |
Tahta kılıçla tabanca mermisine tepki verdim ve allah canımı alsın ki başardım inanmayan izlesin
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
Tahta kılıçla tabanca mermisine tepki verdim ve allah canımı alsın ki başardım inanmayan izlesin
(En Son Oy Tarihi: 10.2.2023)
-
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
olm bu form çok garip ya çok değişik kişilik özellikleri olan tipler var psikolog adayı olarak benim icin muazzam bir deneyim oluyo herifin açtığı konuya çektiği videoya bak insan zihni çok garip gerçekten
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ulan salak mısın? japonyada bir samuray airsoft tabancasının mermisine 20 metre mesafeden tepki veriyor.bende ona atıfta bulunarak bu videoları çekiyorum.amerikaya gittiğimde ortaçağ kılıç düellolarına katılacam.şimdiden benim için bir refleks çalışması bunlar.
-
psikiyatriden randevu alıp tedavi olman gerek
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ne tedavisi olucam moruk? herkesi kendin mi sanıyorsun?
-
up.
-
Sapma var ama saliselik bide ses bittikten sonra tahtayı çekiyorsun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ses zaten mermiden önce çıkar.
-
Helal hocam
Jedi olman mümkün
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hamza beni star wars karakterleriyle bağdaşlaştırıp durma.sende biliyorsun ben ortaçağ adamıyım.benim klasmanım miyamoto musaşhi gibi adamlar.
-
şu giripte oy vermeyen arkadaşlar acaba işinize mi gelmiyor? yemin ediyorum bu dh nin alayı samurayların g*t kılı.
-
nooldu neye ağlıyon?
-
up.
-
0.25 hıza alıp izlersen hedefte mermi deliği çoktan açılmışken ekranda ne kılıç var ne karton.
hayır yanlış görmüşsün.mermi deliği açıldığında kılıç ekranda beliriyor.
-
Tepki vermişsin ama baya geç vermişsin. Senin bu refleksler ile işin zor başka bir uğraş bul
tadında bıraksan daha iyiydi
6
-
kardeşim böyle konuşarak baya komik ve gülünç duruma düşüyorsun farkındasın değil mi? ulan hangi insan bundan daha hızlı tepki verebilir? sen marvel evreninde mi yaşıyorsun?
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
olm bu form çok garip ya çok değişik kişilik özellikleri olan tipler var psikolog adayı olarak benim icin muazzam bir deneyim oluyo herifin açtığı konuya çektiği videoya bak insan zihni çok garip gerçekten
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X