Şimdi Ara

taig ile ios 8.4 e jb yapabilecek olan birisi var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık üç gündür taig yüzünden kafayı yeme noktasına geldim. Bana jb yapabilecek birisi var mı İstanbul'da bulunuyorum. Evet saçma bir konu biliyorum. Sürekli hata alıp durdum apple driver has not found hatası. Bilgisayar ile ilgili bir hata :\

• istanbulun hangi semtindesin kardeş yakın isen gel halledelim

edit infona baktım sanırım kadıköydesin uzaksın bana yakın olsan 5 dakka da yapar verirdim cihazını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serif61 -- 4 Temmuz 2015; 22:01:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • itunesi ile ilgili herşeyi sil bonjourda dahil pc aç kapat tekrar itunes yükle 12.0 sürümü olursa daha iyi antivürüs varsa kapat icloud şifre wifi ne varsa kapat taigi yönetici olarak çalıştır olmaması için sebeb yok

• quote:

Orijinalden alıntı: serif61

istanbulun hangi semtindesin kardeş yakın isen gel halledelim

edit infona baktım sanırım kadıköydesin uzaksın bana yakın olsan 5 dakka da yapar verirdim cihazını

Beykozdayım

• quote:

Orijinalden alıntı: clopin

itunesi ile ilgili herşeyi sil bonjourda dahil pc aç kapat tekrar itunes yükle 12.0 sürümü olursa daha iyi antivürüs varsa kapat icloud şifre wifi ne varsa kapat taigi yönetici olarak çalıştır olmaması için sebeb yok

Demek ki olmaması için sebep varmış herşeyi tamamen silmek için format attım 12.0 ve 12.0.1 sürümlerini ve taig 2.2.0 2.2.1 ve 2.3.0 versiyonlarını yaklaşık her birini 20-25 defa denedim telefonda açık olan bir şey yok uçak modunda demiyorum daha taigi açar açmaz iTunes bilmemen yükleyin diyor. Demek ki başka bir şey var

• Bilgisayarinda itunes ile ilgili dosyalar var

İtunese dair ne varsa silip, c den temizleyip. Restart atip itunes 12.0.1 yukleyip taig ile jb yapabilirsiniz

Sorun kesinlikle bilgisayardan kaynakli

• quote:

Orijinalden alıntı: uA_OzaN

Bilgisayarinda itunes ile ilgili dosyalar var

İtunese dair ne varsa silip, c den temizleyip. Restart atip itunes 12.0.1 yukleyip taig ile jb yapabilirsiniz

Sorun kesinlikle bilgisayardan kaynakli

En son yine format atıp 12.0.1 versiyonu yükledim bilgisayarın içinde başka hiç bir belge program antivirüs vs bir şey yok Samsung Ativ Pro Windows 8 yüklü. Yarın msi ile deneyeceğim taig 2.3.0 versiyonu var 2.2.0 ile de aynı sorun. Bilgisayar Kaynaklı. Telefonu takmadan da denediğimde aynı sorun oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: whiteredmoon

quote:

Orijinalden alıntı: clopin

itunesi ile ilgili herşeyi sil bonjourda dahil pc aç kapat tekrar itunes yükle 12.0 sürümü olursa daha iyi antivürüs varsa kapat icloud şifre wifi ne varsa kapat taigi yönetici olarak çalıştır olmaması için sebeb yok

Demek ki olmaması için sebep varmış herşeyi tamamen silmek için format attım 12.0 ve 12.0.1 sürümlerini ve taig 2.2.0 2.2.1 ve 2.3.0 versiyonlarını yaklaşık her birini 20-25 defa denedim telefonda açık olan bir şey yok uçak modunda demiyorum daha taigi açar açmaz iTunes bilmemen yükleyin diyor. Demek ki başka bir şey var

senin kablo yada usb girişlerde bir sıkıntı olabilir

• İlk denedigimde bendede olmustu itunes apple yazan gecen herseyi sildim bilgisayardan en ufak dosyayi bile sonra 12.0.1 kurdum ve oldu

• başka bir bilgisayarda yapmayı dene hocam zorlama kendini
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.