Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 MSI GE62VR 7RF 1060-Core i7 7700HQ Satın Al 9 Kasım 2023 09:35 1 1 MSI GE62VR 7RF 1060-Core i7 7700HQ Bu link urun hakkinda bilgi alaniz icin koyuyorum fiyat karsilastrimasi kesinlikle ypamaya caslimayin: https://www.epey.com/laptop/msi-ge62vr-7rf-425xtr.htmlMacbook alacagim icin laptobumu satiyorumLaptop teslim edilmeden once format atilip windows 10 yuklenecektir. Temiz kullanilmistir zaten nadiren laptobun kendisin kullandim hep ekstradan monitor, klavye ve mouse bagladim. Onun disinda herhangi bir sekilde darbe, hasar ve dusmurulme vakasi olmamistir. Isteyenler onceden soylerse test icin lutfen istedikleri oyunlari veya programlari yukliyim ona gore test edersiniz. Ama ayni ozeni sizdende beklerim.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.İstanbul içi Avrupada elden teslim olur, yada aras/yurtiçi/mng den biri ile karyolayabilirimİstediğim fiyat:10000 TLdir (Pazarlık yapılır) Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün (Fiyat Azaltilmistir)Steelseries Arctis 9 Wireless ve Bluetooth 7.1 Kulaklık [Satılık] Corsair Void RGB ELITE Wireless(Fiyat Azaltilmistir)