1. Sorum takılar var elimde +5 belki 2-3 sayfa dolu ve +6 takılardan da neredeyse 1 sayfa var. Geçen birisi oyunda bunları upgrade et bekli +7 yada 8 yapabilirsin demişti. Şimdi elimde 1 kaç tane upgrade scroll var ama sanırım bunlar +5 e kadar çıkartıyor. daha fazla upgrade etmek için hangiscrolları kullanmam gerekiyor. Ayrıca yine bu takılara attack, defans gibi özellikler basabilirmiyiz.
2. Sorum Irk değiştirme nasıl oluyor. Yada oluyormu bunun için neler gerekli ?
1- takı upgarde: aynı türden aynı olan (+5 mesela) 3 adet takı ile charondan accsesory bilmemne scroolu var tam hatırlamıyorum onu alıyosun magic anvile sağ tılayıp ortadakini seçiyon (acsesory compound) 3 takı ve scroolu koyup okey diosun ama yanma ihtimali var oyuzden çok sayıda yapman gerekkir.. 2,ırk değiştirme var olimpiyadamı ne olmuştu clanca ırk değiştirmişlerdi ama tam hatırlıyorum .bunun için kol team le irtibata geçmen gerekiyo heralde.oyun içinde veya siteden yapamassın .
oke
Teşekkürler Başka bilgisi olanlar var ise onlada yazarsa sevinirim özellikle Irk değiştirme hakkında ...
Takıları bildik upgrade scrollarla upgrade edemezsin. Bu iş için; upgrade yaptığın yere yani anvile sağ tıklayınca "Compound accessory" seçeneğini seçmelisin. Kullanacağın scrollar ise "accessory compound scroll" olucak.Bu scrolları da diğerlerini satım aldığın yerden satın alabilirsin. Takıyı upgrade etmek için aynısından 3 tane gerekir. Örneğin üç tane +5 health bonuslu küpe, upgrade başarılı olursa +6 health bonuslu olur.
Nation transfer Knight cash ile bi ara oluyodu diye biliyorum ama şu an hala var mı bilmiyorum.
Xigenonda da ELT clanı nation değiştirdi human dı karus oldularr :(
olmypia da eminet clanı karusdan elmorad geçti
BlooD Clanıda ırk deişti sanırım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme