Şimdi Ara

Takılmadan oyun oynamak için pc'de neyi değiştirmeliyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayardan pek anlamam, yaklaşık 6 yıl önce bir pc almıştım. O günden bu zamana bir tek 2gb ram takviyesinden başka bir şey yapmadım. Birkaç gün önce de merakımdan dmc5'i kurdum, iyi güzel oynuyorum ama bazı yerlerde bazı efektlerde takılmalar yaşıyorum. (tabi ki en düşük grafik ayarlarında oynuyorum). Pc'nin everestten aldığım ss'ini koysam hangi parçayı yükseltmem gerektiğini ve varsa parça tavsiyenizi yazar mısınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: jas0n_b0urn3

Arkadaşlar bilgisayardan pek anlamam, yaklaşık 6 yıl önce bir pc almıştım. O günden bu zamana bir tek 2gb ram takviyesinden başka bir şey yapmadım. Birkaç gün önce de merakımdan dmc5'i kurdum, iyi güzel oynuyorum ama bazı yerlerde bazı efektlerde takılmalar yaşıyorum. (tabi ki en düşük grafik ayarlarında oynuyorum). Pc'nin everestten aldığım ss'ini koysam hangi parçayı yükseltmem gerektiğini ve varsa parça tavsiyenizi yazar mısınız?

Oyun içinse öncelik ekran kartıdır.250 tl gibi bir bütçe varsa hd7770 alabilirsiniz.O işlemci ile darboğaz yapacağını zannetmem.Yinede biraz overclock yapılabilir.Büyük bir fark yaşarsınız,emin olun

• 6670 7770'den ucuz, işimi görürse onu alabilirim yalnız bir şey daha sorayım. Herhangi bir uyumsuzluk olmaz değil mi benim pc'yle, bildiğim kadarıyla her bilgisayara her parçayı koyamıyoruz.

@burakk055@metin abi 52
  • quote:

Orijinalden alıntı: metin abi 52

http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/powercolor-ax6670-1gbk3-h-hd6670-gddr3-1gb-128bit-amd-radeon-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=62844 indirimi bekle.

İçine istersen pencere camı bile koyarsın. zamanında biz de tuşuna basmaya bile korkuyoduk, şimdi içinde at koşturuyoruz.

7770 i işlemcin engeller, yani tam gücünde çalıştırmaz. Sakın alma.

6670 bile sınırda...

• sistemine artik upgrade yapma, 1100tl gibi bi butce ile 7850 li bi sistem toplarsin, yanina 6300 çakarsın, suan piyasadaki tum oyunlari 2msaa acik 1080p full ayarlarda amd destekli oyunlarda kasmadan oynayabilecegini soyliyebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ölü yatırım olur bence. Anakart > psu > işlemci > ekran kartı > ssd > depo şeklinde yaparsanız daha iyi olur.
  • @TurboCore

Maalesef şuan için 1000 lira civarı bir parayı pc'ye harcayacak durumda değilim, sadece parça yükseltebilirim. Bu durumda galiba 6670'i alacağım, daha fazlası daha sonra inşallah.

@PostMortem

Dostum ölü yatırım derken alma mı diyorsun yani, sence de mi pc'yi full değiştireyim. Ama dediğim gibi durumum yok.

@metin abi 52

Arkadaşım senin dediğin kartı alacağım büyük ihtimal, hayırlısı olsun.
  • Bence toptan değiştirip tekrar uzun bir süre kullanmak daha mantıklı. O sisteme ne eklerseniz ekleyin illaki bir yerinden açık verecek. Ekran kartı almaya kalksanız işlemci ve psu sakat kalıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jas0n_b0urn3

@TurboCore

Maalesef şuan için 1000 lira civarı bir parayı pc'ye harcayacak durumda değilim, sadece parça yükseltebilirim. Bu durumda galiba 6670'i alacağım, daha fazlası daha sonra inşallah.

@PostMortem

Dostum ölü yatırım derken alma mı diyorsun yani, sence de mi pc'yi full değiştireyim. Ama dediğim gibi durumum yok.

@metin abi 52

Arkadaşım senin dediğin kartı alacağım büyük ihtimal, hayırlısı olsun.

Al ve dünya alem şaşırsın.

Sana bu bile fazla.

• quote:

Orijinalden alıntı: PostMortem

Bence toptan değiştirip tekrar uzun bir süre kullanmak daha mantıklı. O sisteme ne eklerseniz ekleyin illaki bir yerinden açık verecek. Ekran kartı almaya kalksanız işlemci ve psu sakat kalıyor.

+1 yeni bir sistem toplanmali biraz para biriktirip. yoksa hicbir isine yaramaz psu falan derken de 500tl bulur upgrade. değmez yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/powercolor-ax6670-1gbk3-h-hd6670-gddr3-1gb-128bit-amd-radeon-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=62844 indirimi bekle.

İçine istersen pencere camı bile koyarsın. zamanında biz de tuşuna basmaya bile korkuyoduk, şimdi içinde at koşturuyoruz.

7770 i işlemcin engeller, yani tam gücünde çalıştırmaz. Sakın alma.

6670 bile sınırda...

Hocam bu arada size bir şey danışayım.HD 5770 gibi bir kart ile e2180 ve 2gb ram kullanan bir bilgisayarda çoğu oyunu 1600x900 gibi bir çözünürlükte kasma,donma vs. olmadan oynadım.Zaten hd 5770,sanırım 7770 in 1-2 tık gerisinde.Sizce neden e6550,7770 e darboğaz yapsın?

• 5670 6 pin girişli e.kartı alıp kullanablirsin. 90-95 tl gibi bir fiyatı var. 6670 ile aynı performansta.
    ileride bileşenleri değiştiririm dersen 7770 alabilirsin. tam performansını verdirmez ama yinede diğerlerinden iyi sonuçlar verir. işlemciye oc ile daha iyi olur..
    x2 270 ile fx 4100 arasında 200mhz fark olmasına, süper pi de 24-21 sn puan almalarına rağmen x2 270 ile oyun tadı alınmıyordu.
    fx 4100 ile oyunlar çok daha keyifliydi..

@burakk055
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.