Şimdi Ara

takım elbise kadar rahatsız edici bi şey yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • eski yerimde kot kazak takılıyordum, şimdi yeni iş yerinde ilk günler takım giyin dediler, normalde smart casual ama şehir dışı iş seyahatine giderken takım giymek zorunda kalacağım berbat bi şey hele o kravat yok mu 500 1000 sene sonra insanlık bizle dalga geçecek

• takımın asıl sorunu kendisi değil de seni ona zorunlu kılan koşullar. yani onu iş gereği giydiğinde onu tertemiz-ütülü tutman da şart oluyo.

mesela lisede 4 sene giydiğimiz takım elbiseyi takım olarak saymıyorum. haftada bir yıkardı annem, bahar gelince haftada iki yıkanırdı. ütülerdik bi kere ama sonraki gülerde kırışmış-mırışmış zerre umrumuzda olmazdı. kıravat sarkık. relaks yani. ama iş gereği takım giymek bambaşka bi olay.

mesela kot pantolonda ya da kazakta gün içinde ufak bi leke olsa, göze çarpmıyo. ama takım elbiseler daha düz dokulu olduklarından ufak lekeleri dahi hemen gösteriyolar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maraz Alinin sağ kolu kullanıcısına yanıt
    Hamza olsa bu konu üstüne baya edebiyat yapardı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yaşıyosun bu hayatı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Takım elbiseyi sadece çok resmi bir şey olduğunda örneğin birinin düğünü, derneği bilmem nesi olduğunda giyinirim.

Onun dışında full outdoor takılırım. Takım elbise çok gereksiz geliyor bana iş Dünyasında. Mesele almak değil, terletiyor abi, rahat değil. Devlet yöneticileri o kıyafetlerle tüm gün nasıl geziyor anlamıyorum.

• Taqım elbiseden nefret eden, taqım elbise giymenin şart olduğu mesleklere girmesin, relax takılmanın serbest olduğu mesleklere taqılsın...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok garip bir ailem var.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.