Şimdi Ara

takım elbiseden anlayanlara 1 soru ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar forumda çok başlık var nereye yazacağımı bilemedim sorunun burda olmasında bir sakınca varsa mod arkadaş uygun başlık altına taşıyabilir...neyse gelelim soruya

Şimdi takım elbise alırken kesinlikle doğal bir ürün olan yünden vazgeçmememiz mümkünse %90 hatta %100 yün olanları tercih etmeliyiz deniliyor (her ne kadar kırışma sorunu olsada bu doğallık herşeye bedel deniyor) ben bugün çıktım piyasayı dolaştım birde baktım %70 viskoz %30 polyester den oluşan takım elbiseler 450-500 tl civarında yine %90 yün olan takım elbiseler 300 tl civarında biri resmen yağmurluk gibi naylondan oluşmasına diğerinin ise insana zarar vermeyen doğal bir üründen oluşmasına rağmen bu fiyat farkının sebebi nedir acaba takım elbisede olayın özü nedir? teşekkürler...

• Takım Elbisede Olayın Özü Markadan Kaynaklanan Fiyat Sokma Politikasıdır.

Örnek Olarak Fabrika Markası Ve Beymen Markasına Bakarsak. İkisi de Boyner Grubunun Malı olmasından Dolayı Yine BoynerGrubunun Markası olan ve tüm dünyaya ihraç edilen "AltınYıldız Markası Kumaşı" Kullanır. Ancak Fabrika 250 tl ye Takım satar Beymen Min. 3000 tl ye satar. Kumaş özellikleri tamamen aynıdır. Mağazada inceleyebilirsin.

Kesim Kalitesi, Modellerin Tarzı, Marka Bilinirliği açısından kendimin de iş hayatında kullandığım " Fabrika Markasının" Ürünlerini tavsiye ederim.

Takım Elbisede çabuk kırışmayı önlemek amacıyla %10 karıştırma yapılabilir. doğaldır. Sıkıntı yaratmaz.
  • Sarar ın viskositesi yüksek nano teknolojili takımları var Fiyatları da aşırı uçuk değil onları düşünebilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi tamamda aynı yün yada naylon oranına sahip iki üründe farkı yaratan tek şey sadece marka değildir acaba bir tanesi kumaşın dokunma kalitesi liflerin biçimide etkilidir dedi ama tam olarak nasıl bişey anlamadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.