Şimdi Ara

Takım Hakkındaki Değerlendirmem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • V.Babacan:Bu adam nasıl kadroda? 3kere hatalı çıktı.Basit bir gol yedi.
    Şener::Sonradan girdi sakatlığında etkisiyle istenilen kalitede orta açamadı.
    Hakan:Çok iyiydi.Çizgiden top çıkardı.
    Serdar:Balon
    Caner:Beklenenin altındaydı.Beğenmedim
    Topal:8 dakika oynadı yeteri kadar birşey gormedik.
    Selçuk:Bu adam nasıl gs de oynuyor nasıl milli takımda anlamadım.Attığı gole rağmen sahanın en kotulerindendi.
    Hakan Ç:Leveekusendeki hakan nerede bu hakan nerede?Belki oos oynamadı ama beklenen ekstra şutları çekemedi.
    Arda:Seviyesi milli takımın üstünde sadece bu söylenir.
    Tore:Berbat otesiydi katlanamadım.
    Volkan Şen:Çabaladı ama nasıl o kadar kaçırdı aklım almadı?
    Burak:Belki oyun tarzına uygun değildi oyun belki stres altındaydı.Ama berbattı bugün.
    Umut:Bu adamın olduğu yerde cenk nasıl olmaz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tore niye berbat otesi?

• Töre baya kötüydü çok top kaybetti

• quote:

Orijinalden alıntı: JeffJason

Tore niye berbat otesi?

Bugun neyini gordun.Ne yaptı soyle.Ne şut attı(kalecinin üstüne vurduğu topu şuttan sayma) ne pas attı ne orta geldi ne içeri dribbling geldi.Olcay ve frei şu toreden 20 kat etkili olurdu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben oyunxulara suc bulmuyorum hepsi 16 yasinda babasinin yaninda araba kullanmaya calisan cocuk gibiydi. Hepsi tedirgin korku icindeydi bunuda basaran terim oyunculara ole bir korku asilamaski kotu oynayani keserim diye adamlar oynayamadi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Silentium cadant

quote:

Tore niye berbat otesi?

Bugun neyini gordun.Ne yaptı soyle.Ne şut attı(kalecinin üstüne vurduğu topu şuttan sayma) ne pas attı ne orta geldi ne içeri dribbling geldi.Olcay ve frei şu toreden 20 kat etkili olurdu.

Arda ne yapti ona bakarsan?Iki tane top caldi diye iyi mi oynadi?Kaplumbaga gibi hem oyunu yavaslatti hem bir tane sut cekemedi.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Silentium cadant

quote:

Tore niye berbat otesi?

Arda ne yapti ona bakarsan?Iki tane top caldi diye iyi mi oynadi?Kaplumbaga gibi hem oyunu yavaslatti hem bir tane sut cekemedi.

2-3tane nokta ara pası vardı.Ben tore kotu oyuncu demiyorum tore bugun berbattı diyorum.Bir tane fanatik bjkli çıkıp bugun tore iyiydi demez.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • takımdaki en iyi oyuncu baltayı la mücadelesi yeter;) ama defans da iy basitçe çalım yeriydi o aklımda.
    takım olarak çok kotu yuz hiç uyum yok.orta saha kanı gibi hakan selçuk bunların defanslari hiç yok. arda villasında..kaptı mi rakip bizim kalede. bu maçta oğuzhan olcay cenk olsa fark olurdu bence oğuzhan hızlı oynuyo..bole rakibe bence kanı gibi adamlarla oynarsak. iy gol almazsak iki üç etmezsek kazanamamış doğal.

hollanda 6 arttı evinde bunlara.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.