Şimdi Ara

Takımın 10 numaraya ihtiyacı varken Forvet bakmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu nasıl bir akıl tutulmasıdır anlamıyorum.Kimse ilk yarıdan ders almadı galiba.Cenk berbat mı forvetti neden o varken 21 puan kaybettik ilk yarı?Ne değişecek yani yerine iyi bir forvet alınca.Nasıl bir mantık bu anlamak mümkün değil.Talisca da Talisca bir halta yaramayan anların futbolcusunu bu takıma çare gören kim varsa futboldan zerre anlamıyordur.Çok net diyorum transfer sezonu gerçek bir 10 numara alınmadan tamamlanırsa.Beşiktaş geçtim şampiyonluğu ilk 4'e tutunmak için geçirir.Sezon başında da demiştim bazı futbol bilginleri Beşiktaş 10 puan farkla şampiyon olacak diyordu.Yine diyorum Beşiktaş eğer 10 numara almazsa şampiyon o la maz.

• Kardeşim 10 numara lazım ama aciliyeti olan forvet.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lincoln Burrows. kullanıcısına yanıt
    Negredo süper değil ama vasat da değil.Yani forvet şuan için bir şekilde doluyor ama 2 senedir 10 numarasız oynuyoruz.Geçen sen gibi değil lig 6-7 takım şampiyonluk hattında.Beşiktaş ilk 5 hafta 1 maç kaybetsin lig biter bizim için.
  • Aboubakar, Talisca'yı etkin kılan, yararlı kılan bir forvetti. Gelecek forvet Aboubakar tarzı bir forvet olursa aşı tutabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 18 Ocak 2018; 1:23:20 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • forvet de 10 numara da lazım sonuç olarak. ama bana 10 numara almayacağız gibi geliyor. yalan haber bile çıkmıyor 10 numara transferi konusunda demek ki düşünülmüyor.
  • 10 numara alınmayacak bu da demek oluyor ki orta kafa gol saçmalığı devam bu da demek oluyor ki kazanamamaya devam. Sonuç olarak şampiyonluk hayal, ilk yarı gibi biter sıralama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet 10 puan farkla şampiyon olacaz. Takım 6 puan geride ya sana gün doğdu. Sabah akşam konu açarsın artık. Bu arada bazı futbol bilginleri de geçen yıl sosayı paraya boğup tutulmalıydı yoksa şampiyon olamayız diyordu. Sonuç 2016-2017 sezonu şampiyonu Beşiktaş. Yine aynı futbol bilgini 10 numara alınmazsa bu yıl şampiyonlar liginde rezil olacaz diyordu. Sonuç 14 puanla rezil bir performans. Nağmağlup bitirmek de diğer bir rezalet. Burda nedense hep kötü günlerde ortaya çıkan 4-5 kişi var. Sezon sonu ortadan kayboluyolar. 6 puan fark varken açtığın konuları umarım şampiyon olunca da açarsın. Geçen yıl açamadın ama bu yıl bekliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Takıma 10,5 numara alıp transferi kapatacağız bu sayede bir taşla iki kuş vurmuş olacağız

Takımın 10 numaraya ihtiyacı varken Forvet bakmak

• Öncelik forvet 2 sene önce ki oyunu suan oynayamayiz bize abu tarzında talisca ve q7yi daha etkili kilcak adam lazim kapanan defanslari acacak

• her şeyi siz biliyonuz zaten kulupte bu işten anlayan kimse yok kimse düşünemiyor bunları
  • Bu kadar ölücülükle olmaz bu iş en iyisi maradona veya Pele'ye teklif götürelim orta sahadaki bu problem kökünden çözülsün.
  • Hani nerde talisca dusmanlari, pas yapan 10 numaracilar, bilmem ne liginde oynayan sampiyonluk gormemis 10 numara isteyenler. Nerdeler?

• Talisca düşmanları da haklı forvet isteyenlerde, Talisca'dan 10 numara olmaz.Oyunu yönlendirecek bir oyuncu değil.Pas konusunda da iyi değil.Ben olsam Şenolun yerinde 10 numaraya bir adam alırım, taliscayı 9 numara oynatırım.Talisca'nın servis yapmasını beklemektense taliscaya servis yaparım daha garanti bir yol.
  • froce1903 kullanıcısına yanıt
    Talisca 2 gol attı hemen kral ilan ettin.Yine söylüyorum Talisca 10 numara falan oy na ya maz.Yine söylüyorum Beşiktaş 10 numara almasa şampiyon o la maz.Yine söylüyorum Talisca bilerek isteyerek maçı satıyor.İstediğinde oynuyor istemediğinde takımı bilerek sabote ediyor.2 gol atınca konuş 17 maçta takımı 10 kişi bırakınca görme.
  • Ben en kotu gununde de konusuyorum. Her oyuncunun kotu donemleri olabilir ki sosa asiklarinin abarttigi kadar da kotu olmadi hic bir zaman. Takimdaki genel sorunlari taliscaya maletmek islerine geldi sadece. Taliscadan iyi 10 numara oynayabilecek bu ulkeye gelebilecek oyuncu yok. Zaten suan da da taliscadan iyi 10 numara yok ulkede. Taliscanin kazandirdigi kacinci mac bu. Attigi golleride en iyi forvet zar zor atar. O seviye ust duzey. Daha da 23 yasinda. Bu adama sahip cikilacagina sosa gibi dusuk seviyenin arkasindan agit yakanlara guluyorum sadece. Talisca 2 yila 50 milyon euro olur. Bunu da buraya yaziyorum. Ha birde pas atamiyor diyenlerde dunku maci tekrar izlesin. Hem kisa pas hem araya pas hem de uzun pas nasil atilir ogrenirler belki.
    Bu arada Taliscaya 20 milyon verilmez diyeler için
    Talisca bonservisini çıkardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi froce1903 -- 22 Ocak 2018; 9:36:57 >

• Size 9 ve 10 numara futbolcular lazım, Negredo sakatlığında sezonu götürecek adamınız yok...10 numara pozisyonunda aciliyet yok gibi gözüküyor fakat orada topu yöneten kontrol eden biri lazım, Talisca gol atınca insanlar o görevi yaptığını da düşünüyor yada diğer sıkıntıları unutuyor.

Sosa tarzında bir adama ihtiyacınız var.
  • oyuncu11790 kullanıcısına yanıt
    Hocam çabuk sil yorumunu şimdi yukardaki Sosa dediğini duyarsa delirir Aklın yolu bir biraz futbol izleyen Beşiktaş'ın Sosa gibi birine ihtiyacı olduğunu görüyor
  • Her mesajından Beşiktaş düşmanlığı akan klübü kapatsak 10 yılda yetişemezsiniz diye ego kasan ama arada çiçek dağıtıp sözümona objektiflik izlenimi veren Galatasaraylının teki de Sosa demiş hemen bizimkide sevinmiş. Sen önce kendi takımında 9-10 oynayan Belhanda-Gomise bak da sonra Beşiktaşın ihtiyaçlarından bahsedersin. Ayrıca bu Sosanın hala Türkiyede oynadığının bir ben farkındayım galiba. Bu yıl ki performansı 12 maç 3 asist 0 gol oynadığı takımda lig de 6. Geçen yıl oynadığı takımda 7. bitirmiş İtalya ligini. Sosa olsa uçarız kaçarız diyenler var. Sosa Beşiktaşa karşı rakiplerin bu kadar savunma odaklı ve faul odaklı oyununda bir yerini bile kaldıramaz. Trabzona karşı takiplerde son derece açık oynuyor. Kadro da iyi. Göstersin üst düzey futbolunu. Kendisi para alıp yatmayı tercih ediyor. Talisca kampa geç geldi diye atıp tutanlar SOsanın geç katılmasından bahsetmiyor. İşin en komik tarafıda Sosa kalsa bunların hepsi Sosa artık yetersiz daha iyisini almamız lazım diyeceklerdi. Talisca Benfica da olsa hayalini kurarlardı. Çünkü oyuncu rakipteyse sadece artılarına Beşiktaştaysa sadece eksilerine bakan bir kitle bu.

• Pele senin bu mesajı görünce hastaneye kaldırılmış.

http://www.milliyet.com.tr/pele-hastaneye-kaldirildi---2594044-skorerhaber/
  • Ama pas yapan 10 numara lazim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.