Şimdi Ara

Takımlar şu anda çok kötü gibi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Az çok maçları izliyorum da : Hangi takım meta ya göre champ alırsa o kazanıyor. SKT1,Fanatik gibi takımların bu sezon kötü olması bence meta ya göre seçim yapmamalarından. Alliance yada Samsung falan o kadar iyi oynamalarına rağmen kazanıyorlar çünkü metaya uyum sağladılar . Tristina ve maokai yi alıp kullanabilenler %70 kazanıyorlar. Oyucular da önceki yıllara göre bi isteksizlik, bi bıkkınlık var gibi. Önceki senelerde yapılan baron, ejder savaşları yok. İhtiyacı olan gidip alıyor. Bilmiyorum bana mı öyle geliyor ama bu yılki dünya kupası bi garip olacak.

• Meta değişmezse asıl o zaman sıkılırdık ve hep aynı kişiler şampiyon olurdu. Meta bu yüzden var zaten bence bu sene ki dünya kupası lol tarihinde efsane olacak.
  • Ben bu sene Fotomaç'ı favori görüyorum. Dediğin gibi Fanatik düşüşte..
  • skt t1 maçlarını izlemedim ama fanatik için soaz ve cynaide resmen ayak bağı s2-s3deki performanslarından eser yok gidici gibi duruyolar keza xkeke de iyi değil bu sezon ama yinede darien usulü popülerliğinden yaralanmak istiyor olabilirler o yüzden gitmeyebilir yolostarda pek sorun yok ama hafif bir düşüş var olan rekklese oluyor bu takımda picklerle bence alakası yok tamamen performansla alakalı
  • tristina
    tristina
    tristina
    tristina
    tristina
  • *Tristana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aykut Baba -- 20 Ağustos 2014; 18:35:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mösyö Bolamyer

tristina
    tristina
    tristina
    tristina
    tristina

Ona mı takıldın yani o kadar şey içinden
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • xpeke abartildigi kadar kotu degil sacmalamayin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sauron

quote:

Orijinalden alıntı: Mösyö Bolamyer

tristina
    tristina
    tristina
    tristina
    tristina

Ona mı takıldın yani o kadar şey içinden

tutamadım kendimi,tristina diyince sinir oluyorum :(
  • Global görevleri dakik bir şekilde eksiksiz yapan fnatic, bu sene aynı maçta 4 defa ejderha bıraktı savaşmaya bile gitmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I_can -- 20 Ağustos 2014; 19:00:39 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.