Şimdi Ara

TAKIMLARI BİZE SEVDİREN VE NEFRET ETTİREN KİŞİLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • örnegin benim chelsea yi sevme sebebim lampard iken

liverpool dan nefret etme sebebim klopp dur.ama hangisi söylemem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• soruyu yanlış anlamışsın galiba ya da ben anlamadım.

aynen todoya katılıyorum.liverpoolu klopp ve şu şımarık taraftarı yüzünden sevmem.

Reali barcanın ezeli rakibi olduğu için sevmem.

Ronaldoyu egoist tavırları ve maşık,bullpower,sembroni gibi fanları yüzünden sevmem.

Barcayı messi sebebiyle değil; messiyi, barcada oynadığı için severim.Eski messi rolündeki ronaldinhoyu da aynı şekilde savunurdum, severdim.Gelecekte de inşallah ansu fatici olacağız

Juveye karşı olumlu olumsuz fikrim yok, düşman olacak bir şey yapmadılar.
  • Ronaldocular: Juve, Real
    Nefret ettikleri: Barcelona

Messiciler: Barcelona
    Nefret ettikleri: Juve, Real

• Bi insan nasıl klopp u sevmez todo yapma Allah aşkına

• Spider-Man S kullanıcısına yanıt
    Bir Messi sevdalısı olarak Reali seviyorum. Juventus ise nötr.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spider-Man

Ronaldocular: Juve, Real
    Nefret ettikleri: Barcelona

Messiciler: Barcelona
    Nefret ettikleri: Juve, Real
    soruyu yanlış anlamışsın galiba ya da ben anlamadım.

aynen todoya katılıyorum.liverpoolu klopp ve şu şımarık taraftarı yüzünden sevmem.

Ronaldoyu egoist tavırları ve maşık,bullpower,sembroni gibi fanları yüzünden sevmem.

Barcayı messi sebebiyle değil; messiyi, barcada oynadığı için severim.Eski messi rolündeki ronaldinhoyu da aynı şekilde savunurdum, severdim.Gelecekte de inşallah ansu fatici olacağız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigit1044 -- 25 Aralık 2019; 17:1:39 >
  • Ferguson, Cantona, Nistelrooy

Sevmediğim takım var ama kin tuttuğum ya da nefret beslediğim kişi veya takım yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigit1044

soruyu yanlış anlamışsın galiba ya da ben anlamadım.

Alıntıları Göster
    Bir kisi yüzünden sevdiğim veya nefret ettiğim takım yok. Ben de genelleme yaptım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En nefret ettiğiniz reklam ? :D
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Nefret çok güçlü bir duygu. Eğlence için düzenlenen organizasyonlardan dolayı birine nefret beslemem. Sempati duyduğum veya sevmediğim takımlar var.

Liverpool - Futbol romantiklerinin ortak desteklediği takım olduğu için sevmiyorum. Şuan güzel futbol oynuyorlar ve izlemesi keyifli ama yok Liverpool’a hayatımızı verdik, biz Liverpool’a aşığız muhabbeti yapanlardan dolayı itici bir takım oldu gözümde.

PSG - 2000lerin başında sempatikti. 2012’den sonra parayı bastırıp dünyanın en iyilerini toplamaya çalışıyorlar. Bir nevi futbolun bug’ı. Sermayeleri olmasaydı Neymar Barca’da kalırdı. Mbappe de Real Madrid’de oynardı. Futbola birden astronomik paralar yatırıp futbolun zevkini kaçırıyorlar. Senin takımın da sermaye takımı demeyin. Güzel yönetilen sermaye takımlarına lafım yok fakat PSG şımarık çocuk gibi herkese parayı bastırıyor. Ayrıca Abramovic yokken Hasselbaink vardı. O yüzden sempatim var.

Ramos’dan dolayı Real Madrid’i de yazabilirdim ama Real Madrid’i severim.

• raul casillas robertocarlos dan dolayı reali severim

peter şımaykıl fergusondan dolayı manu severim

cr7 ve zidane dan dolayı oynadığı takımları severim

klopp dan dolayı liverpool severim

nefret ettiğim yok ama sevmediğim takımlar barcelona-manc-psg
  • Ramos,neymar,arda,fatih terim,volkan demirel,caner ,burak sevmediğim karakterler.

Mane,kante,Alex,hagi,klopp,muslera,atiba ise genel olarak sevdiğim isimler.

• fenerbahçeyi hiç sevmem.

ama eskiden serhat akın, tuncay şanlı varken çok sempati duyardım fenerbahçeye. genç ve yerli olmaları sebebiyle sanırım.

avrupadan hem en çok sevdiğim hem en nefret ettiğim takım aynı; Arsenal. bizi bitirdin be...
  • Tr de Nerede centilmen dışı provakatif oyuncu varsa Fenerbahçede o yüzden sevmem.(volkan emre lugano serhat ve niceleri) ve ırkçılık yapan kulupleri sevmem.

Sevdiğim olarak yabancılarda Shevcenko(Milan) Los Galacticos(R.madrid) ilk aklıma gelenler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaxPayne87 -- 28 Aralık 2019; 19:21:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaxPayne87

Tr de Nerede centilmen dışı provakatif oyuncu varsa Fenerbahçede o yüzden sevmem.(volkan emre lugano serhat ve niceleri) ve ırkçılık yapan kulupleri sevmem.

Sevdiğim olarak yabancılarda Shevcenko(Milan) Los Galacticos(R.madrid) ilk aklıma gelenler...
    dedi teknik direktörü kabadayı fatih terim olan oyuncu olarak melo vs vs der susarım daha bir sürü isim ekleyebiliriz onuda diğer arkadaşlar eklesin
  • adjustik kullanıcısına yanıt
    Evet F. Terim ve melo konusunda haklısın bende böyle objektif bir insanım. Gs de 1 tane varsa fenerde 10 tane var polemiğe gerek yok.Ben kendi cevabımı verdim.Sende polemiğe girmeden cevabını yazabilirsin tabi ki konuya...

• quote:

Orijinalden alıntı: MaxPayne87

Evet F. Terim ve melo konusunda haklısın bende böyle objektif bir insanım. Gs de 1 tane varsa fenerde 10 tane var polemiğe gerek yok.Ben kendi cevabımı verdim.Sende polemiğe girmeden cevabını yazabilirsin tabi ki konuya...
    gs de 1 ise fenerde 10 tane var diyerek ne kadar çok objektif olduğunu kanıtladın
  • Lukaku, Cristiano Ronaldo ve Quaresma'nın gittiği her takımı desteklerim.

Fb taraftarı sebebiyle fbyi sevmem.

Nankör bjkliler sebebiyle bjkyi sevmem.

Liverpoolun taraftarının hiçbir olayı olmamasına rağmen sürekli abartılması sebebiyle liverpoolu sevmem.

Guardiola, Mourinho, Conte, Sarri gibi Türkan Şoray kuralları olan adamları ve takımlarını sevmem.

Messi fanları sebebiyle messi ve takımlarını sevmem.

Rakip kaleye uzak yerlerde 700 pas yapmayı marifet sanan tipler yüzünden çok ve boş pas yapan takımları sevmem.

Arap sermayesi takımlarını sevmem.

Devler karşısında zavallı rolüne bürünüp dünya genelinden destek beklerken, kendisinden daha küçük kulüplere ise zorbalık yapan dortmund, ajax vb sonradan görme takımları sevmem.

Millet melo volkan falan yazmış ama trde sevmediğim tek futbolcu muslera. Skor kopmamışken gayet ciddi oynarken ne zaman skor lehine olsa aklınca rakibi aşağılayıcı hareketler yapmaya çalışıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-007D66956

Nefret çok güçlü bir duygu. Eğlence için düzenlenen organizasyonlardan dolayı birine nefret beslemem. Sempati duyduğum veya sevmediğim takımlar var.

Liverpool - Futbol romantiklerinin ortak desteklediği takım olduğu için sevmiyorum. Şuan güzel futbol oynuyorlar ve izlemesi keyifli ama yok Liverpool’a hayatımızı verdik, biz Liverpool’a aşığız muhabbeti yapanlardan dolayı itici bir takım oldu gözümde.

PSG - 2000lerin başında sempatikti. 2012’den sonra parayı bastırıp dünyanın en iyilerini toplamaya çalışıyorlar. Bir nevi futbolun bug’ı. Sermayeleri olmasaydı Neymar Barca’da kalırdı. Mbappe de Real Madrid’de oynardı. Futbola birden astronomik paralar yatırıp futbolun zevkini kaçırıyorlar. Senin takımın da sermaye takımı demeyin. Güzel yönetilen sermaye takımlarına lafım yok fakat PSG şımarık çocuk gibi herkese parayı bastırıyor. Ayrıca Abramovic yokken Hasselbaink vardı. O yüzden sempatim var.

Ramos’dan dolayı Real Madrid’i de yazabilirdim ama Real Madrid’i severim.
    Chelsea mi guzel yonetiliyor? Klube aktardigi paralar nedeniyle Chelseanin Abramoviche 1 milyardan fazla borcu var.Psgnin Katara borcu yok.

Ayrica, biz Neymar ve Mbappeyi Katar sermayesiyle almadik.Kulubun kendi kaynaklariyla aldik.

• taraftarı yüzünden liverpool'dan nefret ediyorum. Schalke taraftarı olarak ezeli rekabetten dolayı Dortmund'u sevmem. Almanya'da sevdiğim takımlar arasında en başta Nürnberg ardından Bayern ve Leipzig gelir. İngiltere'de ise Ferguson'dan dolayı Manu'yu severim.
  • İsimle sevgi olmaz her kulübün değerleri vardır kültürü vardır.O kültüre göre seversin.

İbra milana gittiği için yenidenntakip edeceğim milanı şimdi maks böyle.

Ya da cicinho için sivasa bakıyordum.
    Benzema için fransaya bakardım 2012 2014 arasıyla aınırlı kaldı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.