Şimdi Ara

TAKMA İSİM- LAKAP -2.İSİM- HADE BAKİMMM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
10.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HERKESİN Bİ LAKABI YADA TAKMA İSMİ VARDIR
    BENIM 2.İSİM BASRİ(GULMEYIN)
    LAKAP MOLONİ
    SİZİNKİ NE BAKALIM MERAK EDİYORUM 2.İSİMLERİ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcnet -- 4 Mayıs 2005, 20:16:23 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Takma İsimler, Lakaplar ve İkinci İsimler

Herkesin kendine has bir ismi olsa da, başkaları tarafından da farklı şekillerde anılabilirsiniz. Bu alternatif isimlere takma isimler, lakaplar ve ikinci isimler denir.

Takma İsimler

Takma isimler, gerçek isminizin yerine kullanılan daha kısa veya daha komik isimlerdir. Çocuklukta verilen takma isimler genellikle kişiliğinizi, görünüşünüzü veya ilgilerinizi yansıtır. Örneğin, hareketli bir çocuğa "Fırtına" veya komik bir çocuğa "Palyaço" denebilir.

Lakaplar

Lakaplar, insanların size verdiği, genellikle mesleğinizi, karakterinizi veya alışkanlıklarınızı tanımlayan isimlerdir. Örneğin, bir doktor "Doktor", bir öğretmen "Hoca" veya çok konuşan biri "Lafzen" olarak anılabilir.

İkinci İsimler

İkinci isimler, resmi isimlerinizin yanında kullanılan ek isimlerdir. Genellikle aile geleneklerini veya dini inançları yansıtırlar. Örneğin, bir kişinin adı "John David" olabilir. Burada "David" ikinci isimdir.

Bu alternatif isimler, kişiliklerinizi ifade etmenin ve başkalarıyla benzersiz bir bağlantı kurmanın eğlenceli yolları olabilir. İnsanların size nasıl hitap etmeyi tercih ettiklerine saygı duymanız ve alternatif isimlerinizi olumlu bir şekilde kucaklamanız önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • HA BUARADA KIZLARA GENELDE TOLGA İSMİNİ VERİRİM İSİM TABIKI TOLGA DEĞİL...
  • cumhurbaba derler bana yada garden faruk
  • banada eko-eki falan derler soyadımdan geliyo yani ekicimden
  • Banada sapık diolar
  • murti----kevin yada romeo
  • kök , piskopat , fırımbaraz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bana edi derler
  • Bizim sınıftaki salak kızlar MeTaLiKçİ Diolar!!
  • bana Bob marley diolar bi de Legolas
  • bildigin brad pitt
  • benimki nickimle aynı ismimden gelio, talip-->taliban
    birazda eşşek şakası yapmaya bayılırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: SLIPKNOT

bildigin brad pitt

hadi yaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: kkslyyldz

kök , piskopat , fırımbaraz
    baba sana neden kök diyolar bakiyim(bizim okulda müdür yardımcısı var mustafa kök diye akraba falan deel dimi antalyada)
  • İLK MANYAK DİYORLAR
    SONRA KIRIK...
    FIRILDAK..
    PİÇ..
    ADAM GİBİ BİŞEY DİYEN OLMADI..
  • thedevourer ı soyliyemio biizm arkadaşlar onda bana dıvırır derler kızlarda yakışıklı yada kirpi derler(di) artık diyemiyolar çünkü saçlarımı uzatıyorum ha bazende küpeli derler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thedevourer -- 5 Mayıs 2005, 1:52:20 >
  • önceleri nefret ederdim bu lakap işinden ama kulağı alışıyo insanın bi süre sonra ....liseden bu yana bi çok lakap taktılar bana şöyle ki;

kunta kinte
    somali
    pörtlek
    tiki
    çığrı
    karpür

hepsi de belli çevrelerce hala kullanımda...hala sevmem ama dedim ya insan alışıyo benim de yapmadığım iş değil hani lakap takmak o yüzden fazla kızamıyosun da...
  • quote:

Orjinalden alıntı: MEtAL_X

Bizim sınıftaki salak kızlar MeTaLiKçİ Diolar!!

• Bana da kaptan derler arkadaşlar
  • Endo veya endoplazmikretikulum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.