Sabah 5'e kadar DH Konu Dışında takıldıktan sonra ertesi gün sabah saat 10:00'da lanet olası fok balıklarını ziyarete gidicektim.Artık kendimi DHMan hissediyordum.Taksi çevirdim.Kuzey kutbuna atarmısın panpa dedim.Şizofrenmisin lan deyip levyesini çıkardı.Ona bunun onur kırıcı olduğunu söyledim.Beni anladı yolumuza çıktık.Az gittik uz gittik.Vardık kuzey kutbuna.Dedim panpa vericez parasını ama nafile bu sefer anladım levyeyle ayırcaktı beni Arkama bakmadan koştum,koştum.Soğuktan buz kesip bayılmışım.Gözlerimi açtığımda beni eskimolar uyandırdı.Soğuk bir savaşın ortasındaydık.Ancak ben düşmanın elindeydim fok balıklarıyla savaş içinde olan eskimolar çok güçlüydüler.Oldu ozaman biz kalkalım dedim.Beni tutmadılar sağolsunlar.Koşarak Fok balıklarının savaştığı menzile gittim.Ama oraya bir c4 kurmuşlardı ve malum fok balıklarda el yok.Bende açılın ben DHMan'ım dedim.Dediler sizin sayenizde ünlü olduk falan Bombanın yanına gittim.Kırmızımı mavimi kırmızımı mavimi derken.Arkadan bir fok dediki "EM ORAYI !" bu söze karşılık yıkıldım.Ama mantıklı olduğunu düşünüp bombayı emdim.Böylece fok balıklarını kurtardım
Yeni hikayelerim daha sonra Konu Dışında :D
DHMan
Okadar uğraştım cevap yazsaydınız
Küfür ban sebebiydi dimi. Olmamış gidebilirsin.
Yeni hikayelerim daha sonra Konu Dışında :D
Yukardaki cümlenin korkusundan kimse bişey yazamamış
Emeğe Saygı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme