Plaka uygulaması tamamen kaldırılıp bu iş ABD ve Batı ülkelerinde olduğu gibi serbest bırakılmalıdır. Devlet bilerek kendi kendine mafya oluşturuyor resmen |
Taksi Plakası ve Taksiciler Artık Milli Güvenlik Sorunu Olmuştur.
-
-
Amerikada olsa viral olan martı sürücüsünün ibanı paylaşılır adam zengin edilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Taksiciye tek yönlü sokağa girmeden evimi tarif ediyordum, ama baktım yolu uzatıyor. "Niye buradan gidiyorsun?" diye sordum, adam da "Sen evinin yolunu bilmiyorsun." dedi. Yanımda annem vardı, bir şey yapamadım. "Çek sağa, para falan da vermiyorum, zaten çok ilerlemedik." dedim ve indik. Böyle rezalet bir sektör olamaz.
-
Bu adam bıkkınlık vermeye başladı, trolleri her yerde.Yeter artık.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Forumun kadrolu taksicisi de gelmiş. Şey demiş, bunlar yalan gençler; aslında bunları Martı sahibi kendisi ayarlıyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Artık demişsin ama bu sorun 20-30 yıldır var. Ülke gündemini çok geriden takip ediyorsun.
-
Sari Taksi ve plaka olayinin cozumu bir gecede cikacak kanunla Ulasim teroru yasasiyla tarih olur. Uber istese Turkiyede hukuki yollardan mucadele eder ama C. Baskani onunde ceket ilikleyen Hakimlerin oldugu bir yerde bu ugras bosuna olur.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tekelleşme sadece takside yok. Siyasette olsun ticarette olsun esnaflıkta olsun her yerde var. Bir yere gelen tekel yaratmaya başlıyor hemen... Bunu çözmenin baslangıcı aslında siyasetteki Tekeli yıkmak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu çağda artık uygulama kullanmamak gericiliktir.
UBER uygulamasının getirdiği imkanlar var.
UBER vergi vermediği için ülkede yasaklı olabilir fakat bu imkanları sağlayan başka yazılımlar uygulamalar geliştirilip kullanılması şarttır.
- araç belli
- şoför belli
- yolcu belli
- ne zaman nereden bindi belli
- ne zaman nerede indi belli
- hangi güzergahı kullandı belli
- hangi kart ile ne kadar ücret ödedi belli, nakit ödeme yok (kayıtdışı yok)
- araç içi ses / görüntü kaydı var.
bütün bunlar kayıtlı kuyutlu.
mevcut taksi sisteminde hiç biri belli değil. kayıt dışı.
şöförler sabıkalı. araçlar kötü. vs....
biran evvel yukarıdaki tüm özellikleri sağlayan yazılım yapılmalı, uygulamaya geçilmeli.
taksi-dolmuş vs. miadını doldurmuştur.
nakit kullanmak isteyen toplu taşımaya binsin !
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X