Şimdi Ara

taksici sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
1
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bugün 1saatt önce basıma çok ilginç bir olay geldi acayip dinirliyim taksiciye ben aksam sularında taksiye bindim .Taksici bozuntusu plakası 34 TFT 62 ismini bilmiyorum bana davranışları çok kabaydı .Önce fiş istedim var dedi sonra gideceği yeri söyledim soğuk soğuk tavırlar sonra muhannet açtım oralı olmadı en son inecegim yerde de fiyatı sordum benim bile az duyacagim şekilde arıyorum 12.50tl dedi sonra fiş verirken ben adama 15 TL verdim bana 13 TL verdi sonrada fiş verdikten sonra taksici bozuntusu herhalde doldurmaya usendi bana bos fiş verir bende para ustu eksik dedim 1.50 kuruş daha verdi ben hala eksik yarim kuruş dedim ben duymamistim yeni taksimetreyi gösterdi hem benim 50 kuruşunu yedi bende bana taksiyi işgal ediyorsun boşuna bekletiyorsun dedi insan müşterisine boylemi davranır ya ben de 153u aradım şikayet ettim taksiciyi ama bubisin peşini birskmicam eger 153 sende cvp gelmezse polise suç duyurusunda bulunxam bana bosfis verdi diye.
    Benim sorum su sizce ne yapmaliyim 1)bundan sonra taksiciye binerken telefona ses kaydı programı ekletip ona göreni önlemini alayim cunkunbiz müşterilerin tek çözümü bu galiba
    2)yada taksiciye binerken ince fişi göreyim diyip sonrwtutari seslicemi söyletmek lazim
    3)birde bu dişlerin bos vermesi taksicinin bize herhangi bir sucteskil edermi
    Siz olsanız bu durumda napardinizsu an acayip sinirliyim taksicilere sovesim var içimizde boyle taksici üyelerimiz olabilir boyle değilseler onlardan özür dilerim ne yapacagiminsasirmis durumdayim

• Düzeltme floot yapıyorum imla hataların olabilir kusuruma bakmayın cepten yasiyorunm bana yol gosterirsenis sevinirim
  • Dur bende şikayet edeyim Plaka sahibi şaşırsın.
  • Ben olsam bu durumda bu kadar şikayetçi olmazdım ama hakkındır sen şikayetçi olabilirsin desteklerim bile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Et tabi :)saka bir yana ama çok gixik bir durum resmen insani enai yerine koyuyorlar. Taksiciler en nefret eder oldum .fiş sorunca ayrı bir tavirlar
  • Lumpen kardeşim bende kutusunda değilim ama insan gördüğü mualeye acayip sinir oluyor sanki biz ona muhtacız hic bir taksici müşterisini takyi su anda işgal ediyordu der miya var mi böyle bir şey bende esnaf adamın yeri geldiğinde musterini koruyacaksin
  • quote:

Orijinalden alıntı: kral28

Lumpen kardeşim bende kutusunda değilim ama insan gördüğü mualeye acayip sinir oluyor sanki biz ona muhtacız hic bir taksici müşterisini takyi su anda işgal ediyordu der miya var mi böyle bir şey bende esnaf adamın yeri geldiğinde musterini koruyacaksin

Taksiye binmeden yolu bildiğini göstericeksin,gideceğin yerin fiyatını yaklaşık bileceksin, binmeden soracaksın, plakasını alacaksın demişti zamanında bir taksici abi. Yoksa dedi biz sizi daha çok öperiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Another Man -- 21 Şubat 2015; 2:07:41 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende genelde akşamları ayni güzergahtan gidiyorum ama taksiciler genelde benim gittiğim. Güzergahın farklı yolunu tercih ediyorunm tutarı genelde biliyorum oynasa oynasa 50kurus falan oynuyor ama ben kutusunda değilim kimintaksiye 50kurus almiyorum bile bazı taksilerde benden almıyor benim tek sikayet ettiğim nokta bana saygılı davranılması birde bu taksi fisleri bin bos olması bir sucmudur onu ogrenicektim
  • kusura bakmada senin canın sıkılmış taksiciye takmışsın.
    taksicinin yaptığı ayıp belki ama kim bilir derdi neydi de onu yaptı belki kafası bozuktu o an insanlık hali olabilir az daha zorlasan çekip vurabilirdi bile ben olsam alttan alır parayı öder kaçardım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frozen Grenadier

kusura bakmada senin canın sıkılmış taksiciye takmışsın.
    taksicinin yaptığı ayıp belki ama kim bilir derdi neydi de onu yaptı belki kafası bozuktu o an insanlık hali olabilir az daha zorlasan çekip vurabilirdi bile ben olsam alttan alır parayı öder kaçardım

Sanırım hiç taksiye binmedin... Kaba davranışlarından bıktık yeter be korsana yönelin bırakın böyle adamlar çok var iyisi olsa bile çürük çok 1 senedir korsana biniyorum. Öyle aşağılık mesleği sevmeyenlere revadır bu

• Frozrn kardesim güzel insan senin nantiginla demekki biz taksiye can güvenliğimiz yok diye binmeyecek miyiz. Çekip vuramaz yok öylr bir dünya o zamanntaksicide bir sorun olsa biz hakkımızı aratmayacak miyiz. Tamam sende haklisin seni eleştirdiğinden deil ama eğer sen ekmek parası kazaniyorsan müşteri ne saygıyı eksik etmiceksin isine özel durumunu yansitmayacaksin. Benim tek şikayetim taksicini davranışları oldu yoksa onun dışında bir sorunum yok. Umarım yanlış anlasilmamisimdir

• Çözüm bitaksi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bişi anlamadım ama inş hallolur kardeş
  • Dostum sen gerçekten çok zor bir hayat yaşıyorsundur. Bu kadar sinir yapmanın ne anlamı var? 50 satır yazdığın mevzu tek cümleyle "taksici boş fiş verdi". Sen kurgu falanda yapıyorsundur. Kendi kendini gaza getirip dahada sinirleniyorsundur falan. tahat ol biraz. Serin ol. Herşeye bu kadar öfkelenme. Sana hiç öfkelenme demiyorum. Olaylara hakettikleri kadar öfkelen. Sen bildiğin öfkenin ta kendisi olmuşsun.
  • Her duragin taksisine binilmez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 12.50 TL tutuyor,15 TL veriyorsun,adam sana 13 TL geri veriyor ilginç

• :):) Tutara aldanmayın o örnek sadece . Gerçi dün sarhoştum birazda. Taksici bozuntusu herhalde sarhoşluğumdan yararlandı.Neyse mesele o değil .Boşverip geçmeyin arkadaşlar o ufak olaylar bir gün büyür sonra uğraşırsınız. zaten boşvere boşvere taksicilere her olayları siniye çeke çeke bu durumlara geldik. Ben 3 kuruşunda peşinde değilim yapılan muamele yanlış eğer sen bir hizmet veriyorsan ki müşteri taksicinin nazını çekmek zorunda değil taksici yeri geldiğinde müşterinin nazını çekecek. Ki kaldıki hangi taksici müşterisine sen şu anda taksiyi işgal ediyorsun diyebilir. Var mı böyle bir şey .Oh biz hakkımızı aramayalım bize her haksız mualemele yapana eyvallah diyip alttan alırsak böyle taksicilerin .... yazmak istemiyorum kaldırmış oluruz tepemize binerler isteddği gibi at koşturular. Ondan sonra korsan taksici arar dururuz.
    Benim burda yakınıdığım nokta 1) Bana kötü ve kaba davranmaları ve beni enayi yerine koymaya çalışmaları ki bu çok yanlış bir şey
    2) Bana boş fiş vermesi .Bu bile suçtur aslında. Ben o fişe atıyorum 100 tl yazzsam kullanabilecekmiyim. fişin üstünde sadece kaşe var imza bile yok .

(Not : aramızda değerli taksici üyeler olabilir. Eğer dürüstlerse müşterisini koruyorsa iyi taksicilerse sözüm meclisten dışarı. Onlar söylediklerime alınmasın.
    (eğer incitici konuşmalarım olmuşsada şididen özür dilerim.)
    Ynai sözün özü sen hakkını arayacaksın. Ne taksiciye kaba davranacak nede sen taksiciye kaba davranacaksın. Eğer herkes işini doğru yapsa böyle sorunlar yaşamayız.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.