Şimdi Ara

Taksiciler, Dolmuş Minübüs şöförleri, Otobüs Şöförleri Genel yorumunuz? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
2.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: specops

ya ondan kastetriiğim delikanlı ayağına yatan adamlar böye abi aga dayı elinde tesbih teybinde müslüm, kısaca kro da diyebiliriz.

heh şimdi anladım =) geneli deil hepsi öle bana bi tane göster müslümsüz minübüscü
  • şehir trafiğinde koskoca otobüslerle yarış yapmak hangi akla mantığa sığar bilmem? sorsan, ekmek parası derler. eğer aceleleri varsa ki hep vardır, durakta durdukları anda yolculara hep; çabuk olalım, acele edelim vs gibisinden hitap ederler. onlara göre en iyi yolcu otobüsü inmek için durdurmayan yolcudur.

sarı felaketlere gelince, trafik kuralları denen şeyden haberleri var mı merak ediyorum? ya da en azından trafik kuralları kitabını onlar yazsınlar, biz o kitaba göre hareket edelim bari de yolumuza kaza riskimiz olmadan gidebilelim.

minibüsler ise tam bir gezgin mayın. ne zaman, nereden çıkacakları, nerede duracakları, nerede hareket edecekleri belli değil. elleri sürekli kornanın üzerinde. tek hayran kaldığım şey, o kadar yolcudan para toplayıp tek tek üstünü şaşırmadan nasıl verebiliyorlar helal olsun. ha bu arada araç da kullanıyorlar tabii.

geçen bir taksiye binmiştim, kornanın çalındığı yer resmen göçük oluşmuştu, aşınmıştı.

• ya aslında taksinin içindeyken sorun yok eğer müşteriysen genel olrak hepsi saygılı ama dışarda farklı bi arabadaysan ve etrafında bir taksi varsa o zaman sıkıntı var diğer arabaları gözleri görmüyor sanki..
  • quote:

Orjinalden alıntı: shaquılle

bende taksicilerin yolu bilmeyenlerinden nefret ediyorum adam hem taksici olmus hem de yok oras1 neresei buras1 neresi sorup duruyo,minubuculerde genelde cok kaba, otobusculerde bi sorun yok

evet aslında tam olarak böyle. en kötüsü minibüsçüler.
  • MİNİBÜS VE MİNİBÜSÇÜLERDEN NEFRET EDİYORUM KURAL TANIMIYORLAR NERDEN NEZAMAN ÇIKACAKLARI BELLİ DEĞİL
    6 MİNİBÜS 1 OTOBÜS KALDIRSINLAR ŞU SARI ŞEKLİ BELLİ OLMAYAN REZALETLERİ
  • quote:

Orjinalden alıntı: HEHE

abi bu nedemek ya 6 minübüs 1 otobüs
  • TAKSİCİLER İİ DOLMUŞ İİ MİNÜBÜS ŞÖFERLERİNİNDE BAZILARI KÖTÜ BAZILARI İİ
  • Konuyu komple baştan okumadım çok uzun geldi ama gördüğüm kadarıyla taksicilere biraz daha iyimser yaklaşıyorsunuz...Bende İstanbul'da taksicilik yapıyorum.Sormak istediğiniz bi soru varsa sorabilirsiniz..
  • zaten otobüs şöförleride dolmuşcu kırması hepside berbat şöförler uzak duracan trafikte hepsinden
  • 5-6 MİNİBÜSÜN ALDIĞI YOLCU SAYISI 1 OTOBÜSE EŞİT ONU DEMEK İSTİYORUM
    MİNİBÜS DEĞİL OTOBÜS OLSUN ARAÇ SAYISI AZALSIN YAZIK OKADAR YAKILAN MAZOTA
    VE AYRICA BELEDİYE OTOBÜSLERİ GİBİ BELİRLİ YERDE DURSUN

quote:

Orjinalden alıntı: ahmetdede

quote:

abi bu nedemek ya 6 minübüs 1 otobüs

• quote:

5-6 MİNİBÜSÜN ALDIĞI YOLCU SAYISI 1 OTOBÜSE EŞİT ONU DEMEK İSTİYORUM
    MİNİBÜS DEĞİL OTOBÜS OLSUN ARAÇ SAYISI AZALSIN YAZIK OKADAR YAKILAN MAZOTA
    VE AYRICA BELEDİYE OTOBÜSLERİ GİBİ BELİRLİ YERDE DURSUn.

hım anladım eh onlar içim doal ne kadar sıkıştırırsa otobüsü okadar memnun oluo
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jackie

Konuyu komple baştan okumadım çok uzun geldi ama gördüğüm kadarıyla taksicilere biraz daha iyimser yaklaşıyorsunuz...Bende İstanbul'da taksicilik yapıyorum.Sormak istediğiniz bi soru varsa sorabilirsiniz..

ya taksiciler diğerlerine göre daha iyi hele arbanın içindeysek muhabbette sarıo ama dışardan epey zorlanıyoruzz bazı meslektaşlarınız yolların kralı ilan ediolar kendilerini..
  • Yaşadığım bir olay... Sağ taraftan dörtlülerimi yakmış yavaş yavaş ilerliyorum,adres arıyorum. Apartmanların numaralarına bakıyorum. Bu sırada arkamdan bir taksici korna çalıp,ışık yakıp elini camdan çıkartarak bana kızıyor,yürüsene diyor. Gerçekten işim var, adres arıyorum,işim olmasa neden sağdan yavaş gideyim. Kaldıki dörtlülerimi yakmışım. Zaten yol dar değil, sağda taraf iki şerit boş.

Başka zamanlarda taksiciler müşteri aramak için bunu hep yapıyor. Saygı duyuyorum, elbette bunu yapmaya mecburlar, ekmek parası,anlıyorum. Zaten sağdan giden taksiceler kızmam. Onlara bu konuda kızmak yanlış. Çünkü müşteri arayışındalar. Yeterki soldan yavaş gitmesinler, aniden durmasınlar, sinyal vermeyi ihmal etmesinlerki sağa yanaşmak istediklerini anlayalım.

Arkamdan uzun uzun korna çaldı,elini çıkarark bağırdı,söylendi,gazladı gitti. Şimdi bişey desen kavga çıkacak oaraya bütün taksiciler toplanacak. İçimden seni Allaha havale ediyorum deyip geçtim. Boş bi sebepten kavga etmeye, sinirlenmeye deymez diye düşündüm. O İnsanın seviyesine inmek istemedim.

Birde tüm taksici arkadaşlar değil ama bazı taksici arkadaşlar trafikte diğer sürücülere karşı çok saygısız davranıyorlar. Bu taksicilerin adını lekeliyor. Bu arkadaşlar birbirlerini güzel dil ile uyarsalar. Tamam sen her saat trafiktesin, işin çok zor, bir sürü acemi var trafikte ama tüm bunlar diğer insanlara saygısızlık etmenizi gerektirmezki. Bazı taksicileri bu yüzden dolayı buradan kınıyorum. (Hepsi değil,bazıları...)

Saygılarımla....

• Bu konuda haklısın.Bazen biz bile illallah diyoruz yani.Kendi meslektaşlarımız bize yol vermiyorlar.Ama hoş görmek lazım.Bütün gün bir yandan İstanbul trafiğiyle bir yandan da müşterilerle boğuşuyoruz.Sizde günde 2-3 saat trafikte kalıyorsunuz bizler 12-13 saat..
    quote:

Orjinalden alıntı: ahmetdede

quote:

Orjinalden alıntı: Jackie

Konuyu komple baştan okumadım çok uzun geldi ama gördüğüm kadarıyla taksicilere biraz daha iyimser yaklaşıyorsunuz...Bende İstanbul'da taksicilik yapıyorum.Sormak istediğiniz bi soru varsa sorabilirsiniz..

ya taksiciler diğerlerine göre daha iyi hele arbanın içindeysek muhabbette sarıo ama dışardan epey zorlanıyoruzz bazı meslektaşlarınız yolların kralı ilan ediolar kendilerini..

• İşte burası kesinlikle doğru.Bu tip taksiciler yüzünden adımız çıktı 9'a inmiyor 8'e..
    quote:

Orjinalden alıntı: set

Yaşadığım bir olay... Sağ taraftan dörtlülerimi yakmış yavaş yavaş ilerliyorum,adres arıyorum. Apartmanların numaralarına bakıyorum. Bu sırada arkamdan bir taksici korna çalıp,ışık yakıp elini camdan çıkartarak bana kızıyor,yürüsene diyor. Gerçekten işim var, adres arıyorum,işim olmasa neden sağdan yavaş gideyim. Kaldıki dörtlülerimi yakmışım. Zaten yol dar değil, sağda taraf iki şerit boş.

Başka zamanlarda taksiciler müşteri aramak için bunu hep yapıyor. Saygı duyuyorum, elbette bunu yapmaya mecburlar, ekmek parası,anlıyorum. Zaten sağdan giden taksiceler kızmam. Onlara bu konuda kızmak yanlış. Çünkü müşteri arayışındalar. Yeterki soldan yavaş gitmesinler, aniden durmasınlar, sinyal vermeyi ihmal etmesinlerki sağa yanaşmak istediklerini anlayalım.

Arkamdan uzun uzun korna çaldı,elini çıkarark bağırdı,söylendi,gazladı gitti. Şimdi bişey desen kavga çıkacak oaraya bütün taksiciler toplanacak. İçimden seni Allaha havale ediyorum deyip geçtim. Boş bi sebepten kavga etmeye, sinirlenmeye deymez diye düşündüm. O İnsanın seviyesine inmek istemedim.

Birde tüm taksici arkadaşlar değil ama bazı taksici arkadaşlar trafikte diğer sürücülere karşı çok saygısız davranıyorlar. Bu taksicilerin adını lekeliyor. Bu arkadaşlar birbirlerini güzel dil ile uyarsalar. Tamam sen her saat trafiktesin, işin çok zor, bir sürü acemi var trafikte ama tüm bunlar diğer insanlara saygısızlık etmenizi gerektirmezki. Bazı taksicileri bu yüzden dolayı buradan kınıyorum. (Hepsi değil,bazıları...)

Saygılarımla....

• Bende bir taksici olarak jackie arkadaşın dediklerine katılıyorum ama nedense hemen hemen bütün forum sitelerinde taksiciler minübiçüler ile ilgili bir topic var bunlara neden gerek duyuyorsunuz anlamıyorum bir gün bir taksiciye kızan akşama hemen bir konu başlığı yapıyor iyi o zaman bende bir ford sürücüsüne kızsam bende bir topic açim bu iş nereye varıcak bilmiyorum.Trafikte olanlar iyide bizmi kaldık bunu bu hale getiren yapanları kesinlikle savunmuyorum ama her forumda böyle bir konu başlığı gördüğüm zaman vay be biz aslında neymişiz diye düşünüyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nebun34

Bende bir taksici olarak jackie arkadaşın dediklerine katılıyorum ama nedense hemen hemen bütün forum sitelerinde taksiciler minübiçüler ile ilgili bir topic var bunlara neden gerek duyuyorsunuz anlamıyorum bir gün bir taksiciye kızan akşama hemen bir konu başlığı yapıyor iyi o zaman bende bir ford sürücüsüne kızsam bende bir topic açim bu iş nereye varıcak bilmiyorum.Trafikte olanlar iyide bizmi kaldık bunu bu hale getiren yapanları kesinlikle savunmuyorum ama her forumda böyle bir konu başlığı gördüğüm zaman vay be biz aslında neymişiz diye düşünüyorum.

tamamda bu konuda taxicileri eleştirelim minübüsçüleri dövelim otobüsçüleri şikayet edelim demiyorum yorumlarınız diyorum merak ediyorum bak taksici arkadaşlarımızda var onlarda özeleştiri yapıor belki kassti yapmadığı bir şeyin eleştirildiğini görüyor ve düzeltiyor biz okuyoruz aslında onlarında haklı olduğunu anlayıp htamızı düzeltiyoruz burası forum paylaşma ortamı...

• quote:

kısaca kro da diyebiliriz

adamlara denmedik kalmadı.
  • walla ben kadıköy-kartal minübüs yolu hattında klasik müzik dinleyene rastladım acayip kibardı :) ama bir çoğu kaba taksicilerle hiç sorun yaşamadım otobüs pek kullanmam ondan pek yorum yapamıyorum zaten kullandığımdada bileti atıp içeri girince adam dövecek değilya
  • quote:

Orjinalden alıntı: Vaio

walla ben kadıköy-kartal minübüs yolu hattında klasik müzik dinleyene rastladım acayip kibardı :) ama bir çoğu kaba taksicilerle hiç sorun yaşamadım otobüs pek kullanmam ondan pek yorum yapamıyorum zaten kullandığımdada bileti atıp içeri girince adam dövecek değilya

oha klasik muzik ve minübüs
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.