Şimdi Ara

Taksiciler, Dolmuş Minübüs şöförleri, Otobüs Şöförleri Genel yorumunuz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
2.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: JackDaniels

valla sakat bir konu.ağzımı açmıyayım en iyisi.

seri katillerin serbest gezeni diyeyim en kibarından

o konuda da haklısın valla bi opet kazası vardı bilmiorum isleen varmı aramızda bi taxi bi otobusun onune cıkıo otobus kaygan yolda frene basıo takla atıp opete girio
  • taxi değil taksi lütfen. Ama hepsi haydut bence.
  • Yok abi bunlardan korkulur yavv.

• quote:

Orjinalden alıntı: electra

taxi değil taksi lütfen. Ama hepsi haydut bence.

tmm taksi derim bundan sonra elim o şekilde alşmış yazarken kolay oluyor diye yzdım ama görüşlerinize saygı duyarım
  • abi bu adamların nerde duracakları belli olmuyo...
    size tavsiyem nerde olursanız olun hızlı bir şekilde yakın takip yapmayın arkalarından..
    çok dikkatli olun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fiatci

Beyler iyi güzel konuşuyosunuzda.Onlarında iki kolu iki bacağı var fark ne?Araba kullanmaları mı?Peki hep şöförlüklerini kötüledik Size göre iyi şöför nasıl olur?Bence İYİ ŞÖFÖR YOK.siz yorumlarınızı yapın açıklamamı sonra yapıcam....

YİNE AYNI ŞEYLER.....TAMAM BU ADAMLAR KÖTÜ HAYDUT........VS.VS....................PEKİ BİZ İYİ SÜRÜCÜMÜYÜZ?????????????NEDİR BU İYİ SÜRÜCÜ....................NASIL BİŞEYDİR???????????AÇIKLAYABİLECEK BİRİRLERİ YOK MU????????????????????????????????????????
  • fiatcı kesinlikle sana katılıyorum
  • Dolmuş genelde kullanmam ama illaki mecbur kalırsam halk otobüslerei ile giderim çünkü daha saygılılar en azından bacım, annem, dede gibi tabirler yok..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmetdede

quote:

Orjinalden alıntı: JackDaniels

valla sakat bir konu.ağzımı açmıyayım en iyisi.

seri katillerin serbest gezeni diyeyim en kibarından

o konuda da haklısın valla bi opet kazası vardı bilmiorum isleen varmı aramızda bi taxi bi otobusun onune cıkıo otobus kaygan yolda frene basıo takla atıp opete girio

o filmi rapide upload ettim bakabilirsiniz.

http://rapidshare.de/files/1664045/turkey_bus_accident.wmv.html

işte taksiciler ve dolmuşçular budur.yani umursamazdırlar onlar için kimsenin canı 1 milyon lira verecek olan bir yocudan daha önemli değildir.

• quote:

quote:

Beyler iyi güzel konuşuyosunuzda.Onlarında iki kolu iki bacağı var fark ne?Araba kullanmaları mı?Peki hep şöförlüklerini kötüledik Size göre iyi şöför nasıl olur?Bence İYİ ŞÖFÖR YOK.siz yorumlarınızı yapın açıklamamı sonra yapıcam....

YİNE AYNI ŞEYLER.....TAMAM BU ADAMLAR KÖTÜ HAYDUT........VS.VS....................PEKİ BİZ İYİ SÜRÜCÜMÜYÜZ?????????????NEDİR BU İYİ SÜRÜCÜ....................NASIL BİŞEYDİR???????????AÇIKLAYABİLECEK BİRİRLERİ YOK MU????????????????????????????????????????

heryerde aynı şeyi diyip duruyorsun ama acıklamıyorsun ya acıkla iyi şöförün neden olmadığını yada sürekli bu şekilde yorum yapma herkezin yorumu kendisine bence sonuçta kimse öngörüyle yaklaşmıo herkez yaşamış söylüor..

• Biraz bekle.Hekes görüşünü söylesin.İyi şöför nasıl bi öğrenelim.En son açıklıycam.......
  • quote:

Biraz bekle.Hekes görüşünü söylesin.İyi şöför nasıl bi öğrenelim.En son açıklıycam.......

ama öle bi diosunki sanki sırrını buldun iyi şöförün kimse bilmiyor bi sen biliyorsun gibi oluyor o yüzden bende bu şekilde karşı cıkıyorum herkezin kendine göre bir yorumu var iyi şöföre veya taksicilere münubusculere..
  • fiatcı yanlız kimse iyi şoför budur şudur demiyor taksici ve dolmuşcular hakkındaki yorumlarını yazıyor. çok da doğru şeyler yazılıyor hepsi değil ama çok büyük bir kısmı 2 kuruş için hergün 10 larca kişinin hayatını tehlikeye atıyolar.
    birde cidden ne bu en son ben açıklıycam geyiği? neyi açıklıyorsun? niye hemen açıklamıyorsun? paylaşıcak bir bilgin varsa paylaş işte böyle artist lafların hiçbir anlamı yok sadece antipati opluyorsun o kadar.

bu arada taksiciler yeni mi edinmiş bu adeti anlamadım ama para üstüne mutlaka eksik verip kendi kendilerine bahşiş kesiyorlar. sinir oluyorum belki 1-2 YTL fazla para vericekken 20-30 kuruş fazla para aldığı için sinir olup vermiyorum.
    ayrıca piyasaya yeni çıkan dolmuşlara kesinlikle bir şey yapılmalı zaten manyaklığa meğilli olan bu insanların altına birde bu kadar hızlı ve çevik araçlar verilmesi çok yanlış bence. 5 dakikalık yolda insana 10 kere ruhunu teslim ettiriyorlar.

• quote:

Orjinalden alıntı: vasago

fiatcı yanlız kimse iyi şoför budur şudur demiyor taksici ve dolmuşcular hakkındaki yorumlarını yazıyor. çok da doğru şeyler yazılıyor hepsi değil ama çok büyük bir kısmı 2 kuruş için hergün 10 larca kişinin hayatını tehlikeye atıyolar.
    birde cidden ne bu en son ben açıklıycam geyiği? neyi açıklıyorsun? niye hemen açıklamıyorsun? paylaşıcak bir bilgin varsa paylaş işte böyle artist lafların hiçbir anlamı yok sadece antipati opluyorsun o kadar.

bu arada taksiciler yeni mi edinmiş bu adeti anlamadım ama para üstüne mutlaka eksik verip kendi kendilerine bahşiş kesiyorlar. sinir oluyorum belki 1-2 YTL fazla para vericekken 20-30 kuruş fazla para aldığı için sinir olup vermiyorum.
    ayrıca piyasaya yeni çıkan dolmuşlara kesinlikle bir şey yapılmalı zaten manyaklığa meğilli olan bu insanların altına birde bu kadar hızlı ve çevik araçlar verilmesi çok yanlış bence. 5 dakikalık yolda insana 10 kere ruhunu teslim ettiriyorlar.

Arkadaşım antipati yapan yapsın umrumda değil.En niHayetinde ne sen beni tanırsın ne ben seni.Burada bu kadar kasap, şöför değil bunlar GİBİ LAFLAR diyosunuz.Bende açıklayın diyorum iyi şöför nedir diye?????AÇIKLADA ÖĞRENELİM...

• quote:

quote:

Biraz bekle.Hekes görüşünü söylesin.İyi şöför nasıl bi öğrenelim.En son açıklıycam.......

ama öle bi diosunki sanki sırrını buldun iyi şöförün kimse bilmiyor bi sen biliyorsun gibi oluyor o yüzden bende bu şekilde karşı cıkıyorum herkezin kendine göre bir yorumu var iyi şöföre veya taksicilere münubusculere..

Bende zaten öğrenmek istiyorum.Ayrıca biraz sabır sırrını açıklıycam.
  • benim gözümde iyi şoför kullandığı araca hakim olabilen kendisinin ve aracının sınırlarını bilip abuk sabuk şeyler yapmayan ve önce ben demeyip kuralları uygulayıp kendisini ve başkalarını bilerek tehlikeye sokmayan şofördür.
  • Cevap için sağol.Sonunda neden böyle yaptığımı anlayacaksınız....
  • quote:

quote:

quote:

Bende zaten öğrenmek istiyorum.Ayrıca biraz sabır sırrını açıklıycam.

ya bende sunu diorum sen sırrını bildiğini idda etsende sadece kendine göre iyi şöförün sırrını biliosun bana görede iyi şöför ayrı..

• quote:

Orjinalden alıntı: vasago

benim gözümde iyi şoför kullandığı araca hakim olabilen kendisinin ve aracının sınırlarını bilip abuk sabuk şeyler yapmayan ve önce ben demeyip kuralları uygulayıp kendisini ve başkalarını bilerek tehlikeye sokmayan şofördür.

+1
    aynen katılıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Se®k@n -- 15 Ocak 2006 16:10:57 >
  • fiatcı sanki şöförmüşsün gibi bi his oluştu içimde=)).....
    Arkadaşlar herkesi bi sefer de kötülüyemeyiz .....Genel olarak kimse memnun olmasada gayet düzgün kurallara uyarak kullananlarda war haklarını yemiyelim...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.