Şimdi Ara

Taksiciler, Dolmuş Minübüs şöförleri, Otobüs Şöförleri Genel yorumunuz? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
2.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: ahmetdede

quote:

Orjinalden alıntı: specops

ya ondan kastetriiğim delikanlı ayağına yatan adamlar böye abi aga dayı elinde tesbih teybinde müslüm, kısaca kro da diyebiliriz.

heh şimdi anladım =) geneli deil hepsi öle bana bi tane göster müslümsüz minübüscü

ben bikeresinde bi minibüsçüye rastlamıştım arabasında lcd ekran ve dvd vardı müslüm konserini izletiyordu bize. daha sonra konser bitince başka bir cd taktı ondada petek metek vardı.

• quote:

ben bikeresinde bi minibüsçüye rastlamıştım arabasında lcd ekran ve dvd vardı müslüm konserini izletiyordu bize. daha sonra konser bitince başka bir cd taktı ondada petek metek vardı.

eheh gene iyiymiş be adam teknolojikmiş en azından biz de sadece ses oluo genelde bizde derken (levent beşiktaş hattı minübüsleri) minübüsü başka yerde kullanmam bunuda cok seyrek
  • quote:

quote:

eheh gene iyiymiş be adam teknolojikmiş en azından biz de sadece ses oluo genelde bizde derken (levent beşiktaş hattı minübüsleri) minübüsü başka yerde kullanmam bunuda cok seyrek

bende çok az kullanırım ama öyle denk gelmişti bikez.
  • =) valla öle minübüs e denk gelsem adamla sohbet ederim =)
  • quote:

=) valla öle minübüs e denk gelsem adamla sohbet ederim =)

niye edeyim ki anlamadım.
  • bugün bir taksiye beindim. araç mercedesdi(eski e kasa) adam araca çok temiz bakmıştı. konforsuzda olsa sonuçta mercedesdi ve şaşırdım. ilk defa mercedes taksiye rastladım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: royartar

dedigin tip taksiciler cok, ama cok iyileri de var yol vereni vs, bence minisbuc otobus taksici arasindaki en iyisi taksicilerdir digerlerine nazaran. sahsi fikrim. ben nadir de olsa yol veren yardimci olmaya calisan bi halk otobusu yada belediye otobusu minibuscu vs goremedim, ya da bana denk gelmedi hepsi 20 saniye icin arabalarin ustune surmeye kalkan tiplerle dolu hele minibusculer....

Sana bişi söyleyimi o adamların bir durağa 1dk geç kalmasının bedeli 4ytl den baslıyo lütfen ona göre yorum yaparmısın?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.