Şimdi Ara

Taksiciler, Dolmuş Minübüs şöförleri, Otobüs Şöförleri Genel yorumunuz? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
2.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar.. taksicilik olsun, dolmuşcu yada otobüs.. gerçekten çok zahmetli işler bunlar...

şimdi size desemki elinizde ikiyüzmilyar var.. taksici olur musun? kim ewet der..
    ya elinde altıyüzmilyar var dolmuşcu olur musun? buna da mı ses yok..

ewet.. adamları beğenmiyorsunuz ama ankrada fiyatlar neredeyse böyle..
    en beğenmediğiniz taksinin bile sırf plakası için istenen rakam 170 ila 200 arasında değişiyo.. ama adamlar o kadar cimrilerki halen doğan ve şahinle yolcu taşıyo...

şimdi siz olsanız o kadar para cebinizde olsa birkaç lira için kime nasıl davranırdınız..
    hele ki dolmuşçular.. geçen sıhhıye-fatih sincan dolmuşa bindim.. adam şoför tabii... parayı kazanan mal sahibi.. ve yakınıyo millet.. çünkü hepsi paket yolcu.. yani ilk duraktan biniyo.. son durağa kadar pek inen olmuyo.. indi bindi az.. ama işlek bir hatta olsa mesela çankaya taraflarında yada keçiören-batıkent gibi.. paraya para demezler..

hele ki otobüs sahipleri.. zaten anlaşmalı çalıştıkları için ne kadar az seferde ne kadar çok yolcu alırım mantığındalar...

sanki belediye otobüs ve metro bundan farklı mı? 5 dakka metro bekliyorsun ve değil oturmak adım atacak yer yok bazı zamanlarda.. kimsenin yolcuya saygısı yok...

özel olsun, devlet olsun..
    ama derseniz ki ankradada ikiyüz istanbulda belki dörtyüzelli beşyüz mliyara taksi olakası satılıyıo.. sonra değil lüx yerler iki kuruş para verenler bile beğenmiyo.. sizde kısa sürede o hale gelirsiniz..

şoförlere de anlayışlı olun biraz...
    özellikle taksicilere..

• şoförlere anlayış göstermek trafikde üzerimize çıkmalarına izin vermek demek değildir. işleri bu diye kendilerini yolların kralı sanmaya hakları yok. bir işi yapıyorsan o işin gerektirdiklerini yerine getiriceksin. şoförsen günde 10 saat direksiyon sallayıp insanların hayatlarını tehlikeye atma hakkını kendinde bulmıycaksın.

o zaman polislerde çıkıp günde 1-2 kişiyi vursunlar onlarıda adam kelle koltukta geziyor stres atmak için adam vuruyor diye affedelim. yaptıkları iş ne kadar zor olursa olsun bu davranışlarının bahanesi olamaz. royartarl arkadaşımızın başına gelen kazayı okuduk bunu yapmak hakkımı o adamın?
    o yüzden artık kimse çıkıp ama işleri çok zor şu bu demesin. işleri zorsada insan olmalılar öncelikle.
  • HEPSİ KASAP
  • quote:

Orjinalden alıntı: Whisper911

fiatcı sanki şöförmüşsün gibi bi his oluştu içimde=)).....
    Arkadaşlar herkesi bi sefer de kötülüyemeyiz .....Genel olarak kimse memnun olmasada gayet düzgün kurallara uyarak kullananlarda war haklarını yemiyelim...

Herkes kendine göre iyi şöför.............Peki iyi şöför nasıl bunu arıyorum.Kriterleri ne
  • yaw fiatci sen bu geyiği amma uzattın

zaten topic açmışsın bu konu ile ilgili burayı niye karıştırıyorsun anlıyamıyorum.

adam ne soruyoooo sen ne yazıyorsun.git kendi açtığın topicte ara iyi soförünü
  • Kızılaydan bindiğim taksilerin şöförlerin hepsi küfürbazdi niye bana hep böle denk gelir anlamıom.
    Bi tanesi hele önümüzdeki yola melih gökçeğğe trafiğe sövüp duruordu.
  • bu sürücülerimiz...günde insan üstü bir perform sağlıyarak direksiyon sallıyorlar...

hali ile ne sabır kalıyor ne de hassasiyet...!!! kayışları kopuyor..insan üstü bir yaratığa dönüşmek olası..ki görüyoruz...ben tamamen sisteme kızıyorum

yoksa sende taksi kullansan o kadar saat veya otobüs neyse kayışı kopartırsın özellikle istanbul gibi kıyamet bir yerde
  • şöför derken taksi weya otobüs fln kastettim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fiatci

quote:

Orjinalden alıntı: Whisper911

fiatcı sanki şöförmüşsün gibi bi his oluştu içimde=)).....
    Arkadaşlar herkesi bi sefer de kötülüyemeyiz .....Genel olarak kimse memnun olmasada gayet düzgün kurallara uyarak kullananlarda war haklarını yemiyelim...

Herkes kendine göre iyi şöför.............Peki iyi şöför nasıl bunu arıyorum.Kriterleri ne

krter yok herkeszin kreteri kendisi ama illede kriter istiosan ara karayollari genel mudurlugunu vea trafik polslerindewn bi tanesini sor iyi sofor nedir diye bence en mantiklisi bu olur artik daha fazla uzatmaya gerek yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fiatci

Beyler iyi güzel konuşuyosunuzda.Onlarında iki kolu iki bacağı var fark ne?Araba kullanmaları mı?Peki hep şöförlüklerini kötüledik Size göre iyi şöför nasıl olur?Bence İYİ ŞÖFÖR YOK.siz yorumlarınızı yapın açıklamamı sonra yapıcam....

Yarası olan gocunuyor galiba. Açıklama falan yapma, kalsın. Hayvan gibi sürmenin açıklaması mı olur? İyi şöför şu anda bu satırları yazıyor. Bir gün tanışırız, görürsün iyi sürücüyü.
  • quote:

Orjinalden alıntı: electra

taxi değil taksi lütfen. Ama hepsi haydut bence.

ne farkeder ki iki şekildede anlaşılmıyormu?
  • yüzde olarak

minibüs şöförü iyi %0.5 kötü %99.5 (Liseye giderken sürekli minibüsle gidip geldim.Gördüklerimin içinde iyi olanların oranı)

taksi şöförleri iyi %20 kötü %80 (Trafikte gördüklerim ve bindiklerim.Yollar benim havasında çoğu)

iett şöförleri iyi %70 kötü %30 ( koskoca otobüsü yarış aracı gibi kullananlar ve soru sorana ters cevap verenler hariç genelde iyiler)

özel halk otobüsü şöförleri iyi %30 kötü %70 (hizmet anlayışı 0, tümüyle daha fazla yolcu taşımak peşindeler.bilet kesmeyenler ayrı bir olay zaten)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ıcestar

quote:

Orjinalden alıntı: electra

taxi değil taksi lütfen. Ama hepsi haydut bence.

ne farkeder ki iki şekildede anlaşılmıyormu?

türkçemizi korumak adına yazmış sanırım =)
  • ben kesinlikle yeni mercedes otobüslerin ve yeni dolmuşların hız konusuna sınırlama getirilmesi gerektiğini düşünüyorum. dolmuşlar çok fazla ani hızlanma ve yavaşlama yapıp duruyorlar adam 200 metrede 3 kere durup kalkıyor hepsinde de 0-100 denemesi yapar gibi insanda kafa beyin kalmıyor. mercedes kullanan belediye şoförleride araç sarsılıyor sallanıyor ayakta insan var demeden allah ne verdiyse yardıra yardıra gidiyor. bir kaza bir terslik olsa hayatta klamk tamamen şans işi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: vasago

ben kesinlikle yeni mercedes otobüslerin ve yeni dolmuşların hız konusuna sınırlama getirilmesi gerektiğini düşünüyorum. dolmuşlar çok fazla ani hızlanma ve yavaşlama yapıp duruyorlar adam 200 metrede 3 kere durup kalkıyor hepsinde de 0-100 denemesi yapar gibi insanda kafa beyin kalmıyor. mercedes kullanan belediye şoförleride araç sarsılıyor sallanıyor ayakta insan var demeden allah ne verdiyse yardıra yardıra gidiyor. bir kaza bir terslik olsa hayatta klamk tamamen şans işi.

=) mercedesler yine iyi bence MAN otobüsler rezalet resmen.. eski kasa oluyorlar birde ayakta kaldıysan vay haline
  • Taksiciler,
    çoğu iyi ammaa, adamı yolda kanser ediyolar bazen, oraya dön abi burası kestirme burası şöyle burası böyle

Dolmuş
    bunlarınyamuğunu görmedim

Minübüs şöförleri,
    hepsi delikanlı nefret ediyorum binmekten

Otobüs Şöförleri
    belediye otobüsleri iyi adamlar

halk otobüslerinin kimin elinde olduğu belli zaten, sırf para kazandırmamak için binmiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: specops

Taksiciler,
    çoğu iyi ammaa, adamı yolda kanser ediyolar bazen, oraya dön abi burası kestirme burası şöyle burası böyle

Dolmuş

Minübüs şöförleri,

Otobüs Şöförleri

halk otobüslerinin kimin elinde olduğu belli zaten, sırf para kazandırmamak için binmiyorum.

hepsini anladımda delikanlı adamsa neden nefret edion :S minübüs şöförlerinden
  • bende taksicilerin yolu bilmeyenlerinden nefret ediyorum adam hem taksici olmus hem de yok oras1 neresei buras1 neresi sorup duruyo,minubuculerde genelde cok kaba, otobusculerde bi sorun yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmetdede

quote:

Orjinalden alıntı: specops

Taksiciler,

Dolmuş

Minübüs şöförleri,

Otobüs Şöförleri

hepsini anladımda delikanlı adamsa neden nefret edion :S minübüs şöförlerinden

ya ondan kastetriiğim delikanlı ayağına yatan adamlar böye abi aga dayı elinde tesbih teybinde müslüm, kısaca kro da diyebiliriz.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.