Şimdi Ara

Taksim Tünel Hakkında Bilgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Samsun'da oturuyorum. Gitar almak için İstanbul'a gideceğim. Acaba Taksim/Tünel'de 2.el fiyatı cazip gitar mağazaları var mıdır ? Atıyorum grg 170dx internette 400 TL ise orada da 400-450 arası mıdır, yoksa kazıkçı mı kaynıyor ? Benim için çok önemli, gitar almak için İstanbul'a gideceğim Teşekkürler

• Biraz Kazıkçı kayniyor ama iyi pazarlık yaparsan değerinde alırsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstiklal'de Terkos Pasajı var, geçen Gitar görmüştüm birkaç tane, pasaj zaten komple ucuza satıyor kaliteli malları. Ayrıca Unkapanı'na ya da Eminönü, Sirkeci'ye git gitar için. Çok uygun fiyatlara alabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: modifci

Biraz Kazıkçı kayniyor ama iyi pazarlık yaparsan değerinde alırsın

Hocam Samsun'da 600-700 TL fiyat biçiyorlar zaten sıfırı 950 TL Gitmeme değer mi yani ? Kargoyla filan getirttirecektim ama o da denemeden almak demek. Samsun'dan İstanbul'a gitmeye değecekse gideceğim artık. İstanbul'un içini dışını bilirim İstiklal Caddesinde de çok takıldık arkadaşlarla. Eskiden orada oturuyordum, ama hiç müzik marketlerine gitmedim. Tünel dedikleri kapalı karanlık bir yer mi ? Bizi yerler orada

• quote:

Orijinalden alıntı: boilermaker

İstiklal'de Terkos Pasajı var, geçen Gitar görmüştüm birkaç tane, pasaj zaten komple ucuza satıyor kaliteli malları. Ayrıca Unkapanı'na ya da Eminönü, Sirkeci'ye git gitar için. Çok uygun fiyatlara alabilirsin.

Hocam bu Tünel dedikleri pasaj mı ? Uzun bir yol çünkü Samsun-İstanbul arası. Gitmişken gezerim tabi boş gidip boş dönmek olmaz da en azından gittiğime değsin
  • Metallez M kullanıcısına yanıt
    Hayır, Terkos Pasajı, İstiklal üzerinde, Tünel Pasajı adıyla da bir pasaj var, o Caddedin sonunda sağda kalıyor, bir sokağın noktasında. Taksim Tünel hattına, yani tramvaya binerek ulaşabilirsiniz. Ayrıca bir diğer tünel, yani yer altındaki tarihi Karaköy-Beyoğlu tüneli zaten Galata Kulesine kadar ulaşıyor. Taksim'den cadde üzerinde tramvaya binip Galatasaray durağında inerseniz sorarak bulursunuz. Zaten o bölgelerde birkaç pasaj daha var, onlara da bakarsınız. Beyoğlu İş Merkezi, Atlas Psajı vs gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neutumn -- 9 Ocak 2016; 12:58:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: boilermaker

Hayır, Pasaj İstiklal üzerinde, Taksim Tünel hattına, yani tramvaya binerek ulaşabilirsiniz. Ayrıca bir diğer tünel, yani yer altındaki tarihi Karaköy-Beyoğlu tüneli zaten Galata Kulesine kadar ulaşıyor. Taksim'den cadde üzerinde tramvaya binip Galatasaray durağında inerseniz sorarak bulursunuz. Zaten o bölgelerde birkaç pasaj daha var, onlara da bakarsınız. Beyoğlu İş Merkezi, Atlas Psajı vs gibi.

Peki hocam teşekkürler, gitmeme değer mi peki ?
    Bir gitar için gidilmez ama İstanbul için gidilir. Tramvaya binip İstiklal Caddesi üzerinde giderken 1850-1900 yıllardaki yapıları -az da olsa kalanları- görerek, Galata'ya ulaşıp orada tarihi tünele girip yer altındaki o buram buram kokuyu soluyup Karaköy'de inerek tekrar tramvaya binip Tarihi yarımadaya geçmek için değer.
    Samsundan daha ucuza bulabilecegine emin ol

Ama evet bir gitar için gelmek sacma bence gelmişken biraz gezip tozmanizi da tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler arkadaşlar, gitmeye karar verdim. Bir şey kaybetmem sonuçta, gezip döndüm derim Gidince göreceğiz artık ucuz pahalıyı. İyi akşamlar, iyi forumlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.