Şimdi Ara

Taksit Konusunda Sıkıntı Yaşamadığınız Kredi Kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Uzun süredir araştırdığım fakat bir sonuca varamadığım bir konu yardımcı olursanız memnun olurum. Akbank ve yapıkredi kredi kartlarım mevcut. Limitleri yüksek birini veya ikisini kapattırmak istiyorum. Başka banka tavsiyeniz olursa. Akbank olan olaylardan dolayı tedirginim. Bizimde başımıza gelmeyeceğinin garantisi yok. Yapıkredi de trendyol vs taksit olmuyor. Tek kart alıp uzun yıllar kullanmak istiyorum. Günlük hayatta giyim, gıda, akaryakıt ve e ticaret alışverişleri için kullanıyorum. Taksit konusunda genel olarak sıkıntı yaşamayacağım. Bankanın müşteriye yaklaşımı konusunda da memnun olacağım uzun yıllar kullanmak istediğim kredi kartı ve banka önerisi yapabilir misiniz? Puan vs çok önemsemem aidatı da önemli değil. Günlerdir araştırıyorum doğru düzgün bir sonuç bulamadım. Tavsiyeleriniz ve cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jacob007 -- 7 Ekim 2024; 23:38:13 >

• Vakıfbank...

World Platinum...

• Tek kart olacaksa Bonus derim. Taksit istiyorsan birden fazla seçenek olacak elinde.

• Proopiomelanocortin kullanıcısına yanıt

İki tane de olabilir. Bonus yeterli mi ekstra tavsiye edeceğiniz var mı? Yapıkredi son zamanlarda çoğu yerde taksit yapmamaya başladı özellikle e ticarette trendyol da vs sıkıntı yaşıyorum.

• Kemal kullanıcısına yanıt

Taksit konusunda hiç sıkıntı yaşadınız mı günlük hayatta. E ticaret olsun, giyim olsun beyaz eşya mobilya vs. Uzun yıllar kullanacağım bir o kart bir bu kart uğraşmak istemiyorum. Bir veya iki adet olabilir.

• Jacob007 J kullanıcısına yanıt

Taksit sınırlamasından sonra tabii ki sıkıntı var.

Ama ondan önce neredeyse bütün harcamalarımı sonradan taksitlendirdim. Bir ara ekstremde 100'ün üzerinde taksit vardı.

Şimdi de World geçen her yerde taksit yaptırabiliyorum ama sayıları azalıyor.

Bu dönem özel ve geçici bir dönem. Tekrar eski günlere döneceğiz inşallah.

• Sonradan taksitlendirme geçen faizsiz e ticaret sitesi var mı ve hangi kartta oluyor bilennnn

• Onları kapatmadan yanına maximum ve bonus alsan iş tamam. Hem puan hem taksit olarak sorun yaşanmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.