Şimdi Ara

Taksitle Laptop Almam Lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar mesele şu ki ben 4 yıldır 1000tl lik laptop kullandım şimdi ise acısını çıkartmak istiyorum.Şöyle bir şey var maddi durumumuz çok iyi ama iş laptop ve telefona gelince paramız yok.Bu yüzden hiç iyi bir telefonum yada laptopa sahip olamadım şimdi ise 3 aydır laptopum yok bozuldu.bende yeni bir laptop istiyorum Bu sene üniversiteye geçtim öğrenim kredisine başvurdum .Bu yaz da amcamın yanında pazarda çalıştım 7500tl birikmiş param var 6600 tlde krediden geliyor 4000 kadar da babamdan alırım.önümüzdeki yazda calisacagım gene aynı parayı kazanırım toplamda 20.000 lira yı geçer 1 sene icindeki param bende 20k lık laptop almak istiyorum ama ailem hayatta izin vermez o yüzden gizliden almam gerek o da şöyle olacak 7k 8k lık bir şey aldıgımı zannedecekler ama 20k lık alacağım bu yüzden gizli almam gerekiyir taksitle alcagimdan dolayı kredi karti lazim ama ogrenci oldugumdan kart limitleri yetersiz oluyor Asus rig strix almayi dusunuyorum nasil taksitle alabilirim lütfen yardimci olun.

• Yani 20k yı grciyor param ama birikmis olmadigindan taksitle almak istiyorum neler yapabilirim
  • 1800 limitli bi kart falan almamın imkanı var mı
  • Yardımcı olana kıyak geçicem
  • Nakitle alın işte soran olursa taksitle aldım dersiniz.

Ne dertler varmış be!
  • _BigbyWolf_ kullanıcısına yanıt
    Nakit o kadarım yok ancak 12 taksitle ödeyebiliyorum
  • Tanıdık esnaf varsa taksit yapsın işte.Birazcık faiz alabilir tabi hahahahaha :D
  • Fibabanka alışveriş kredisi altında taksit yapıyor hocam. Bir bakın isterseniz.
  • Pc almanin nedeni izin vermemeleri mi ,bi amaci yok mu oyun vs icinde 10-12 bin liralik bisey al
  • James Alan Hetfield kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam ihtiyaç kredisi olanına mı bakmam gerek pek anlamam böyle şeylerden
  • Uzaktan egitim icin istiyorum ayrica oyun ve yazilim icin kullanicagim.onlarda isimi gorur ama almisken iyisini almak istiyorum
  • Lixane L kullanıcısına yanıt

Emin değilim hocam ben hiç yapmadım ama gördüm daha önce bir araştırmak lazım

• James Alan Hetfield kullanıcısına yanıt
    Yardımcı olduğun icin tsk
  • hızlı alınan bir karara şahit oluyoruz. bi nefes al boktan cihazlara 20 bin dökme iyisi diye
  • Kanaat34 kullanıcısına yanıt
    Ne yapmalıyım peki
  • Lixane L kullanıcısına yanıt
    bilgisayarı ne için kullanmayi planlıyorsan senaryonu anlatan yeni konu aç sil bunu. mevvut bütçeni şöyle zaten 7 binden başlıyor gidiyor. fazla da verme para hirsa da kapılma. ne eksik ne fazla
  • Öğrenci kredi kartı alıp sigortalı çalıştığını belgelersen limitin 2k-3k'ya çıkabilir diye biliyorum.

• Malum sitenin konularına çok ama çok benziyor. Bir an kendimi lan acaba yanlış yerdemiyim diye düşünmeme sebeb oldu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.