< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Taksitli Nakit Avans / Taksitli Para vb % 1,36 dan kullanılabiliyor. (21. sayfa)
-
-
iş ve ziraatte kmh var ama taksitli çekim göremedim, çeken arkadaşlar kk dan mı bahsediyor acaba?
-
Mobile özel ilk üyelik mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok ben yıllardır müşterisiyim. Daha önce de çekmiştim bir iki kez.
O da düzeltecektir.
-
iPhone 14 pro 128 GB lar 40-41 bin TL olmuş. Sizce hala alınıp yatırım yapılır mı?
Geçen pazar Iphone 14 Pro 256GB Black modelini Apple Store' dan 32.500 TL' ye satın aldım, tax free bekliyorum...
-
arkadaşlar mesela taksitli nakit avans çektik. ilk aylardan başlayarak yüksekten azalarak faizi alınıyor. örnek olarak bugün çekip bugün taksidini ödersek ilk ayki faizi nasıl olur?
-
bugün garanti bankası deneyen oldu mu? 100bin vermiyor artık sanırım. 9 taksit de denedim olmadı.
-
Genellikle son taksitteki faizi ödetiyor sanırım. Oldukça düşük bir faiz iadesi oluyor çünkü...
-
akbank 100.000 tl taksitli avans limitim görünüyor ancak kullanma aşamasında "kartınızın limiti aşıldı" uyarısı verip kullandırmıyor. Azalta azalta 50.000 TL'ye kadar denedim ama hep aynı uyarıyı veriyor. Şubeye gitsem kullanabilir miyim acaba bileniniz var mı?
-
Şahsi fikrimi Sosyal medya bu konuda çok etkili olmuyor.Zaten sosyal medya da konuşulmadan önce banka önlem almış oluyor.Şu an icin hükümetin dovizi baskılanmak istediği icin yaptigi uygulamalara karşılık sorunu çekiyor birçok banka bu nedenle belirsizlik içinde nakit paranın gideceği yer belli olduğu icin tüketicinin önünü kapatmaya çalışıyorlar
Hepsi geçici çözüm varmak istediğimiz yere bir şekilde ulaşacağız ama insallah sonuçları kötü olmaz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
sosyal medya etkili olmuyor mu dövizin tutulmaya çalışıldığı bir ortamda, aylarca nakit avans çekip döviz-altın alıyorum diye kendini yırtarsan, sonucu tahmin etmek zor olmaz. twitter da bazı sayfalar var aylardır kendini yırtıyor, madalya mı bekliyorlar çözemedim.
aynı haltı banka kampanyalarında da yediler mesela.
-
50 bin tl / 36 ay kredilerde ve 20bintl 12 ay/6ay taksitli nakit avanslarda en uygun faiz oranları nedir ?
@Chuck5lick mesela ziraatte Tek seferde 50 bin .1.23 faiz. 12 taksit olarak bahsettiğiniz taksitli nakit avans olarak algılıyorum. Sıfır müşteriye özel midir ? halen devam ediyor mu ?
Bireysel kredilerde en uygun faiz oranı nedir ?
-
Şimdi Yapı Krediden 12 taksitle aldım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bankalar da işletme hocam karina bakar nakit avans dağıtımı işine gelirse dağıtır,kampanya yaptığında ise kampanya’ya katılım dusukse istegi gibi gitmezse bu tarz tüketicilerin arka kapılarına göz yumar.Son dönem kartlar çok kullanılıyor ve bankalarda tespit ettikleri anda müdahale ediyorlar.
Birçok konuda devlet baskı yapsa da bankalar dikkat ettiyseniz dinlemediler yine kendi aksiyonlarını aldılar.
O yüzden sosyal medya’nin pek bir ağırlığı olduğunu düşünmüyorum
https://evds2.tcmb.gov.tr/index.php?/evds/serieMarket/collapse_12/5031/DataGroup/turkish/bie_finsveri1/
Buradan bakabilirsiniz geçmiş verilere
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
burası isviçre falan da bizim mi haberimiz yok siz hayal aleminde yaşıyorsunuz galiba
-
Haklısınız hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X