Bende bunu merak ediyorum . |
Taksitli Nakit Avans / Taksitli Para vb % 1,36 dan kullanılabiliyor. (79. sayfa)
-
-
Bu limitlere kisitlama geldiginden beri ziraat taksit yapmiyor tek cekim olarak 1.36 dan kullandiriyor sadece. Acaba farkli bir yolu yontemimi var bilen varmi ? Yoksa kisiye ozel degisiyormu ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
En son geçen sene mayıs ayında Vakıftan maaş aldık. O dönemden beri sky limiti hiç artırmadılar. 10k kredi limiti gözüküyordu. Geçen gün gittim maaş bordrosunu verdim limiti güncellediler. 180k yazıyordu. Tabi o kadar vermedi. 30k üstü şubeye başvur uyarı çıktı. 24 ay 30k çektim şubeye gitmeden. Peşine kredi kartı limitini yükselttim. Maaş bilgileriniz güncel değilse önce güncellemeyi deneyin. Şubedeki görevli de 50k dan fazla kredi vermediklerini söyledi. Hatta 2 gün önce 70k imiş.
-
Bugün kardeşimin Vakif kredi kartından üst üste yapılan işlem neticesinde 85 bin TL 3 taksit aldık.
Ancak hesap blokelendi.Parayı çekemiyoruz.
Ayni sorunu yaşayan oldu mu?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bir anda niye böyle supheli islem yapıyorsunuz günlere yaya yaya çekseydiniz tutarı :( çağrı merkeziyle görüşün umarım fraud islem algılamışlardır diğer türlü nakit avansı vermemek için kesmişlerse tekrar açmazlar
Şube ye gitmeniz gerekiyor demişler.PPZ ye yetiştirelim demiştik hocam:)
Hayır
Limitleri sakın düşürmeyin geri yükseltmiyorlar. O hatayı yaptım ve düşürdüm daha sonra yükseltmek istediğimde kaç bankadan red geldi. Puanım iyi olmasına rağmen. Şu aralar bence ellemeyin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bgkn -- 17 Haziran 2023; 19:41:4 >
isbank 10.000 limit ile en fazla 3 taksit yapiyor bir süredir böyle.
-
-
1 ağustos. Bayram tatili sebebiyle temmuz oranları ppk toplantısından önce belli olacak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar Axess kredi kart limitim 100k üzerinde ama nakit avans limiti 0 yazıyor. Çekemiyor muyuz ?
-
Uzmanlara göre bankaların eskisi gibi 12 taksit yapması için doların 26 tl bandına çıkmasını bekliyorlarmış. Maalesef taksitli nakit avans ile ev geçindiren milyonlar var. 20 yılda ekonomiyi, merkez bankasını mahvedip faturasını vatandaşa kesmeleri içler acısı.
Şu an finansbank limitin %10 u kadarı 6 taksite kadar enpara ne kadar bilmiyorum fakat 10k taksitli avans çekmiştim şu an çok fazla limit boşluğu olsa da vermiyor teb limitin %25 i kadar 3 ay akbank ise enpara gibi limitim çok boş olsa da vermiyor ziraat limitin yarısı kadar 12 aya kadar veriyor.Bu verdiğim bilgilerin bazıları tamamen güncel bazıları ise 1 hafta önceden kalma.Şu an halkbank ve vakıfbankasında durum nedir arkadaşlar 12 ay taksit veriyor mu limitin ne kadarı veriyor ona göre kart almayı düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onuka -- 17 Haziran 2023; 21:24:23 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vakıfta en fazla 3 taksit Halk ı bilmiyorum
daha önce ziraatten 1,23lerden nakit avans kullanmıştım ve aylık olarak düzenli ödemekteyim
muhtemel bir politika faiz artışında bankaya aylık olarak ödemekte olduğum tutar değişir mi , rica etsem bilgi sahibi birisi cevaplayabilir mi ?
-
arkadaşlar kullanan varsa kullansın 1 ağustos itibariyle oranlar revize edilecek.
1 Temmuzda Resmi tatil olduğu için diğer aya sarkacak.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X