< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Taksitli Nakit Avans / Taksitli Para vb % 1,36 dan kullanılabiliyor. (81. sayfa)
-
-
Ödeme planındaki taksitleri gününde ödersen 1.36 ama geciktirirsen ya da bir kısmını ödersen gecikme faizi muhtemelen ayın 22 'si sonrası yükseliyor olacak.
Özetle sabit ama gecikme faizleri hariç
-
Arkadaşlar da yazmış zaten evet sabit
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
sadece ekstreyi değil kartın tüm borcunu taksitlendiriyor, mh yi arayıp borcumu nakit avans faizinden taksitlendirmek istiyorum diyorsunuz yardımcı oluyorlar.
-
Ama bu durum kredi notunu düşürüyor hocam.
Notu nasıl düşürüyor bilmem ama bu işlemi YKB' de yaptırdıktan sonra ısrarla kredi vermeyen Vakıfbank CİMER şikayetim üzere 2 defa daha kredi vermişti...
-
arkadaşlar kredi çekip en iyi yatırım ne olur sizce, 15k limit var 12 ay taksitle
-
Yurtdışı seyahat satın alıyorum...
-
Yapılandırma olduğu için düşürüyor. Ben de son anda mh’ye sordum ve düşürdüğünü söyledi.
Kaç puan düşürüyor?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bilgim yok, ben onaylamamıştım. tüm borcu yapılandırması hoşuma gitmemişti. 12 taksitli borçlarım var onları erken yapılandırmaya sokmanın anlamı yoktu..
-
3 taksitte olsa vakıfbanktan taksitli ek hesaptan para çektim. oranlardan dolayı 22 hazirandan sonra ne taksitli ek hesap kullanabileceğiz nede taksitli nakit avans
-
Mevduata yatırmayacağım gibi bir sözleşme onaylıyoruz bunun bir yaptırımı var mıdır acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
22 hazirandan sonra faizler artarsa ek hesaptan çektiğiniz parada güncel faiz oranından faizlendirilir. Kredi kartından taksitli nakit avans çekerseniz bu durumdan etkilenmezsiniz.
-
İhtiyaç kredileri için de bu durum aynı mıdır? Oran sabit mi kalır?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet onlarda sabit kalır
Ek hesap degil taksitli ek hesap. Bunda sozlesme imzaliyorsunuz zaten. Faizin degismesi mumkun degil.
Bu durumun kredi notu üzerinde normalde bir etkisi yok. Sadece borç miktarı arttığı için daha borçlu görünürsünüz. O da faiz oranı kadar. Diyelim ki 10.000 TL borcunuz vardı. 12 taksitle toplam 12.000 olarak ödeyeceksiniz. Bu durumda kart borcunuz artık 10.000 değil 12.000 olarak görünecek. Bu da çok önemsiz kalıyor. Bankanın "bak bu adam borcunu ödeyemiyor yapılandırdı" gibi bir bildirim mekanizması yok. Borç yine kredi kartı borcu olarak görünüyor.
Edit: imla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gadget46 -- 19 Haziran 2023; 14:27:40 >
Hocam mh öyle dedi ben de vazgeçtim. Yani öyle değilse neden bu şekilde bilgi versin ki?
O kendi yorumu yapmış. Bilmiyorum dememek için.
Bir kredi ödenmeyip yakın izlemeden yapılandırmaya giderse yapılandırılmış ve diye şeklinde bildirimler olabilir, takiptekini zaten kredi notunda görürsünüz. Ama bu iş kredi kartı limiti dahilinde olan birşey. O zaman şunu söylesin: "taksitli nakit avans çekerseniz kredi notunuz düşer". Bu durum tam olarak bu. Kredi notu detayında kredi kartınızın detayınıza bakın, ne kadar taksitli nakit avans çekmişsiniz görünüyor mu? Orada sadece ne kadar taksitiniz kaldığı ve ne kadar toplam borcunuz olduğu yazar. Bunun kaynağı yazmaz. Banka kendi içinde sizi "kendi notlandırması için" işaretleyebilir ki zannetmem. Yukarıda arkadaşın yazdığı gibi, borcun tamamını aldıkları için normalde 0 farkla taksitlendirdiğiniz işlemler için faiz ödüyor olacaksınız. İşin püf noktası orada.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X