Şimdi Ara

Taksitli Nakit Avans / Taksitli Para vb % 1,36 dan kullanılabiliyor. (83. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.032
Cevap
173
Favori
268.817
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kredi puanı 100 er 100 er düşebilir her çekiş için. 2 ay sonra bir araba alayım dersen kredi vermezler ona göre plan yapın.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Çalıştığım hiçbir banka 3 taksitten fazla para vermezken, çoğu kafasına göre çok az limit verirken Ziraat şaşırtıcı şekilde 23400’e kadar 12 taksitle TNA verdi. Hemen yapıştırdım tabi.

Taksitli Nakit Avans / Taksitli Para vb  % 1,36 dan kullanılabiliyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sevozgur kullanıcısına yanıt
    2 ay sonra %3-4 arası faiz oranıyla kredi vereceğine hiç vermesin :)

• Oguzhantasci kullanıcısına yanıt
    Öyle de 70 bin lira gibi düşük miktarlar için 4 ay sonra belki bir ev araba için 500 gerekecek. Ama puandan dolayı alamazsan o zaman sıkıntı.

• Ziraat bana da 38.000 veriyordu, ihtiyacıma göre 29.000 TL 12 ay taksitle nakit avans aldım. Borcu hiç sevmem ama köşeye sıkıştım iyice Taksitli Nakit Avans / Taksitli Para vb  % 1,36 dan kullanılabiliyor. 

• Neden 3 4 ay gözüküyor vakifta

Kısa vadede ev, araba hayal. Bari yatırım olsun diyerek :)

• carlitoss kullanıcısına yanıt
    O da artacak net şekilde.

• Gravaze kullanıcısına yanıt

Ziraat hariç hiçbiri vermiyor 12 taksit şaka gibi. Enpara, QNB, Vakıf, Garanti, İşbankası, Deniz hepsi var bende.

• Bu avans hesap neye göre limiti yükseltiliyor. ?Başvurdugumda hiçbir banka ek hesabı yükseltmedi. Son iki ayda bankalar limitimi yükseltip duruyor. Kredi kartımın limitide aynı şekilde. Maaş aldım banka kredi kartımı maaşımın 6 katına çıkardı. Diğer bankalarda kredi kartım var. Yaklasık maasımın 8 katı limitim oldu. Hani kredi kartı limiti yasal olarak maaşımızın en fazla 4 katı veriyordu.? Şimdi sormak istedigim ben bu yükselmelere itiraz etmediğim için sıkıntı olur mu. ? Ayrıca bir bankada mesaj atmış gelirinizi ..... Hesapladık liminitinizi otomatik olarak 15 gün içinde itiraz etmezseniz yükselecek diye. Hesapladıgı ücret benim gelirimim 2.5 katı itiraz etmezsem sıkınti olur mu? İlerde para lazım olur diye itiraz etmek istemiyorum ama olacaksa gerçek maasımı bankaya bildireyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tayyi_mekân kullanıcısına yanıt

Çok değişik sistemleri var mesela kredi kartı limiti yükseltme talebinde bulunuyorum red geliyor ertesi gün online alışveriş yaparken doğrulama kodu geldiği zaman hemen altında "limitinizin xxxxxx olduğunu öngörerek kartınızın limitini xxxxxxx TL ye yükseltmeyi onaylıyormusunuz" diye soruyor. Kendim başvururken öngöremiyorlar yapılan alışverişlere göre değerlendiriyorlar heralde Taksitli Nakit Avans / Taksitli Para vb  % 1,36 dan kullanılabiliyor. 

• Tayyi_mekân kullanıcısına yanıt

Bankalar gelir hesabında kendilerine göre bir şeyler belirliyorlar. Mesela hesabınıza sizden başkalarından gelen paraları da gelir olarak yazabiliyorlar. Yasal mı değil mi bilmiyorum ama bankalar başka türlü de kart veremiyorlar.

Ayrıca alım gücü de düştü. Bugün maaşım 20.000 diyen bir kişi 80.000 limitli kartla ne yapabilir? Mesela bir tv aldı 20.000, bir bilgisayar aldı 20.000, telefon aldı 10.000. Bunları taksitlendirdi. Limitin 50.000'i bloke edilmiş oldu. Aslında kullanılabilir limit 30.000 kaldı.

Yani bankalar başka türlü müşteriyi ellerinde tutamazlar.

Not: Lütfen 20.000 maaş alan bu kadar televizyonu, bilgisayarı niye alsın, vb konu dışı yorumlar yapmayınız. Açıklama için yazdığım rakamlar tamamen hayalidir.

• alexander vasilievich A kullanıcısına yanıt
    Halk veriyor

• Ziratte ek paradan taksitlç nakit avans çekiliyor mu 25 bin tl var çeken var mı nasıl oluyor seçenek yok para gönderdikten sonra mı çıkıyor taksit yapılıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertugrul54 -- 20 Haziran 2023; 15:31:22 >
  • 7 bankada hesabım var Halk dışında veren yok o da 3 taksit

• Sky limit kullanan var mi, dun ek hesaptan 10 bin tl cekmistim, 1.36 faiz orabi var dediler, bugun bircu kapamak istiyorum diye aradim 16 tl faiz cikti . Cok fazla degil mi, ben bu u mobil uygulamadan takip edebilir miyiz, gunluk isleyecek faizi

• Akbank yeni müsteriye 15.000tl sıfır faizle 6taksit nakit avans veriyor. Başvuran oldu mu?
    Mobil uygulamadan 15.000tl tna şartıyla kart basvurusu yapılıp anında vadesize parayı aktarırlar mı?

Maas hesabı icin garanti mobilden göruntulu gorusmeyle hesap actım. Kimse subeye falan cagırmadı evrak icin bi senedir.

Düşüncen doğru ,kart limitini yükseltmeden çekilen düşük miktar n.avans,ilerde işe yaramaz. Ve 15-20k.çekim için notun düşer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefer33 -- 20 Haziran 2023; 20:9:39 >
  • sefer33 kullanıcısına yanıt
    başıma geldi çekim yaptığım ve farklı bankalardan çok sayıda başvuru yaptığım için kimse kredi vermiyor ve puanım çok düştü yükseltmek için ne yapmak lazım sizce

• Arkadaşlar yaklaşık 60.000 lira kadar taksitli nakit avans çekme limitim var, 12 ay taksitle. Hazır politika faizi arttırılmadan çekeyim diyorum, fakat gelecek para nerede değerlendirmeliyim sizce? Benim aklıma günlük faiz geldi, %40 veren bankalar var gibi. Fakat daha cazip aklına bir şey gelen var mı?

• 
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.