< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bildirim
Ya çekeceğim de, nerede değerlendirsem diye aklım karıştı. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batarist -- 21 Haziran 2023; 1:21:15 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brnefe2015 -- 22 Haziran 2023; 9:32:49 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
şu an kartımızda ki limiti nakite döndürmenin en uygun yolu nedir ? nakit avans limitleri çok düşük malum |
Yakın zamanda maaş bilgimi güncelledim. Limitler arttı ancak 30k 24aydan fazla vermedi. Diğer seçeneklerde şubeye başvurun çıktı. 36 ay gösterse de son adımda hata verebilir. 36 vermeyince 24 ay çektim. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Akbank Max 15k nakit avans %1.36 12 ay, halk kredi Max 10k %1.92 36 ay. İşbabkası max limit doğrultusunda 3 taksit nakit avans. Son dip süngeri çekmek isteyenlere. xD < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
aynen vermiyor. 285 k sky limitim var bireysek kredide ama vermiyor 10 bile denedim |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Axess kullanabildiniz mı hocam, ben de seçtiğiniz kart bu işlem için uygun degildir hatası veriyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |