Şimdi Ara

Taksitli Nakit Avans / Taksitli Para vb % 1,36 dan kullanılabiliyor. (84. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.032
Cevap
167
Favori
269.096
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam süre geçmeden önce çek hesabına düşür de parayı parşembeden önce. Sonrası mutlaka aylık 1,36 dan daha fazla getiri getirecek şekilde değerlendirilir. Tavsiye bekleme :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • TiLtay T kullanıcısına yanıt

Ya çekeceğim de, nerede değerlendirsem diye aklım karıştı. Taksitli Nakit Avans / Taksitli Para vb  % 1,36 dan kullanılabiliyor. 

• omeeeeer kullanıcısına yanıt
    Zorlanmadan ödeme durumun varsa hiç düşünme. Herhangi bir yatırımda kullan hiç biri kaybettirmeyecek.

• Arkadaşlar vakıfbanktan 1.99 oranla 30 bin kredi veriyor. Ard arda deneyip 30 dan fazlasını alabilirsem alıcam. Yoksa sadece 30 alıcam. Maaş müşterisiyim. Ziraat başvurdum, Red verdi krediye. Sizce Vakıfta ki kredi oranı iyimidir. Daha düşüğünü bulamadım.
    Birde şunu sormak isterim.
    30 bine 24 ay 1700tl taksit toplam 40 bin geri ödeme
    30 bine 36 ay 1300tl taksit, toplam ödeme 45 bin.
    Hangi seçenek daha mantıklı sizce.
    Eğer ard Ard 30 verirse kredi, bu şekilde 36 ay daha mantıklı gözüktü. Ama totalde toplam ödeme artıyor tabiki. 5 bin gibi bir fark oluşuyor 1 sene uzatma için. 36 ay taksit yapmak, öderken elimi rahatlatır diye mantıklı geliyor. Siz ne dersiniz arkadaşlar. Totalde 5 bin fark, 1 sene uzatma için değer gibi geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batarist -- 21 Haziran 2023; 1:21:15 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hepsiburada hemen al sonra öde limiti olarak 12.000 tl limit tanımladı. 12 taksitle kullandırıyor bunu. Android bir cep telefonu alıp 12 ay taksit yapsam şimdi avantajlı olur mu sizce?
    Karttan taksitli nakit avans çekemiyorum malum sınırlar yüzünden. Bahsettiğim bu yolu deneyen oldu mu daha önce?

Edit: Gereksiz olurmuş sanırım. 12 taksitin oranı neredeyse %2.20’leri geçiyor. Ben 1.36’dan verir diye boş hayal kurmuşum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brnefe2015 -- 22 Haziran 2023; 9:32:49 >
  • şu an kartımızda ki limiti nakite döndürmenin en uygun yolu nedir ? nakit avans limitleri çok düşük malum

• batarist B kullanıcısına yanıt

Yakın zamanda maaş bilgimi güncelledim. Limitler arttı ancak 30k 24aydan fazla vermedi. Diğer seçeneklerde şubeye başvurun çıktı. 36 ay gösterse de son adımda hata verebilir. 36 vermeyince 24 ay çektim.

• 1.36 3 taksitten fazla kullanılan yer varmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kRaL_1907 kullanıcısına yanıt
    İş bankası ama 10 bin veriyor sadece😁

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • FunnyxD F kullanıcısına yanıt
    İşbankasında da 2-3 taksit sınırı var

• Arkadaşlar vakıfbank’tan kredi çekebilen var mı? 24 ay 20.000 TL bile vermiyor. Diğer bankalarda sorun yaşamıyorum bu banka vermiyor nedense.

• Akbank Max 15k nakit avans %1.36 12 ay, halk kredi Max 10k %1.92 36 ay. İşbabkası max limit doğrultusunda 3 taksit nakit avans. Son dip süngeri çekmek isteyenlere. xD

• Shrikeen kullanıcısına yanıt

aynen vermiyor. 285 k sky limitim var bireysek kredide ama vermiyor 10 bile denedim

• %15 oldu

• Taksitli Nakit Avans faizi %1.36'dan %2.03 gibi bir orana çıkacak deniyor...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • glory34 kullanıcısına yanıt
    Taksitli Nakit Avans / Taksitli Para vb  % 1,36 dan kullanılabiliyor.

1.93 gibi bir şey oluyor hocam

• bir kaç gündür 1.99 dan verenler peydah olmuştu. demek ki haber almışlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • lecnotr kullanıcısına yanıt

Axess kullanabildiniz mı hocam, ben de seçtiğiniz kart bu işlem için uygun degildir hatası veriyor

• RvP_11 kullanıcısına yanıt
    Axess kapatmış taksitliyi

• 
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.