Dün yazmıştım ama nereye yazdığımı hatırlayamadım. Akbank kredi kartından 33binlik bi alışveriş yapmıştım telefon aldım. Kredi ya da nakit avans bakıyodum bi de baktım ki kredi kartında 1.36'dan 12 takside bölme var. Aradım gerçekten bölebiliyormuşum. Toplamda 3500TL gibi bi faizla 12 takside böldüm. Nakit olarak vermiyorlar ama bi şekilde nakit avans kullanmış oldum |
Taksitli Nakit Avans / Taksitli Para vb % 1,36 dan kullanılabiliyor. (77. sayfa)
-
-
Bende de var 50 bin limit verdiler 25 bin nakit avans çekebiliyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Limitin hepsine vermiyor zaten hocam
-
Garanti bankası taksitli nakit avans limitini 20 bin yapmış
Ne alırsan al zarar etmezsin de en iyisi tarla olur nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama Güney Marmara ucuz ve gelecek vaadediyor mesela. Ziraat bana vermiyor yalnız size nasıl verdi o kadar ?
Limitiniz ne kadar ki ?
-
Akbank hala sıkıntı. Kartınız uygun değildir demeye devam ediyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
taksitli avans taksitlerini öderken asgarisini mi vermek mantıklı yoksa tamamen ödemek mi? Çünkü taksitli avansı çekerken 1.36 faiz zaten işlendi. Bide Asgari ödersek tekrarmı 1.36 faiz üstüne biner?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende bunu merak ediyorum fikir verecek birisi var mı ?
Normal harcamalarımın olduğu kartta asgari ödeme oranı %20 fakat sadece taksitli nakit avans çektiğim kartımda ekstre dönem borcu 3.679,06 , asgari ödeme tutarı 1472 tl,
Düzeltiyorum, görünüyor ama vermiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeasme -- 11 Haziran 2023; 18:14:27 > -
kart limitiniz 25 k ustu oldugundan dolayi asgarisi %40 gelmis
1.36 zaten faiz isliyor , asgarisini oderseniz kalan anapara borcu icin yine 1.36 oranindan faiz oderseniz
Vakıfbank MilPlus son ekstre 11.000 TL' yi taksitlendirmek istedim.
Uygulama 7.500 TL' sini 12 taksit 1,36 faiz yaparım deyince onayladım.
Çıkan hata mesajı: "Önce son ekstrenin asgari tutarını öde" şeklindeydi.
Halbuki YKB World her hangi bir şart ileri sürmeden anında 1,36 faizle 12 taksite bölmüştü üstelik sadece son ekstreyi taksitlendirmeyip talep tarihine kadar olan tüm güncel harcamaları da dahil etmişti.
Vakıfbank ile iş yapılmaz...
-
veriyor 20 degil 19 deneyin
Degerli Akbankli, guzel bir haberimiz var. Taksitli Avans acildi. Axess veya Wings kartiniz ile Taksitli Avans'inizi %0 faizle 15.000 TL'ye kadar 6 taksitle kullanabilirsiniz. Son gun: 30 Haziran.
Şöyle bi mesaj geldi Akbank’tan.
veriyormu peki bende hala seçtiğiniz kart bu işlem için uygun değildir şeklinde çıkıyor.
Hocam ben akbanktan daha öncesinde 32binlik harcamayı 1.36’dan 12ye böldüğüm için şuan 4500 limit olduğu kaldı anca onu test edebiliyorum. onu veriyo ama o kadarını daha önce de veriyodu sanki.
-
Benim nakit avans limitim dolmuş öyle dedi bugün banka.hiç çektirmiyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X