papara hesabına yükleme yap %2 kesiyor |
Taksitli Nakit Avans / Taksitli Para vb % 1,36 dan kullanılabiliyor. (75. sayfa)
-
-
Ziraat 100000 e kadar 1.36 dan 12 ay veryor halen.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
keşke şişik olsa da düşse ancak düşeceğini hiç sanmıyorum. nüfus öyle yada böyle hızlı artıyor ve bunu karşılayacak konut yok. inşallah yeni konutlar yapılır da ucuzlar elde olan evler.
-
Bugün akbank kredi kartımdan tek çekim nakit avans denedim. Hata verdi uygulama. Bankayı aradım. Oradan işlem denedik. Yine olmadı. Biraz sordu soruşturdu MH. Sonra nakit avansı komple kapatmışız şu an sistem izin vermiyor dedi 🤣
şişik olduğu su götürmez bir gerçek . ama maalesef bu, düşecek anlamına gelmiyor. çünkü ülkemize ne idüğü belirsiz yabancıları doldurmaya, saçma sapan tezlerle ekonominin içinden geçmeye falan devam eden, "alnı secdede" diye takılıp, ülkeyi perişan eden bir siyaset hakim. halkın yarısından fazlası da bunların kafasına göre takılmasına, ülkeyi batırmasına onay veriyor. mevcut siyaset tarih olmadan hiç bir şey düzelmez.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
nasıl oluyor hocam o ? akbank chip paraları da aktarabiliyor muyuz ?
-
ziraat bankasında ya da vakıfbank ta yeni hesap acacagım arkadaşlar nakit avans veriyor mu bu bankalar hala 12 taksitle
-
Vakıf 3’e düşürdü. Ziraat 12 devam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi armanhan -- 8 Haziran 2023; 2:3:45 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
garanti bankası 3 taksit veriyor 1,36 yağmalayın aldın aldın
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Garanti 50bin 3 taksit diyor .
Ama 20bin + 20bin
2 parçalı alabildim.
50bin de vermiyor
Banka kartlarında ki puanları yukleyebiliyor muyuz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Akbank tek cekim bile nakit avans kullandirmadi. Tamamen kapatmislar. MH oyle soyledi en azindan. %1 islem ucreti de gosteriyordu.Faiz harici. Ama islemi onaylamiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 8 Haziran 2023; 15:19:55 > -
Hayır sadece kredi kartı yüklenebiliyor.
-
TEB kredi kartı ile OlduBil hesabına 3 taksit ile para yüklenebiliyor. Limit de yokmuş.
Bizim ekip fena kullanıyor.
oldubili her yerde kullanabildiğin için her yerde taksit de yapmış oluyorsun aslında nakit çekme olayı da var bu arada
kampanya koşullarını blabla atayım bakarsınız,
https://www.oldubil.com.tr/kampanya/53-teb/
sevgiler.
-
zamanında çok kullandırttıkları için şişmiştir bence....15 gün önce 100 bin çekmiştim 1.36 dan keşke daha çok çekeymişim :/
-
Acarlar mı acaba kaç aydır kapalı
bi ara açtılar sonra kapandı hemen almadık :(
Bu şikayetim üzere hesaplarımın olduğu iki banka şubesi görevlisi farklı günlerde arayıp yazılı aynı cevabı verdiler "Genel bir prosedür".
Ancak ilginç olan bu şikayetime kadar bana kredi vermeyen bankanın şikayetimden hemen sonra 750.000 TL olan Sky Limitimi 1.000.000 TL yapıp, 2 defa daha kredi kullandırması...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem_Alim -- 8 Haziran 2023; 17:37:46 >
-
Bankalar bana zırt pırt ", şu kadar liralık kredin hazır şubede, gel hemen başvur" diye meşaj gönderip duruyolla..
Sen ise bankanın sana vermekte inat ettiği kredi için cimere meşaj göndereyossun. Bankaya bi yalvarmadığın kaldı...
-
Bu aralar pek isik yok gibi. Politika faizi yukseldiginde acarlar belki.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X