Şimdi Ara

Taksitli Nakit Avans / Taksitli Para vb % 1,36 dan kullanılabiliyor. (76. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.032
Cevap
169
Favori
269.043
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Politika Faiz Arttırımı Geldiği Taktirde 12 Ay Seçeneği Gelebilir.

• Deep~DarkNeSs kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum politika faizi %25 e kadar 12 taksit geleceğini düşünmüyorum %25’den sonra 12 taksiti aktif edebilirler aylık 2.10 gibi bir orana denk gelir KDV ,bsmv ve diğer eklentiler ile birlikte 2.30 civarına gelir ki bu da yüksek bir maliyet

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İşbank'da aylık 10k tl veriyor. alternatif öneriniz var mıdır?

• %25 politika faizinin bir önemi olacağını düşünen var mı cidden? mevcutta (mevduat-kredi) % 8.5 mu uygulanan faiz şu anda?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1234Rambo kullanıcısına yanıt
    Önemli olacağını düşünmüyorum ama bankacılık işlemlerinin ve ödemelerin aksamaması için piyasaya bir nebze de olsa güven verir ardından atılacak adımlar önemli maalesef uygulanan politika nedeniyle faiz’i ortadan kaldırdılar.

• Garantiden taksitli avans 50 bin kullanmıştım,şimdi limitin yok diye kullandirmiyor kart limitim olmasına rağmen,sizlerde de öyle mi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bankaların ek hesabı naaıl oluyor? Mesela 5bin lira 1 ay kullanırsak %1.36 haricinde ilave bir şey var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • armanhan kullanıcısına yanıt
    Hocam ziraatte 12 taksitli kredi kartı kadar nakit avans aktif mi hala ? Kredi arıyordum 25-30 kadar hala veriyorlarsa orada hesap açayım.
    Tekrardan soruyormuşum gibi olmuş ama emin olmak istedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luc4sHood -- 9 Haziran 2023; 16:27:58 >
  • samil422 S kullanıcısına yanıt
    50 bin ile sınırlı çekeceğiniz miktar o yüzden kullandırtmaz ancak ekstrenizi ödedikçe borç dustugu için ödenen taksit kadar limit açılır

• Luc4sHood kullanıcısına yanıt
    Evet hocam vakıf 3’e düşürdü fakat ziraatte devam ediyor. Fakat ziraat çekilen limite sınır getirmiş olabilir ona bakmanızı öneririm.

Denizbank KMH 12 taksite kadar veriyor arkadaşlar Şuan bilginize.

• armanhan kullanıcısına yanıt
    Ziraat'in kendi sitesinde hala 100bine kadar diyor hocam ama emin olamadım akşam bakıcam.
    KMH dediğiniz ne oluyor tam olarak nakit avanstan farkı nedir ?

• Luc4sHood kullanıcısına yanıt

Kmh banka hesabına tanımlı eksi bakiye limiti demek

Arkadaşlar karttan 20k çekmem lazım 12 ay ödemeli nasıl yapabilirim? Tna maximum 3 veriyor... yöntemini bilen PM atabilir mi teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 20 civarı lazım. Varsa bir yöntem mesaj kutusu uzağınızda :) banada PM atın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_bozkurt -- 9 Haziran 2023; 19:19:22 >
  • Arkadaşlar iyzc. da kredi kartından 10bin yüklemesi yapınca hemen çekebilirmiyiz? Bekleme süresi vs varmı

• Qnb ek hesap 1.36 10 taksit 7500 verdi.

• by_bozkurt kullanıcısına yanıt
    Kredi kartından yüklenen bakiye hesaba çekilemiyor

• 1,36 dan 12 taksit 100.000 nakit avans çeksek yatırım tavsiyeniz ne olur arkadaşlar ?

• nck06 kullanıcısına yanıt
    Hangi banka veriyor hocam

• Ziraat

• 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.