Şimdi Ara

Taksitli Nakit Avans / Taksitli Para vb % 1,36 dan kullanılabiliyor. (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.032
Cevap
169
Favori
269.044
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkürler hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar konudan bağımsız olarak; 4-5 tane kredi kartım var ve hepsinde puanlar var. Bu puanları tek alışverişte kullanamıyor muyum ? Mesela hepsiburada da sadece ykb world puanı görünüyorken, vakıf world puanı görünmüyor. Hepsipay e de yüklenmiyor. Market dışında kullanım alan ı var mıdır ? Teşekkürler.

• hDundar kullanıcısına yanıt

iyzico var. World, Maximum ve Bonus puanlarını birleştirebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cricet C kullanıcısına yanıt
    Yapılandırılan banka kişisel bilgilerinizin yanına bir nokta koyuyor bunu da tüm bankalar görüyor bu durumu düzeltmekte sandiginiz kadar kolay değil.Burası fırsatlar ülkesi iki gün sonra ucuz kredi çıkar sırf bu yüzden cekemezsiniz o yüzden tavsiyem odeme zorluğunuz yoksa bu yola hiçbir zaman girmeyin

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sukruciger S kullanıcısına yanıt

Geçen ay zaten "Benden sonra tufan" dönemi başlamıştı.

Bu dönem İkinci Tur sonrası bitti.

Şimdi "Cehennemin kapıları ardına kadar açıldı" döneminde olduğumuz için bir daha bu düşük faizleri göremeyiz...

• kredilere gizli sınır gelmiş 10 k üzeri kabul etmiyor, akbank 150k kredi kartı 1000 tl nakit avans vermiyor hata veriyor sanırım hepsini tıkamışlar.

• sukruciger S kullanıcısına yanıt
    Bunu diyen ile 1 2 senedir araç fiyatları düşecek, ev fiyatları düşecek, şişiriyorlar diyenler aynı kişiler.

• Şuan Taksitli Nakit Avans 3 Taksit Olarak Güncellenmiş Hemen Hemen Kredi Kartın'da.

Yakında T.N.A çekemicez , borçları bi karttan alıp diğer kartlara ödeme devri bitiyor , Türkiye'nin Yüzyılı başladı hakkımızda hayırlısı olsun.

• UysalMuzaffer U kullanıcısına yanıt
    Yapılandırma siciliniz için hiç olumlu bir durum değil bundan bahsettim ekonomi kötü olsa dahi satışlar düştüğünde devlet ev ve araç için krediler ve kredi paketleri çıkardı daha önce buna şahit olduk.Bazı kesimler zora girince kurtarmak icin hamleler yapılıyor tüketici düşünülmüyor böyle bir duruma hazırlıksız yakalanmayın diye uyarıda bulundum.Sizin algınız çok farklı o yüzden birsey diyemeyeceğim

• Avans çekip 19.7 lerden dolan alan zarar edecek diyen arkadaşlar vardı.

Şuan 23 oldu dolar.

100 bin çeken 15 bin kazandı şuan dolarda..
    10 bini faize gitse net 5 bin tl karda ve elinde faizsiz nakit bir para oldu….

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • konut fiyatları elbette şişik. new york fiyatına bağcılar'da ev mi olur? biraz izan.

taksitle avans vb. şu ana için elbette makul. reel enflasyonun altında kalıyor çünkü.

bu iki garabetin aynı anda yaşanıyor olması da ag parti'nin eseri.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • metin0 kullanıcısına yanıt

Valla hocam bu harikaymış, yapıkredi kartımda 319 tl puan vardı, iyzico yükledim ve 294 tl lik alışveriş yaptım iyzico ile bir de iyzico üstüne 29 tl hediye puan verdi alışverişimden ötürü  

Şimdi diğer kartlardaki puanları da ekliyeyim :) çok sağolasın hocam

Puanla iyzico yüklemesi nasıl oluyor?

• mener M kullanıcısına yanıt

Hocam iyzico uygulamasında profilim kısmında kartlarım var ve oraya puanım olan kredi kartlarını ekledim ve ardından kredi kartından bakiye yükleme kısmına geldim, atıyorum kartımda 300 tl puan var ve 300 yazdım ve ilgili kartımı seçtiğimde altta puanımda görünüyor, onu seçerek yükledim.

• Merhaba, kredi kartındaki limiti nakite nasıl döndürebilirim? İnternette bir çok yol var ama sizce en uygun ve mantıklı yolu hangisi?

Iyzico bilgisi icin tesekkur ederim.

Maximum kredi kartimi ve bonus paracardi ekledim ancak puanlar ödeme aninda gozukmuyor uygulamada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sume -- 7 Haziran 2023; 18:56:48 >
  • Sume kullanıcısına yanıt

Banka kartı olmaz. Maximum kartı seçtikten sonra 1-2 saniye bekleyin puan kullan seçeneği çıkıyor.

Oldu cok tesekkurler

Puan harca uygulamasını tavsiye ederim.

• 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.