vermiyor ki hocam verse oradan cekicem 2020de kamuya atandim o zaman maas aliyorken 5000tl limitli kart verdi. pek kullanmadim. Simdi limit artirmiyor, kredi vermiyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Taksitli Nakit Avans / Taksitli Para vb % 1,36 dan kullanılabiliyor. (72. sayfa)
-
-
limitleri yükseltmişler ama halen daha taksit yok
-
Vakifbank ek hesap limiti 20kya ve 3 takside dusurulmus bende
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Pazar günü 125K ve 6 taksit ile çekmiştim. Kamu bankaları da kıstı ise o zaman bu konuyu "Biten Sıcak Fırsatlar" bölümüne taşırız artık.
-
Tek taksit
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim sky hala duruyor hocam hesapta
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Vakifbank 20k 12 taksitle nakit avans cektim az once umarim iyi yapmisimdir :)
Toplam geri ödemesi ne kadar oldu ?
-
Aylık 1856tl ödeniyor o da yaklaşık 22.250tl yapar
Aynen 1856 tl
Hocam benim de duruyor da taksitli ek hesap limitim normalde 220k olmasina ragmen 3 taksit 20k cektiriyor.
Bu toplam tutar rakamları sürekli değişiyor bende o yüzden sormuştum.12 ay taksitli ss'lerin hepsi. Birde hesap kesim tarihime 8 gün daha var. Hesabım kesildikten sonra çekmek daha işime gelicek ama 1.36'dan bulamayız her an değişebilir diye çekiniyorum. Acele etmeli miyiz ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoCoiNe -- 2 Haziran 2023; 10:10:47 >
-
Hemen bağla bir yere. Durdukça zarar yazar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bence 1.36 ve daha düşüğe bulamazsın ilerleyen süreçte , benim tahminim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Vakıfa başvurduk, ek hesap açtırdık taksit sayısı 3’e düşmüş şansıma
Vakıfbank merkez skylimit başvurumu reddetmiş.
Eyt li olup tekrar aynı yerde çalışmaya devam ediyorum.
En az 3 ay aynı yerde çalışmam gerekiyormuş.
Sgk da çıkış giriş görüldüğü için vermediler.
Seçim öncesi furyayı kaçırdık şimdi al alabilirsen.
-
nakit avans da kart limiti kadar veriyor, onda sistem nasıl işliyor ?
ayın 5 i hesap kesim tarihi mesela o gün nakit avans çeksem ödemesini bir sonraki kesim tarihinde mi yapmam gerekiyor yoksa son ödeme tarihine kadar ekstra faiz vermeden yapabilirmiyim?
birde nakit avans taksitlendirme diye birşey var onda oran, taksit sayısı nedir ?
bilen arkadaşlar cevalarsa sevinirim.
-
arkadaşlar vakıfbankta sky limitte bireysel kredi faizi kaç ? başvurup açtırmaya değer mi ?
-
Benim total sky limitim 1m, 140k kredi limiti gozukuyor. Su an izin verdigi 50k cekim, tekrar ustune 50+50+40 gibi parca parac cekmeye izin verir mi bilmem. Maas musterisiyim ben ve oran sigortali 1,79, sigortasiz 1,99 gozukuyor 1-36 ay taksit secenegi.
piyasa şartlarına göre iyi görünüyor. teşekkürler bilgi için
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X