Şimdi Ara

Taksitli Nakit Avans / Taksitli Para vb % 1,36 dan kullanılabiliyor. (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.032
Cevap
169
Favori
269.044
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam bence mesajı silin, geçmişteki olumsuz tecrübelerimden kaymaklı söylüyorum bunu, aldım - sattım mevzularından davalık bile olabilirsiniz.

İnsta alısveris sitelerinde kullanılan online pos sistemleri bi nebze daha saglıklı işleyebilir bu konuda, onda da al - satta iz bırakmamak lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne dolaplar dönüyor özelden anlatın bari

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • NecronLord kullanıcısına yanıt

Ne yazıyordu kaçırdık ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • waitu kullanıcısına yanıt

yazdığın mesajın içinde yöntemi..bu kadar söyleyebilirim..

• Dönen dolapları biri ayrıntılı öm ile anlatabilir mi ? Dönme dolap mı bu ?  

•  Bana da anlatır mısınız beyler

• Silinen mesajı ben de isterim mümkünse

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • silinen mesajı banada iletir misiniz özelden?

• herkesin meraktan eli ayağı titriyor arkadaşlar

• Kullanacağımdan değil ama merak ettim şimdi

• Özelden beni de bilgilendirebilir misiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hani bana hani ,bana pm’den bilgilendirir misiniz?

• ben de merak ettim. biri bilgilendirirse sevinirim.

• 5237 Sayılı Türk Ceza Kanunu 158/1-f:

Bilişim sistemlerinin, banka veya kredi kurumlarının araç olarak kullanılması suretiyle işlenmesi halinde, üç yıldan on yıla kadar hapis ve beş bin güne kadar adlî para cezasına hükmolunur.

• @waitu @vindobona @DarthWorm @chnn @sirswager

Konu şu arkadaşlar;

bazı pay yani ödeme sistemi sitelerinden satış yapıp - farklı bir hesaptanda yine kendiniz alış yapmış göstermek dolaylı olarak başınızı ağrıtabilir.

Bunun gibi örnek yöntemleri kullanan arkadaşların en azından burda bunu yazılı beyan edip sonrada başını ağrıtması gibi durum yaşanması muhtemel.

Dolayısıyla size mantıklıymış gibi gelebilir fakat dijital dünyada ardınızda log kayıtları bıraktığınızdan, yarın öbür gün bu büyük firmalar başınıza tebelleş olabilir.

• Dolap mağazasından 30 bin liralık kendime satış açtım. Kendim satın aldım dolap müşteri hizmetlerinden olduğunu söyleyen 0 850 200 70 76 nodan arayan yetkili faturasını göndermem gerektiğini söyledi.

Fatura kesemem ben bireyselim ikinci el satıyorum dedim. O kadar yüksek tutarlı ikinci el ürüne izin veremeyiz işlemleriniz iptal edildi dedi.

Sizlere kötü bir haberim daha var adamları arayıp uyandırmış birileri. Bu şekilde yarar sağlamaya çalışanlar var sizin için söylemiyorum ama tespit edip iptal ediyoruz dedi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.