komiksin ama neden? kendin bul. |
Taksitli Nakit Avans / Taksitli Para vb % 1,36 dan kullanılabiliyor. (68. sayfa)
-
-
Ok, hadi grsrz, kib by
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar, konunun yeri burası mı bilemedim ama bir sorum olacak.
Kredi karti hesap kesiminden sonra yaptığım bir kaç alisveriste taksitlendir/ertele secenegi çıkıyordu. Dun aksam baktigimda bu seçenekler kaybolmuş. Bu neden oldu. Artik taksitlendirme yada erteleme yapamayacak miyiz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
seçim bitti. Vatandaş hayrına olan her şeyi unutun. Hepsi kademeli olarak kaldırılacak :)
-
provizyon kaynaklı olabilir...garanti halen devam ediyor alışveriş yapar yapmaz bölüyor
-
Hangi banka ?
Yapı kredi bir süredir kapattı, eğer aynı bankadan bahsediyorsak.
-
@DarthWorm @sefer33 yapi kredi bankasında oluyor bu. Fastpay ile faturaları odedim mesela onlardandır zaman ertele/taksitlendir cikiyor, Ödeme yaptıktan donra gene çıkmıştı ama simdi kaybolmuş bu seçenek.
Hatta yapi kredi 1 ay ertelemeden faiz almıyordu cuma günü 1.36 faiz koydu ertelemeye.
Yapi kredi birseyler yapıyor olabilir.
Geçen haftaki Talep üzere bugün Vakıf Platin Sky Limitim 750.000₺’ den 1.000.000₺’ ye yükseltidi ama zırnık kredi vermiyor…
İsbankasi tna çeken varmı 10,000 TL mi üst limit
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam bu dolaşımdaki toplam paraya nereden bakıyorduk . artış oranı bulabildim sadece
-
cehaletin övüldüğü topraklar, hiç mi şaşırtmaz. evet, hiç şaşırtmaz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ziraat bankası 1.23 ten 12 ay 40 bin lira çekmeme izin verdi.
-
bugün babamdan çektik 10k veriyor sadece onuda 3 taksitle.
-
Şeytanın bacağına vakıfbanktan yüklü nakit çektim kredi kartının tam limiti 1.36 dan 12 ay vadeli
Yüklü ne kadar hocam? 20bin ve katları şeklinde kart limiti kadar çekilebiliyor mu?
-
Garantiden nakit avans çekip daha sonra prpvizyonda taksiylendirme oluyor mu normal taksitlendirmeye 3 veriyor eğer böyle çekilirse ekstra taksit oluyor mu bilen var mı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hayır ekstra taksit olmuyor 3 taksit üstüne çıkamıyorsunuz.
Tahminim firtina geldi.Banka hisseleri 20 dakika’da tavan oldu sıkı para politikamız hayırlı olsun bundan sonra limitleri de faiz oranlarını da taksitleri de rüyamızda görürüz birkaç sene.
Evet
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X